Komentari

friendswithbenefits5.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Faith

    ne treba tebi fuck buddy ... to moš imat i kad izađeš van , a ako doista voliš prijatelja pomiri se s tim da če te tako dugo ostati zašto kvariti nešto savršeno , jer love is battlefield. I brzo dosadi ... zaželit češ se nečeg drugog, za sve dođe vrime kad tad ljubav je teška a rat je lagan! Pozz

    avatar

    18.09.2011. (16:40)    -   -   -   -  

  • sandra.vulin

    Hm....Istina je jedina koja ne može ostati neistinita... Vrijeme je najbolji pokazatelj Lica Istine....Za sve u životu potrebno je vrijeme, to znamo svi. Pa tako isto i kada je riječ o osjećajima. Zraknuvši na Tvoj blog, iščitavajući Tvoju iskrenu ispovijed, osjetila sam suosjećanje prema Tvojoj nevolji....Istini na volju, nijedan doktor, psihijatar, učitelj, znanstevnik, filozof itd.itd.itd. ne može ti dati odgovor, može dati korisne savjete koje ćeš ti, znam, ''sortirati'' u svojoj duši, i reciklirati suvišne( da ne kažem, nepotrebne) informacije koje bi te samo dodatno zbunile. U cijeloj ovoj situaciji, nisi mi jasna Ti...On se je izjasnio, frajer ti je rekao da nema namjeru da se veže, i to je njegov izbor. A ti i dalje očekuješ ''ljubav''?! Draga, od tog brašna nema pogače. Jer da on želi isto, izjasnio bi se drugačijim izjavama. Postavi si pitanje: što ja zapravo želim? Ako želiš flert, toga ćeš uvijek imati, ne samo kod njega nego kod svih inih tipova koji žele one night stand. Ako želiš Ljubav, ''uskoči u drugi vlak'' jer ovaj vodi u zemlju Nigdjezemsku... Izvini ako sam suviše gruba, ali bolje gorka Isina nego slatka Laž. Zagrljaj ostavljam.......Shalom.

    avatar

    18.09.2011. (21:08)    -   -   -   -  

  • sebi za ljubav

    Ne znam kako si došla do mog bloga, ali drago mi je da jesi.

    Moram priznati da se slažem sa Sandrom. Iako nisam prava osoba koja bi mogla davati savjete o ljubavi i zaljubljenosti, ovo što je Sandra rekla je doista točno. Od njega nećeš dobiti ljubav, sigurno. One te možda voli, ali ne na način na koji ti voliš njega. Ti si njemu frendica i malo više od toga, a on tebi još i više.

    Ali, kao što si rekla, u svakom takvom odnosu postoji ona jednostrana ljubav i mislim da je ona neizbježna. Kada se dvoje ljudi tako veže jedno za drugo, sa jedne strane će izaći upravo ovo što se i tebi dogodilo.

    Želim ti sreću! I samo mudro!

    avatar

    18.09.2011. (22:02)    -   -   -   -  

  • alone i break

    auuuu kako imamo slicnu situaciju a mislim da si to i primjetila -.-

    imam novi post ;)

    avatar

    19.09.2011. (08:35)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Znaš, jednom davno sam u svom postu "Kako vratiti bivšu" napisao sljedeće (s muškog stajališta):

    "Što ako želi da budemo samo prijatelji?
    Na površini se ovo čini kao dobra ideja. I dalje ćeš je čuti i vidjeti. Znat ćeš što se događa s njom. Možda će ona s vremenom uvidjeti da si se popravio i...ha! Upao si u zamku. Sad si njeno osiguranje. Ima te na oku, ako te poželi uvijek te može opet dobiti, i ima sve koristi (bliskost, razgovor...) koje je imala od tebe, minus to što ti ne treba biti vjerna i nježna prema tebi. "

    Ono što je za žene friend-zone, da dobijaju sigurnost, zaštitu, "ono nešto", itd., a u zamjenu za to ne daju ništa, to su za muškarce "prijatelji s povlasticama." Dopusti da preformuliram ovo od prije:

    "Što ako želi da budemo samo prijatelji s povlasticama?
    Na površini se ovo čini kao dobra ideja. I dalje ćeš ga imati kao prijatelja. Znat ćeš što se događa s njim. Možda će on s vremenom razviti iste osjećaje za tebe i...ha! Upala si u zamku. Sad si njegovo osiguranje. Uživa u seksu s tobom, ako ga ostavi cura ili te poželi, uvijek te može opet dobiti, i ima sve koristi (ljubav, nježnost...) koje je imao od tebe, minus to što ti ne treba biti vjeran i ne mora ga biti briga za to koliko patiš."

    Vidim da te ovo razara i bez da napišeš išta više. Sumnjam da postoji mogućnost preokreta. Već ste pričali o ovome i barem je bio iskren i rekao ti što misli, tako da ne mogu reći da je ijedna strana napravila nešto loše.
    Stanje se vjerojatno neće popraviti, ne samo zato što on ne osjeća nešto takvo, već i zato što su loši temelji da išta takvo počne osjećati. Zašto i bi? Ima sve što želi. I ja sam imao prijateljice s povlasticama... bit ću "svinja" i priznati da je to bilo fantastično.

    Što budeš dulje to trpila, mislim da će biti gore. Zato moram biti kao kad na kirurgiji preporučuju amputaciju: riješi ga se, Prvo kao ljubavnika, a ako misliš da se ne bi mogla kontrolirati i nastavila bi trčati za njim (ili bi te on mamio da dobije opet to što je imao), onda i kao prijatelja. Sorry.

    avatar

    19.09.2011. (13:54)    -   -   -   -  

  • Kada će doći?!

    Imala sam sličnu situaciju, nismo bili najbolji prijatelji,ali u istom društvu smo bili i družili se..i nakon nekog vremena postali prijatelji s povlasticama..u tim situacijama uvijek netko bude povrijeđen,a ovdje si to očito ti (dečko se lijepo izjasnio da nije za veze)...prekini to što prije, ako ti već sad to ne odgovara pomisli šta će tek biti za mjesec, dva ili pet : )

    avatar

    19.09.2011. (21:46)    -   -   -   -  

  • Mračna Plesačica

    Igniss naj se dopisivati sam sa sobom, ni zdravo. Baj d vej, friends with benefits je frend s kojim se fukaš, a ne prijatelj u kojeg si zaljubljen. Iskreno nadam se da nisi zaljubljen u svog prijatelja. Takav Alfa mužjak.
    Ako slučajno griješim, ispričavam se dotičnoj gospodični i iskreno se nadam da će uskoro iskusiti benefits. :P

    avatar

    20.09.2011. (14:34)    -   -   -   -  

  • tigrica

    Kratko i jasno to je obična pizdarija ,mogućnost preokreta ???NEMA PREOKRETA e ova što piše bila je u takvoj situaciji 2g hahhah kako je lako sad sipat pamet ..ali najozbiljnije to ti je sranje draga vrijediš više od toga ,trebaš potpunu vezu ,sve ili ništa od ovakvog odnosa ostaneš spržen do bola i uvjek neka nada ....grrrrrrrrrr diže mi se kosa na glavi kad čujem to" prijetelji s povlasticama "iako moja priča je malo drukčija ,samo želim reć da takva prijateljstva nepostoje i iz njih osim dobrog sex-a (i to je ponekad upitno ) i jako grubog reza nemožeš očekivat ništa više .SORY ako sam bezobrazna -bez loše namjere napisano ;) ,tebi želim da digneš glavu ,njega pošalješ u rodno misto ,osmjeh na lice i piči naprid ,bez okretanja iza sebe....ispred tebe ima puno slobodnih frajera koji će ti moći ponuditi iuno više i bolje od toga što si imala ,zajebi beneficije i prijateljstva s povlasticama .Možeš ti bolje od toga ,Sretno i držim fige da uspiješ ostavit što prije to iza sebe ......

    avatar

    13.11.2011. (02:19)    -   -   -   -  

  • jaa

    Žao mi je. Znam kako je. Točno. I da, nema smisla mučiti se razmišljanjem, al ne možeš isključiti mozak. Mi smo, žene, glupkasta stvorenja. Lako nas je izmanipulirati s dvije lijepe riječi. Mene je moj odjebao prije pola godine, al još uvijek je prva misao s kojom se budim i zadnja s kojom liježem. Glupo, al ne mogu si pomoći. Pokušala sam ga zamijeniti drugima. Nije išlo. On se zaljubio 2 mj. nakon odjeba i kad mi je počeo pričati o savršenoj "njoj", odlučih da je vrijeme da prestanemo biti prijatelji. Jer nismo. Jer da je situacija obrnuta, ja mu ne bih pričala o svom Mr. Perfect-u, znajući da mu time lomim srce. So, you know what? Koliko god bilo teško, napravi odmak od njega. Trebat će ti vremena da ga zaboraviš i zamjeniš idućim specimenom muškog roda, al nema smisla čekati da se Mr. Wrong pretvori u Mr. Right-a. Sretno! Hope we both forget them soon and have fun with real guys - u know, the ones that possess a heart. ;)

    avatar

    18.06.2012. (22:18)    -   -   -   -  

  • U-Štit

    20.07.2013., subota
    Čuvar Hrvatske glavni UDBA-š Stjepan Mesić

    ŽIVI U DRŽAVNOM DVORCU NA RAČUN SIROMAŠNOG HRVATSKOG NARODA

    Oživljavanje Dr. Ante Starčevića

    UDBA je hrvatska sudba - Stjepan Mesić

    Na Udbinoj listi za likvidaciju bili su pravi rodoljubi.
    U Hrvatskoj u proteklih 68. godina partizansko-komunistićka UDBA je vedrila i oblačila i njihovi okorjeli zaštitnici i istomišljenici. Jugoslavenska tajna policija na čelu sa Josipom Manolićem je likvidirala brojne Hrvate. Između ostaloga Udba je ubila Inina direktora Stjepana Đurekovića, u tu igru je bio umješan Zdravko Mustač i Josip Perković, čiji sin Saša je bio savjetnik predsjednika Mesića.

    Udba je na jednako okrutan način poput Đurekovića, Senića, Ševe i drugih likvidirala nekoliko poznatih hrvatskih emigranata domoljuba, od kojih su najpoznatiji: Bruno Bušić, Mate Kolić, Nediljko Mrkonjić, Ante Tuksor, te Geza Pašti, jedan od osnivača Hrvatskog revoluciranog bratstva. Stanko Nižić ubijen je na svome radnom mjestu u Švicarskoj u Zürichu, u hotelu gdje je radio na recepciji. Nisu od ničega prezali, ništa im nije bilo sveto.

    Privatizacija Tvornice cementa Našice bila je jedna od prvih afera u privatizaciji uopće. U javnosti se tu aferu povezivalo sa Stipom Mesićem, odnosno njegovom kćeri Dunjom.

    Sva jača poduzeća kao sto su Astra, Ingra, JAT, Genex, Pliva, Ina, Inaturs, Jugoturs i uvoznici, držala je Udba. Sve je to dobro znao Đureković, o tome je pisao knjigu i to je bio razlog što je likvidiran od strane UDBA-e. Danas štite Perkovića , koji je obavio to ubojstvo, uz suglasnost i odobrenje CK KPH. Dok su se desničari borili za Domovinu protiv četničkih hordi i Mesićevog JNA, te ginuli na prvim crtama bojišnice, ljevičari ,uvučeni u sve stranke, su privatizirali društvenu (Hrvatsku) imovinu.

    Ne mogu oni obrisati toliko mojih tekstova, koliko ja mogu napisati.

    HRVATSKI UDRUGA “ŠTIT”
    (Za ljudska prava)
    BRANKO STOJKOVIĆ
    ————————————–
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 19.07.2013. (nedjelja)
    HRVATSKA / CROATIA
    Kućni telefon: 00 385 433 520
    Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
    092/1870486
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com

    URED: Masarykova 8
    http://istinazanarod.blog.hr
    ——————————————
    1534. Članaka

    avatar

    20.07.2013. (13:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...