Komentari

nk-trnski.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • cico

    Da nije dobro doživjeti poraz , ali da Vam to ne prijeđe u naviku to nebi bilo dobro . Znaći pucalo se , pa makar i do Gere, to ohrabruje . Malo sreće malo više koncentracije i iskustva , pa će biti bolje mladi su . U više navrata sam spominjao trening i zalaganje na njemu to je ključ uspjeha ,ali Vi to znate gospodine Jaušiću . Ne želim kritizirati dajem Vam podršku i želim što više pobjeda našeg Trnskog . Pozdrav od Cice .

    avatar

    22.08.2011. (20:21)    -   -   -   -  

  • nino

    Utakmica je uistinu bila dinamična i napeta...puna ritma i grubih startova, ali dojam je takav da Dinamo zasluženo nastavlja kup epizodu. Izostanak Dokmanovića se itekako osjetio, budući nitko od napadačkih igrača Trnskog nije bio u stanju primiti loptu i razigrati ili krenuti prema naprijed...posljedica toga je i neaktivnost bokova koji nisu niti jednom primili loptu u protivničkoj polovici pa su stoga bili i manje opasni. Drugo poluvrijeme je donijelo više aktivnosti Trnskog, ali i puno više grubosti....mišljenja sam da ćete i ovu sezonu imati velikih problema s kartonima, budući vam je većina startova na rubu žutog kartona....

    avatar

    23.08.2011. (12:51)    -   -   -   -  

  • cico

    Gospodine Nino u pravu ste , Trnskom fale pravi napadači . Dokmanović može primiti loptu zna odigrati i zabiti ali uz poštovanje prema njemu on nije rješenje za duži period . Bokovi su bili dobri protiv Ždralova , što im se desilo ??? Grubi startovi su posljedica loše igre i to je loše jer je klupa tanka .Činjenica da ponajbolji igrać obrane igra fora povlaći i druga pitanja , zašto? Ima raznih mišljenja od ljudi koji se vrte u i oko kluba . Mišljenja sam da pustimo Jaušića da radi u miru pa će se vidjeti , ja osobno vjerujem u njega .

    avatar

    23.08.2011. (19:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...