Komentari

klzk.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Damon

    Ostavila me je zena i vratila se je u Japan.
    Uzasno depresivno vrijeme jer sam ju sam natjerao da ode.
    Zalim se doktoru zbog svega i svaceg.
    Dao mi je neke tablete koje inace daju onima koji zele izgubiti kilazu.
    Veli... To ce ti pomoci, ali moras jesti...
    Jbg... Tablete zavrtile mozgom no unistile apetit za hranu.
    Osim crne kave i tu i tamo juhe, nisam jeo deset dana.
    I izgubio deset kila.
    Sa 76 sam spao na 66...

    avatar

    30.03.2011. (09:12)    -   -   -   -  

  • Rozna mahunarka

    Ma nije stvar u novcu, nego u meni! Mislim da bih lakše radila neki drugi posao. Nisam sigurna imam li živce za to. Niti jesam li psihički dovoljno stabilna... A i svi me stalno kore da kakva ću ja to biti učiteljica koja nema vlastite djece (nemam ih namjeru imati)... :( Bojim se da svoj zadatak neću dobro ispuniti, odnosno, da će djeci školovanje kod mene doći kao kazna, a ne kao pozitivno iskustvo :( Nesigurna sam...

    A što se tiče posta, sretno s dijetom? Ne znam što drugo reći, srećom - nisam još imala problema s kilogramima... Svako malo se udebljam, pa to shvatim, pa se stegnem i vratim i onda se opet udebljam xD i tako stalno... začarani krug od 65 - 70 kg. :)

    avatar

    30.03.2011. (17:08)    -   -   -   -  

  • klzk

    Corpse Bride, ako te to muči, ne brini nimalo. Imati ili ne imati djecu nema veze sa radom sa djecom.. Ako si nesigurna oko toga i zapravo razmišljaš o tome, to te već kvalificira za posao.
    Nitko od mojih đaka ne razmišlja o dolasku na moje satove kao na kaznu, a ni ja nemam djece, nikad ih nisam planirala imati, i ne namjeravam se predomisliti sad u srednjim tridesetim. Imati 250 đaka godišnje mi je sasvim dovoljno djece u životu, hvala lijepa.

    A taj začarani krug, 65-70, u njemu sam i ja bila.. u tvojim godinama.. dok sam studirala.. A jednom kad se studentski život pretvorio u stalno zaposleni život.. ta brojka 70 je slavno probijena i preskočena i ostade kao slatka uspomena.. ah.. XD

    ... I ja bih otišla u Japan... da mogu, odmah sutra..

    avatar

    30.03.2011. (19:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...