Komentari

shit0happens0every0day.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • LudiSplitjo

    "Moja se bol razlikuje od svih drugih; ona mi se sviđa, raduje me; moja je bol ono što želim i moja je patnja moje zdravlje. Čemu dakle da se žalim, moja bol dolazi iz moje želje; moja želja postaje moja bol, ali mi je toliko ugodno to željeti da divno patim, i toliko je radosti u mojoj patnji da uživam u bolesti." (Chrétien de Troyes)
    P.S. evo me, tu sam ja cesto, ali sta da ja pricam o vjencanicama, vjerno te pratim...i cekam svoj trenutak...;)

    avatar

    17.03.2011. (18:40)    -   -   -   -  

  • the only exeption :)

    Divno zaista divno pišeš. Možda će i proći :)

    avatar

    17.03.2011. (18:46)    -   -   -   -  

  • tajanad

    ostavljam ti pozdrav..
    nema do mame i rodnog doma..
    ali od srca ti se nadam da ćeš naći svoj mir :)))

    avatar

    17.03.2011. (19:08)    -   -   -   -  

  • Lavica

    Najbolje i najljepše na svijetu su naši dragi roditelji.Žao mi je što to prolaziš,znam da ti jako fali,drži se...
    Pozdrav od Julie

    avatar

    17.03.2011. (22:30)    -   -   -   -  

  • Sredovječni udovac

    djeca smo sve dok imamo roditelje

    avatar

    17.03.2011. (22:47)    -   -   -   -  

  • Tilapončica

    Svi mi dođemo do tog velikog trenutka odluke... Ne brini se, sada te puca nostalgija ali moraš tako... Ideš u svoj život i vjerujem da je majka sretna zbog tebe :)

    avatar

    18.03.2011. (08:44)    -   -   -   -  

  • Lavica

    Slažem se sa Srednjovječnim....
    Pozdrav od Julie

    avatar

    19.03.2011. (00:10)    -   -   -   -  

  • ledynada

    Dugo, jako dugo nisam bila na blogu.Udem na tren i ostavim ono sto me "boli" pa krenem dalje..Napustila sam ovaj svijet rijeci, jer sam cesto osjecala kako mi suza klizi niz lice a jecaj u grudima zadrsce jace..

    Ah, kako te mogu razumijeti. Znam koliko moze boljeti daljina i rijeci koje ostaju bez znacenja (kada ih ne razumijemo)... Danas sam sretna. Imam dvije domovine.Onu, u kojoj sam rodena i ova, u kojoj je moj zivot sada. Bogatstvo lezi u sposobnosti da uznemo od svake po nesto i sagradimo most medu njima..
    Znas li, koliko si u stvari sretna. Imas ljubav, zdrava si..imas majku (mada daleko od tebe sada)..
    Znam da u njenom srcu ima mnogo ljubavi prema tebi. Da je ona tu, pored tebe, makar vas dijelile tisuce kilometara. Danas i daljine nisu daleke vise ( sa Skype i MSN smo blizu).
    Zelim ti srecu. Zelim da pronades vrijeme u kojemu ces naci razumijevanje i prihvatiti tvoju novu domovinu. Kada imas ljubav, imas sve.
    Topli pozdrav sa sjevera.

    avatar

    19.03.2011. (18:21)    -   -   -   -  

  • Arthemisia

    voli patnju. Nemoj joj se odupirati, nemoj bežati od nje. Okusi kako je ona u dubini slatka, predaj joj se i nemoj je primati s mržnjom. - u potpunosti se slažem!

    majka ima puno djece, al' dijete ima samo jednu majku. tako grubo otkinuta, oduzeta ona koja je bila cijeli život s tobom. mi smo još uvijek djeca. to ćemo i zauvijek biti. normalno da dijetetu nedostaje majka, ma koliko god godina ono imalo. ona je samo jedna. oslonac naš od djetinjstva.
    ne boj se zaplakati nemoj se sramiti ako ti fali obitelj koja je ostala ovdje, u Hrvatskoj, nemoj da se sramiš tih suza. to bi bilo kao da ih ne voliš, kao da si ih zaboravila, kao da ti ne nedostaju. a znam da nije istina!
    nije lako naviknuti se živjeti kod drugih, negdje gdje dođeš. znam. imaš osjećaj kao da si samo u prolazu, kao da tamo nije tvoje mjesto, kada kažeš dom, pomisliš na svoju kuću gdje si provela veći dio života, svoje djetinjstvo. no, svatko jednom mora otići od doma, učiniti svoj vlastiti, osnovati svoju obitelj. kada ju imaš tada imaš svoj novi dom. nije isti kao i prije, no sve se u životu mijenja. sad imaš njega, odlučila si otići u Švicarsku, tamo je i njegova obitelj, sada je i tvoja i tvoj novi dom. dobro da osjećaj taj nikada ne prođe, kao da baš nisi doma. tako ćeš se uvijek vratiti majci i ocu, tako ih nećeš zaboraviti. nećeš zaboraviti ovu našu Hrvatsku. dobro je zaplakati, dobro je osjećati sjetu, tako ne zaboravljamo. nemoj bit tužna. pusti suzu, al nemoj bit tužna. tvoja majka ne bi bila sretna da joj dijete je tužno u tuđoj zemlji. to bi nju ožalostilo. ona samo želi da njena djeca budu sretna, makar ne bila pored nje. zato, nasmij se, za svoju majku =D
    pozdravljam =)

    avatar

    20.03.2011. (00:43)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Naviknuti ćeš se za još pola godine, donekle naravno. Svejedno ćeš život podijeliti na dijelove do privremenog, povremenog povratka kući. Jer kuća ti nikada neće biti tamo. Opet, velika si, dobro si uočila da ne možeš imati sve, morati ćeš jednom donijeti odluku što ti je potrebno da budeš sretna. Osjetiti ćeš i izabrati, ili biti stalno nesretna. Na žalost nema veze s Eurima, niti s onim što drugi govore, niti te se može uvjeriti.... Za sada si daj vremena i pokušaj uživati u lijepim dijelovima, jer i njih ima, zar ne?!

    avatar

    22.03.2011. (11:57)    -   -   -   -  

  • Dust In The Wind

    @LudiSplitjo: hahah, a znam... sto se tice vjencanica... a citat odlican.. hvala ;)

    @the only exeption :): hvala... a proci ce.. hoce... ali uvijek se vraca... :( :)

    @tajanad ; istina.. i nadam se i ja ;)

    @Julia: a lijepa je to spoznaja... i istinita... hvala ;))

    @SredovjeÄÂŤni udovac: bas tako ;)

    @Tilapončica:ja znam da je... hvala na lijepim rijecima ;)

    @ putovanje kroz misli: odlican citat... odlican ... hvala ;)

    @ledynada: samo mogu reci, hvala bogu na skypu... a tebi na podrsci ;)

    @...and all hope is gone!!!: da, sve je novo... ali trudim se... svoju neku, mogu nazvati
    trenutnu tugu, ispisem.. pa nekako bude lakse... a s vasim komentarima se bas jos lakse
    osjecam... divni ste.. hvala ;)

    @Svašta, ali nek je uzbudljivo!: istina, velika sam, ali mama je mama... njoj sam
    jos uvijek djevojcica, to i boli... :( ali da, naravno da ih ima... ti trenuci posebni su ono
    sto me i gura za naprijedd.. hvala ti;)

    avatar

    23.03.2011. (17:24)    -   -   -   -  

  • O smislu i besmislu

    eee, mama je uvijek mama... i meni moja nedostaje... ali ja svoju na ovom svijetu više nemam... no tko zna, možda jednom opet budemo zajedno :-)

    avatar

    23.03.2011. (22:27)    -   -   -   -  

  • Dust In The Wind

    @O smislu i besmislu: ja sada sa sigurnoscu znam da cete biti ;)

    avatar

    24.03.2011. (15:40)    -   -   -   -  

  • dolphinA

    Ja zadnje dvije godine živim kao pravi nomad, ponajviše zbog posla. Prije skoro 5 godina sam se odselila u Irsku sama.... Imala sam posao u Hrvatskoj, ali sam bila nezadovoljna s brojem sati koje sam radila...I izlaz sam našla u odlasku. Ja, sama s 2 velika kufera. Znam da je ovo što ću sada reći vezano uz karakter i da je meni lakše jer mogu organizirati česte odlaske doma, ali svugdje postoji i "sunčana strana ulice". Probaj se orjentirati na pozitivne stvari i manje razmišljati o onome čega nema.... Znam da ima trenutaka kad je teško, ali, vjeruj mi.... proći će.... Nakon 5 godina mogu reći da sam sretna zbog ovog iskustva. I evo, nešto što je meni pomoglo u početku... Možda da se "zaletiš" na nekoliko dana doma? Koliko čujem, Easyjet će uskoro početi letjeti iz Švicarske na naš jug... :-). Sretno!

    avatar

    27.03.2011. (16:36)    -   -   -   -  

  • barba

    to sam ja prosao u Zurichu prije xx godina. Postoje jednostavno mjesta na svijetu na kojima si stvarno alien. Okreni se svom coviku i obitelji koju sada imas i shvatit ces da je integracija moguca.

    avatar

    30.03.2011. (16:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...