Komentari

sadisticoshy.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Tosh Spice

    Da, slazem se s tobom i svaki mjesec mi se dize kosa na glavi kad placam tih 250kn svaki mjesec, tj 100 za flat na odvojenom racunu i 150 za tzv halo usluge (jebale vas halo usluge, nisam valjda u zadnje tri godine na taj telefon rekla halo). I nikako mi nije jasno zasto ti racuni dolaze odvojeno i zasto onda na to naplacuju odvojeno pdv. A i ja stvarno postavljam glupa pitanja u biti!

    avatar

    08.03.2011. (19:39)    -   -   -   -  

  • Juliere

    Dobro mi je ovo poznato.
    Naime u mojoj vukojebini gdje sam sagradila kuću (neš ti pljunit do grada, bliže mi je sada nego kada sam bila u Rimu i radila grad-grad, mislim kuća posao.. mala digresija) jedini provajder je baš taj HLopov. Već plaćam pretplatu a telefon i ne koristim, nemam ga... a treba mi za internet. Pa onda vidim cijene MAx nečega pa se smrznem. Pa mi onda pričaju o nekim paricama, nema mjesta i slično. Za poludit. Još ja njih moram molit da mi stave internet kojeg ću masno plaćat.
    Druga priča jedan drugi provajder u gradu. Ukinula pretplatu jer sam selila. Naime nisam platila neki zanji obračun ( a ugovor je prešao na drugog korisnika) pa mi se javlja neko odvjatničko društvo... je sam im pripalila. Nisam ni ja vesla sisala, pogotovo u Italiji gdje sam naučila se nosit sa mafijom.
    Odgovaram ovako tim odvjetnicima (e ovaj će komentar postati novi post):

    ---------

    Poštovana,
    Slijedom razgovora u prilogu vam proslijeđujem dokumentaciju vezanu za raskid (premještaj) mog ugovora za "PROVIDER" na drugu adresu, tj. na drugog korisnika.
    Naime do datum premještaja ugovora ("DATUM") sve obveze korisnika su bile podmirene (u prilogu vam šaljem zadnju uplatu na "PROVIDER"– file zadnja uplata.pdf)

    Po ugovoru o pružanju usluge (Članka 15 na kraju maila), pretplatnik može promijeniti lokaciju ako NE postoje nepodmirena dugovanja prema "PROVIDER".

    Zahtjev za premještaj je napravljen, te pretplata instalirana na novu adresu i na novog korisnika (fileovi proširenje ugovora i promjena podataka, te radni nalog).

    Po informaciji koju ste mi komunicirali, izgleda je imam nepodmirena dugovanja prema "PROVIDER".

    Izjavljujem da nakon premještaja pretplatnika NISAM primila nikakvu fakturu, niti opomenu o podmirenju duga, te za sljedeće korake molim da mi javite o kakvom se dugu radi, na koju adresu je poslana faktura i opomena.

    Isto tako, pošto se radi o recovery postupku firme koja posao obavlja u outsourcingu "PROVIDER", molim vas da mi javite tražene podatke, jer od "PROVIDER" nisam uspjela dobiti traženo.

    Naglašavam da želim poslati prigovor, uključiti osobnog pravnika, ukoliko mi na neplaćena dugovanja (s objašnjenjem o kojima se radi) naplatite i zatezne kamate ili trošak opomene, te izvršite postupak ovrhe na moj tekući račun.
    Unaprijed hvala na dodatnim informacijama u nadi da ćemo brzo riješiti navedeni problem, jer uvidom u plaćene račune možete vidjeti da se radi o urednom platiši.
    Lijep pozdrav,
    Juliere

    -----

    To je bilo prije 10 dana. Jučer ponovo pitam da mi proslijede povratnu informaciju.... misliš li da sam dobila bilo kakav odgovor.

    E kad mi pripale zatezne kamate ima da ih na sud odvedem.
    -------

    Sorry za ovoliki komentar, ali znam o čemu pričaš.
    p.s. u Italiji je još gore, vjeruj mi.

    avatar

    09.03.2011. (13:20)    -   -   -   -  

  • Neverin

    mojeg su starog ista stranka HDZ i SDP sjebali jer su rascijepali telekomunikacije i poštu a vrijedniju koku dali gospodi iz Njemačke za neku siću a ugovor je tajan. Naravno bili su štrajkovi ali su polovica njh završili ipak dupetom na ulicu. Zato ne mogu smisliti tog Mudrinića koji nam sada zagovara nekakve ekonomske smjernice kod Josipovića. Predlažem gospodi koja želi još malo ušičariti da prodaju komunalne pogrebne firme i tako zarade i na našoj smrti da zaokruže zaradu.

    avatar

    10.03.2011. (15:38)    -   -   -   -  

  • motorka

    dok su se i meni tak popeli na jajnike, ljepo smo ih otkantali, odjebali njihov tulifon, internet, mobitele (vrhunac svega je bil kaj su nas tri tjedna zajebavali s prenošenjem brojeva pa smo im to rekli nek si zabiju gdje ih najviše peče) uzeli kod drugog provajdera, sorry ak te kurim, ali to nije ideja
    dakle, kod druge firme smo uzeli teveliziju, internet i dobili telefon zabadaf, koji je besplatan i za sve druge pozive na fiksne mreže. ju-pi! odjebali smo idiote.
    i jedno je vrijeme bil mir
    sad me - isto ko tebe ha-te - yebe HRT: za koga boga milana ja plaćam idijote?!?
    idijote koje ne gledam?!?
    ...idijote koji mi nemaju kaj priopćiti?!?

    čovječe, bijesni smo tak da bi u gostbastersima bilo opasno ak bi prekrižili zrake :-)

    avatar

    11.03.2011. (19:01)    -   -   -   -  

  • SadisticoShy

    @motorka. kuzim te totalno. sto misliš sto cu ja napraviti cim istekne taj ugovor s vragom?

    avatar

    14.03.2011. (03:30)    -   -   -   -  

  • dado

    care svaka čast

    avatar

    12.01.2012. (10:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...