Komentari

magictouch.blog.hr

Dodaj komentar (42)

Marketing


 • kolumna jedne superžene

  Sretna ti Nova i svako dobro!
  Lijep pozdrav!

  avatar

  07.01.2011. (20:43)    -   -   -   -  

 • MAGIC TOUCH

  Kolumna - pita On kome čestitaš novu ? ;)
  dvoje smo :)
  nisi čitala...

  pozz

  Ona

  avatar

  07.01.2011. (20:48)    -   -   -   -  

 • šašava mamica

  Slažem se s naslovom koji je On stavio...često to govorim-mislim...
  Interesantni ste...Često se ulovim kako držim monologe, počinjem od Poncija Pilata, analiziram sve u sitna crijevca a onda pomislim da sam to vrijeme mogla ljepše-ugodnije-bolje iskoristiti.
  Ljubite se! I mazite! I pazite!

  avatar

  07.01.2011. (22:04)    -   -   -   -  

 • Dvadeseti veljace

  ...čitam jedanput, pa drugi put...i oba puta mi je isto na pameti: niti je Njegov dio posta prekratak niti je Njezin predug...To su jednostavno dva pogleda na svijet i to je to. Kao dvije strane jedne kovanice, niste isti, ali jedno bez drugog ne možete.

  Za Njega: Poruka je dobra: ne činiti drugima što ne želiš da oni čine tebi. Obično primjena tog principa ljudima zadaje glavobolje. A ljubav? Ma čini mi se da je ona jedinstvena za svakog od nas. I da je njeno rješenje ta tajna koju moramo otkriti, svako za sebe. Tu savršenu dozu čarobnih sastojaka da bi sve funkcioniralo kako treba... Nekako mi se čini da je kod vas dvoje ta doza već poznata...

  Za Nju: Neki dijelovi tvojeg posta bili su kao da čitam svoje riječi: posve britke, hitre i strastvene u svojem pojašnjenju. I pade mi na pamet da u biti i tebi kažem ono što govorim i sebi: život u dvoje nekad je poput ringa i vidim da ti je to poznato, ali ponekad treba jednostavno zastati i, kako se ono kaže, udahnuti miris cvijeća oko sebe. Osluhnuti. Ja ponekad brojim do 10, kad Njegovi monolozi postanu......uh. I ostanem u razgovoru ma kako nekad uzaludan bio, jer je ipak razgovor. Jer je Njemu važan. Jer na taj način pokazujem da ga poštujem i da mi je stalo... Dobro dobro, to nije svaki put jer mi je nekad "fitilj prekratak", ali... Nije li bit svakog razgovora slušati dok ti drugi govori, a onda očekivati od njega da isto učini za tebe?
  Oh da, i vjeruj mi, velika je stvar što je pristao pisati. Veeeelika. Naročito ako nije ni bio za to.

  Za oboje: Nekad je šutnja zlato. I blizina blagoslov. Jer tad primjetiš taj savršeni pogled u koji si se zaljubio, osmijeh, dodir..., a to je ipak teško izgovorljivo riječima.
  Sve vam naj. I do skora.:)

  avatar

  08.01.2011. (00:00)    -   -   -   -  

 • homo balcanicus

  ovo je puno bolje od smušenih, nečitkih, predugačkih lamentacije doktorice pinokio from england...

  avatar

  08.01.2011. (11:35)    -   -   -   -  

 • Rozna mahunarka

  Slažem se s Leklerkom :)

  avatar

  08.01.2011. (12:37)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  Nakon komentara @dvadeseti veljače bojim se da bih se morao upustiti i jaaaaaaako ozbiljno razmišljanje da ispunim tvoju molbu na mom blogu :-). Kako za to treba puno vremena nisam siguran da ću se u to upustiti. Ako ipak skupim hrabrost možda nabacim neki svoj "mudroslov".
  Samo hrabro naprijed.

  avatar

  08.01.2011. (17:12)    -   -   -   -  

 • gustirna

  Znam da sam napisla komentar na prošli post, ali očito se nije učitao.
  Šta sam pisla, ne da mi se ponavljat, ali nakon što sam pročitala ovaj - moram zapitati -
  Šta vi zapravo hoćete?
  Uz pomoć blogerskih komentara rješit svoje nesuglasice ili pomirit nepomirljive razlike?
  Ruža, neroli i limeta su ženstvena i senzualna kombinacija, a u tom trojstvu limeta ublažava miris duhanskog dima. Možda si, dok si miješala svoj miris za kupku, podsvjesno znala da će ući u kupaonicu i sve zasmrditi dimom cigarete? To sigurno nije bilo prvi put.
  Da, sjetila sam se tog isparenog komentara na prethodnom postu - "zreli ste za promjene, a one će se dogoditi onda kada budete spremni na njih." Da li ste spremni za promjene? Svatko od vas dvoje?
  Čini mi se da bi glavna promjena trebala biti - naučiti tolerirati i poštivati onog drugog.

  avatar

  08.01.2011. (17:57)    -   -   -   -  

 • MAGIC TOUCH

  gustrina - pojma nemam gdje je tvoj komentar nestao...nisam ga pročitala..do sad ;) ? Pisat ćemo o tome...što hoćemo...ili nećemo ;)
  hvala
  poz

  Ona

  avatar

  08.01.2011. (18:38)    -   -   -   -  

 • ayo

  savjetujem Vagi da se expres makne od Ovna i pusti ga da ludeka po svome, nije to osoba za zajednicu, egoista je i blefer.

  avatar

  08.01.2011. (20:39)    -   -   -   -  

 • MAGIC TOUCH

  nitko u ovoj priči NIJE vaga :)))))
  pozdrav ayo

  Ona

  avatar

  08.01.2011. (21:13)    -   -   -   -  

 • tessa k od tesara

  ja ću ipak izabrati vjerovati da je ova priča - "stilska vježba", koncept, finta, igra, djelo ipak samo jednog čovjeka, patent, ideja... whatever... nego ono što se tvrdi da jest, jer mi je ideja da bi netko mogao pomisliti da će svoju dugogodišnju ljubavnu vezu rasvjetliti na ovaj način i uz pomoć nas ovdje... u najmanju ruku nezrela, a onda redom sve dalje i unekoliko gore.
  ako je koncept, onda je to zgodan "navodni" reallity... knjige u formi pisama i one nastale iz mailova nisu nova stvar, iako ja najvolim pisma Cvetajeve i Pasternaka.
  a post... više mi se sviđa njegov dio danas, jer Ona je prenabrijana, ali mi je njena završnica lijepa i iz nje sam ukrala "visprenost".

  avatar

  08.01.2011. (22:02)    -   -   -   -  

 • MAGIC TOUCH

  Ja vam svima želim da si nađete nekog s kim ćete htjeti pisati blog...a ne da svoje tekstove..misli...umove..skrivate od drugih ko zmija noge :(

  Zrelije je ovako reči što je na umu nego ogovarat dragog pred laprdavom prijateljicom u smrdljivom bircu :p

  Ona

  avatar

  08.01.2011. (22:32)    -   -   -   -  

 • tessa k od tesara

  gle, reći ću još ovo, a dalje neću. ja ne težim "zgodnome" u svojim odnosima, a ponajmanje onima koji su ajmoreć "ljubavni". iako vaš to nije. fali mu ljubavi naime. ali meni je ovo srozavanje i neljubavnog odnosa iznutra, ma koliko to teži da bude "zabavno" vama i nama ovdje za čitati... ili upravo zbog toga. u času kad u jednoj vezi ne postoje stvari koje su nedodirljive ona je svoja karikatura. reality i tako ne volim.
  a kavice... "takve "kavice" su obično bez prisustva onog o kome se govori, obično su povjerljive i obično s nekim koga zovemo "prijateljem". i svašta još. barem one kojima ja prisustvujem s jedne ili druge strane stola. a izlika ima i gore od ovoga... tja. ali ne da mi se dalje polemizirat oko toga. jer nije moja tema, rekla sam ti. ja sam stasala na Cvetajevoj i Pasternaku pa imam taj feler - užasno sam odana, emotivna i pokušavam složiti prioritete... "zgodno" mi je negdje na dnu mojih htijenja.
  no ne znam tko smo to mi svi koji skrivamo svoje umove i misli kao zmija noge, i zašto mi želiš pisanje u paru. pisanje je uvijek usamljenički čin, pogotovo ono o sebi, u kojem smo više od svega sa sobom jedan/ na jedan, čak i kad postove slažemo u sendvič. a ja sam na svom blogu poprilično ogoljena, vrlo izložena, jako razorna i bolno iskrena i uglavnom me nesposobnost skrivanja nogu puno košta. ne bi vjerovala koliko.
  eto... neću polemizirati više. nije moja tema.

  avatar

  08.01.2011. (22:38)    -   -   -   -  

 • x

  uz sve što je tessa rekla još bi dadala i da tebi koja se zoveš Ona treba seksa. ustvari imaš ga ali se ne znaš opustiti niti tije užitak. gdje je to da uopće ne cjeniš tuđu osobnost. kudiš tuđi karakter sebe ne vidiš. da. nezrelo i smješno. sad će ti veza istruliti do kraja jer ćeš visjeti na blogu i po blogovima i u šumi savjeta izgubit i ono malo usredotočenosti na njega. na gradnju odnosa. ustvari nakon toliko vremena mislim da je već mrtav taj odnos ako ga je ikad i bilo.

  avatar

  08.01.2011. (22:55)    -   -   -   -  

 • fra gavun

  Samo vi nastavite. Koliko ja vidim ovo je sasvim normalna situacija bez nekih posebnih
  iskoraka, malo se napušete pa se ispušete i to je to. Ko kuva?:)

  avatar

  08.01.2011. (23:09)    -   -   -   -  

 • metamorfoza

  Dosta me čudi da ako ste već 10 godina zajedno nije došlo do zbližavanja, a imam takav dojam, do razumijevanja, poštovanja onog drugog...očito će stvari vrlo brzo doživjeti revoluciju, ili će se sve sretno završiti, tj., doći do nekog sretnog vrhunca veze ili će vrlo brzo puknuti, nadam se onom prvom, naravno.

  avatar

  08.01.2011. (23:14)    -   -   -   -  

 • barba

  Evo bas sam pogledao King's speech u kinu. Zanimljiva je upotreba "F-word" u terapeutske svrhe.

  avatar

  09.01.2011. (02:27)    -   -   -   -  

 • windfuckersister

  U ime svih Ovnova i Ovnica kategorički tvrdim da ima daleko većih egoista. A pogotovo se ne slažem s ovim - blefer. Teško da može biti sklon blefiranju netko tko je blesavo i brutalno iskren i kod koga je što na umu to na drumu.

  Baš me zanima kakve su veze ovih što vas najžešće kritiziraju (i pod time ne mislim na konstruktivnu kritiku). Reklo bi se da svima ostalima na blogu cvjetaju ruže i da svi imaju idealne partnere i idilične veze. Kako mi se samo gadi taj naš poslovični privid idile.... Rekla sam vam ja da će neki jedva dočekati da razvlače vašu intimu i vaš život. No, tu ste sami krivi. Blogosfera je željna tuđeg prljavog rublja, a vi im ga obilato podastirete.

  avatar

  09.01.2011. (10:34)    -   -   -   -  

 • Majstorica s mora

  Hehe, znala sam da će se Wind narogušiti...Ja isto mislim da nema mjesta kritiziranju ili sumničenju jeste li dvoje ili jedan, jer svako od nas odlučuje u kakvoj će formi pisati i koliko otkriti, ali opet sto ljudi sto ćudi pa će i biti različitih komentara...
  A što se vas dvoje tiče meni je baš fora da ste toliko različiti, jedino je važno da imate i nešto zajedničko, a to opet vjerujem da imate jer ne biste toliko sjedili skupa bez ikakvog razloga...ja naravno zaključujem iz vlastitog iskustva...

  avatar

  09.01.2011. (10:47)    -   -   -   -  

 • ayo

  Ovnovi su iskreni i ne lazu, samo kaj im istina svaki dan drugacija.

  avatar

  09.01.2011. (12:04)    -   -   -   -  

 • NF

  ja vani izigravam hrabrog dečka i znam dosta oštro nastupati, doma sam mnogo veći oportunist, teško bi bilo da manje tvrdoglav ne popusti :P

  avatar

  09.01.2011. (12:57)    -   -   -   -  

 • smotani

  upoznao sam se s vama ;) i, čini mi se da je došlo vrijeme da i čitate ono što drugi napiše;) inače, i ja sam malo tanji na komunikaciji, naročito kad negdje zapne, povlačim se, ne ulazim u neke rasprave - jer, previše cijenim sugovornicu da bi je nekom svojom nespretnom izjavom, radnjom, povrijedio ...iako, ponekad se baš to i dogodi...
  ali, razgovor, riječ, makar i pisana, potrebna je.... i da, prilagodba s obje strane - ali, nekako sam siguran da ste baš na tom putu . jer, inače, ne bi nastao ovaj blog;)
  lijep Vam pozdrav....

  avatar

  09.01.2011. (15:29)    -   -   -   -  

 • ayo

  sem toga, kresanje sa zenom ovan moze bit mlako jer partnera zna smetati njen prevelik pimpek.

  avatar

  09.01.2011. (15:55)    -   -   -   -  

 • smisaozivota42

  Super je što imate dovoljno novaca, ali ni slučajno nemojte sada nabavljati kućnog ljubimca je:
  a) tko će se brinuti o njemu ako se raziđete?
  b) kućni ljubimac, kao i dijete, MORAJU biti odlika sređene obitelji. Vi ste daleko od toga, za sada. Bit će bolje.

  Ona - nadam se da ti je samo pisani način izražavanja s ovoliko stilskih figura. Ako samo tako pišeš, to je skroz ok i lijepo. Ako tako i govoriš, dakle umjesto jedne riječi ih kažeš petnaest, to je prestrašno.
  Nadam se nemaš problema sa slušanjem sugovornika, prisili se da ga saslušaš bez muke - jer kada čovjek pusti drugog da blebeće dokle može, onda taj drugi nakon pola sata ili malo više, kad se prestane boriti za riječ sam sa sobom, uvidi da priča glupo i samo prestane pričat. Djelovalo je na meni pa će i na drugima :)

  On - prepucavanje oko religija je uzaludna tema; ako ste se već doveli u situaciju da to nije početni problem, onda ne smije biti nikada, religiju je ionako izmislio čovjek i umjesto da kontrolira i bude dobro, ona je u najvećem broju uzrok velikih ratova.. Raspravljanje oko religije u negativnom smislu je za maloljetne koje to treba zabavljati. Vi ste prestari.
  To da nisi u filmu za ženidbu, a da si bio, to je ok sasvim. Nije ok to što joj zamjeraš jer je bila premlada.. takvo nešto zamjeraju neobrazovani tipovi u rangu nasilnika na Dinamovom stadionu. Da, bila je premlada, i? A ti si joj lijepo rekao da se trebate ženiti.. Ako je premlada, onda joj daj vremena, ako si se predomislio, onda nikom ništa. Te jadne fore 'a kad sam ja htio', ma, samo se sjeti koliko godina ima populacija među kojom je to popularno.
  Oboje ste emotivno nestabilni (vjerojatno jer vam u životu nije bilo dovoljno teško (dovoljno dugo)), u redu je ako netko od vas bude jako zauzet sobom.

  avatar

  09.01.2011. (16:49)    -   -   -   -  

učitavam...