Komentari

magictouch.blog.hr

Dodaj komentar (28)

Marketing


  • fra gavun

    Aha još ste tu! A čuj, bilo bi dobro da nam malo više približite taj svoj svemir u kome vlada
    nemir i jeli muški tuče ženskicu za vrijeme keksa kao Mali Gibson...reci bolan jeli je siluješ
    odnosno jeli Ona uvjetuje koliko je puta moraš silovat i tako to jel. Ae uživajte!:)

    avatar

    06.01.2011. (17:33)    -   -   -   -  

  • marchelina

    ha! stvari se kompliciraju! nemam savjeta, da san ja pametna brate ne bi sad blogirala nego negdi plesala trbušni ples čoviku mog života hehe :))

    avatar

    06.01.2011. (17:50)    -   -   -   -  

  • greentea

    tja....komentar mi osto na donjem postu. adio:)

    avatar

    06.01.2011. (18:11)    -   -   -   -  

  • barakokula

    Hej,vas dvoje...svi trazimo s godinama malo vise prostora za sebe pa ako se preklapa sa prostorom i vremenom onoga drugoga...nista strasno,pripada ruzicastoj zoni u kojoj se jos prica,pokazuje,dokazuje,uci....kako uvaziti i integrirati "razlike"..to bazira na onom sto osjecate i u sta vjerujete...ja vam pri svemu zelim samo.... ljubav...

    avatar

    06.01.2011. (18:29)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Ni ja se ne mogu oteti dojmu da ste jedno,a ne vas dvoje i to netko od več poznatih blogera ovdje...ali nema veze,ne umanjuje doživljaj čitanja

    avatar

    06.01.2011. (19:04)    -   -   -   -  

  • Novac i djeca

    Zanimljivo, njen opis stvarnosti je puno originalniji nego njegov! Navijem za nju.

    avatar

    06.01.2011. (19:04)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    ni meni baš nije jasno od samog početka kako ste do mene došli jer me nema u komentarima niti jednog od blogera koji su se javili prije mene, nema me na naslovnici, post nisam napisala danima........hm.....i sad si mozgam......što ustvari nije niti bitno, to tko ste.....
    Prvo moram reći da sam alergična na brisanje bilo čijih komentara ukoliko nisu uvredljivi po onom pitanju - vjere, nacije, rase......dakle, koje god da je obrisalo komentar - veliki minus.
    ja, ustvari ne vidim u čemu je problem, vi ste par kao i svaki drugi, i nitko vama ne može pomoći u odluci da li da ostanete zajedno ili ne, mislim da je vama dosadno, da nemate zajedničkih ciljeva......i još mislim da vas ovo može samo još više posvađati. Psihoterapeut bi bio puno bolja ideja, no, onda nama ne bi bilo zanimljivo :)

    avatar

    06.01.2011. (20:16)    -   -   -   -  

  • Propria Manu

    nemrem pogoditi njen horoskop, priznajem. astrologija mi baš i nije jača strana, a pogotovo kada je ženski horoskop u pitanju :)
    i ne zamaram se time.
    predlažem da usvojite krokodila. ako vam dosadi, njoj napravite torbicu, a njemu novčanik.
    a ako dosadite jedan drugom...krokodil opet može poslužiti :D

    avatar

    06.01.2011. (20:37)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @Ona
    Nas dvoje nove godine oduvijek slavimo solo u našem stanu. Gledamo odurni tv program i jedemo prase i francusku salatu. U ponoć piljimo kroz prozor u nebo i gledamo vatromet. Ove godine vatromet u ovom gradu je bio brutalno siromašan. Iskomentirali smo to točno u ponoć, čestitali si 2011. kao što sam ju ja sada čestitala vama i sa pjenušca kojeg smo kao i svake godine otvorili reda radi, prešli na birano bijelo vino.

    Da sam pisao kako sam dočekao Novu 2011. godinu i ine godine u posljednjih desetak godina tekst bi bio kao ovaj tvoj citirani. Dobro mi više ne jedemo prasetinu zbog kolesterola, ali smo također popili šampanjac. A znaš u čemu je kvaka? Supruga i ja imamo po 67 godina svaki, imamo dva sina i troje unučadi, jedno na putu, a ipak dočekujemo Novu na vaš način. Naravno bez onog tvog plesa u donjem vešu. To na moju žalost moja nikad nije radila :-)!
    Glede smislenosti tvojih želja (vjenčanje i ostalo) zaključak izvuci sama.

    ©On
    …sav se unezvjerim od dočeka jer ne kužim zašto se oko toga diže tolika prašina.

    Ova je na mojoj valnoj dužini. Kada bih se sada potrudio mogao bih iz svojih dnevnika, koje sam pisao polovicom prošlog stoljeća, naći slično pitanje. No ne da mi se!

    …tek kad osjetim da su se naše suprotnosti povezale i ujedinile može. A i djeca. Kućni ljubimac je po meni loša ideja. Ja bi inzistirao na mačku (narančastom, tigrastom) a ona na malom histeričnom psiću.

    E onda ćeš se načekati! U barku smo 41 godinu i naše suprotnosti se još uvijek nisu povezale i ujedinile. Kućnih ljubimaca nemamo (na sreću) no imamo djecu. I čim su ona došla ja sam otišao u drugi, a nakon unuka u treći plan. Zaključak: ili odmah ili nikad. A ti razmisli.

    I na kraju slažem se da ne bi trebali brisati komentare. Ako se malo potrudite i otvorite moje postove u zadnja dva mjeseca moći ćete vidjeti kakvih je komentara bilo. Pa ipak sam ih ostavio u skladu s mojim prvim „mudroslovom“ koji možete pročitati na mom blogu na lijevoj strani.

    @suncokretica
    Po mom mišljenu preozbiljno si shvatila ovaj blog. Skloniji sam @lelkekovom stavu: da ste niste pojavili trebalo bi vas izmisliti.

    avatar

    06.01.2011. (20:49)    -   -   -   -  

  • MAGIC TOUCH

    o đizzzsss!!! nemam pojma kako bih vam dokazala da ono ne pišem sama. I da on ovo ne piše sam. Nije nam dosadno u životima. Pretrpani smo obvezama oboje. ciljeva imamo. Doduše, ne zajedničkih. Hmda. Ovaj blog je čini se jedna od rijetkih zajedničkih stvari. Zaista ga oboje pišemo. I čudom se čudimo zbog čega to smatrate nemogućim. Žao nam je zbog toga. Jer, ako mi s ovako velikim razlikama u poimanju svijeta i života ipak možemo krenuti u neki zajednički blog projekt zapravo postojimo kao jedinke u blogo svijetu, pitamo se....KAMO OVAJ SVIJET DOISTA IDE? Imala sam čak nekoliko svojih tajnih blogova o kojima dotični nije imao pojma. Na ovaj sam ga pothvat nagovarala povremeno oko godinu dana i evo...nekim čudom je pristao.
    Netko je spomenuo psihologa ;) pa da, it će ovo dobar materijal ako se ikada odlučimo na neku seansu u živo hahhaa...da ne moramo puno pričati tamo jer..svaka minuta košta.
    Netko je spomenuo da bismo se mogli posvađati pišući ovaj blog??? Hmda, ništa novoga u našem prečesto napetom zajedništvu. I sad mi ga je teško podnosit jer se hvali svojim napisanim redovim kao da je osvoio "Goranovo proljeće" hahaha ali nadam se da će ga pustit s vremenom. S obzirom da sam duuugo sama blogala...znam da ovaj početnički zanos nakon relativno kratkog vremena jenjava....pa čekam to vrijeme kad će se i on primiriti.
    Uglavnom, oboma nam je prilično važno reči i drugima kako razišljamo i živimo jer ja njegovo poimanje našeg odnosa sve manje volim, a on na moje želje ne pristaje (što možda i nije loše za mene...vrijeme će pokazati) pa evo...ja tražim podršku za sebe...a on...on želi biti prisutan i znati u svakom trenutku što tipkam. Iz toga se i rodila potreba da zajedno pišemo. Netko je spomenuo i harmoniju u kojoj smo pišući ovo valjda zajedno, ali to je krivo jer ogromna disharmonija je u pitanju, dakle upravo suprotno. I molim vas...zar biste vi nekome tko vam cijelu večer skakuće u rublju plešući trbušni ples rekli da je trapav i zbog toga se oblio ????? To je po meni osnovni problem današnjeg posta...a nitko se na to nije osvrnuo :(((
    nema veze...pisat ćemo i dalje...jer je ovo jedan od rijetko dobrih načina da ono što mislimo izađe iz nas, a da onaj drugi to i čuje, odnosno pročita i da se napisanom uvijek može vratiti i ponoviti gradivo.
    kao što rekoh. možda je ovo dobra stvar. možda i nije. možda ostanemo zajedno. možda ne. sve ćete znati kako postovi budu odmicali u blogerskom prostoru.
    Pokušajte vjerovati...da smo dvoje. zaista. Ovo što pišete da nismo...to je kao da ja vama napišem da vaš blog ne piše netko vaše dobi nego ne znam...osnovnoškolka ili umirovljenik...kužite?? Maaaalkoc vrijeđa jer smo bili veseli što pišemo u duetu pa nam sad radost malkoc splašnjava kad nam ne vjerujete :( u svakom slučaju objavit ćemo i neke diskretne fotografije u budućnosti (o tom smo danas razgovarali) pa možda vam to pomogne.
    Moguće je pisati blog u dvoje. Ne trebate zato biti u idealnoj vezi. Ona koja nije idealna često je puta bolji temelj za ovako nešto. I iskreno...ne da mi se više pisati svoj blog potajice a volim blogati pa evo....uključila i dragog. da nam ne bude veza baš do kraja dosadna. Život nam je zabavan kao jedinkama, ali u duetu smo koma. Možda ovo unese malo sviježeg zraka među naše misli i zidove ;))) lijep vam svima pozdrav i hvala na komentarima.

    Ona

    avatar

    06.01.2011. (20:53)    -   -   -   -  

  • MAGIC TOUCH

    semper contra - hvala na kmentaru I SAAAAAVJEZIMA ;)))) kaj nije žalosno to kaj mi NEMAMO brak i djecu a slavimo te nove godine kao da imamo i unuke koji čekaju svoje prinove :)
    Biloo bi super kad bi i on cijenio moje skakutanje u rublju i trbušne plesove u datom trenutku izmišljene koreografije...ali niš od toga! Voljela bi da i On komentira tvoj komentar. Ali već sada znam da će ako to i učini...ono što kaže, biti daleko od mojih želja....osobito ono "sad ili nikad".

    p.s.
    blog je i više nego ozbiljan, ali ne smatram da smo baš za psihijarijski odjel hahahah...jer bi tada ustanove te vrste bile pune. Mi smo samo odlučili napisati kako nam je zaista. Vjerujemo da je tako i sa mnogim drugim parovima koji za razliko od nas o tome šute...i to je sve.

    I da...nismo se izmislili..postojimo...i oboje smo ovdje na istom blogu. Zaboga!

    Svaki savjet o dokazivanju naše prisutnosti ovdje bit će nam koristan...ukoliko isti ne bi doveo u opasnost naše identitete u svijetu van bloga...pa ako kome padne na um što zgodno, rado ćemo prihvatiti.

    Ona.

    avatar

    06.01.2011. (21:13)    -   -   -   -  

  • MAGIC TOUCH

    ps. ne znam kako po feng-šuiju suho cvijeće utječe na wc, al znam kako po mao-zedongu wc utječe na suho cvijeće, biva popišano ako je blizu.

    ovo me zaista nasmijalo!!!! hahaahaha....

    Ona

    avatar

    06.01.2011. (21:23)    -   -   -   -  

  • šašava mamica

    Dovoljno sam šašava i imam dovoljno godina da si mogu dozvoliti iskrenost bez imalo zadrške - G E N I J A L N I ste!!!
    Sretno i berićetno u Novoj!!!

    avatar

    06.01.2011. (21:30)    -   -   -   -  

  • Rozna mahunarka

    Što se tiče onog što je napisala Ona - svaka tvoja riječ je brutalno bezosjećajna. Kao da ti se bljuje od svega skupa, umjesto da barem nečemu pridaš barem malo nježnosti, iz tebe izlazi sama dosada, rutina i nezainteresiranost za čitav svijet :S

    Nemoj se uvrijediti, htjeli ste naša mišljenja, ili? :)

    Što se tiče onog što je napisao On - sve je uglavnom odgovor na njezin dio posta. Što je loše. Trebao bi svatko napisati svoje o čemu razmišlja (ili unaprijed odrediti temu), a da ne čita što je napisao onaj drugi sve dok ne bude objavljeno. Možda bi ponekad On trebao pisati prvi, pa da vidimo i obrnutu situaciju, tj. ako već odgovarate na mišljenje onog drugog, da vidimo što bi ona rekla na njegove riječi.

    Pozdrav

    P.S. Prestanite blog shvaćati ozbiljno, on je tu tek toliko, radi zanimacije :)

    avatar

    06.01.2011. (21:43)    -   -   -   -  

  • Propria Manu

    sasvim je nevažno piše li jedna osoba, dvije ili njih šest. bitno je da je ideja genijalna i ja vam skidam kapu.
    sve najbolje vam želim ;)

    avatar

    06.01.2011. (22:13)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    A što sam vam ja rekla ;) Eto vas začas i na cool listi....

    avatar

    06.01.2011. (22:22)    -   -   -   -  

  • barakokula

    ..Ja uopce ne sumnjam da su ovdje dvije krajnosti...i imam povjerenje u ljude...ideja je odlicna i svih ce odvesti dalje...samo hrabro,hrabrost se uvijek nagradjuje...kad-tad...

    avatar

    06.01.2011. (22:32)    -   -   -   -  

  • paštašuta

    eto fali na blog.hr "doktorica" iz engleske koja je za svašta bila kadra pa su jedva dočekali ovaj blog. sve je supač ako niste dr iz engleske

    avatar

    06.01.2011. (22:39)    -   -   -   -  

  • MAGIC TOUCH

    Corpse Bride - nema ni traga ljutnji ;))))) samo ti raspali!!! Kako ćeš biti od pomoći , ako ne oštro i iskreno? :))) sve pet. Čak ne mislim ni da si baš jaaako puno u krivu, ali i za to postoji razlog. Vidjet ćeš ;))))

    paštašuta - hahahaha ne znam o čemu ili o kome pišeš. nismo dr. iz engleske hahhaha dakle svašta !!! Dvoje smo. Obični hrvatski par koji se ne razumije :(

    Pozdrav svima.

    Ona

    avatar

    06.01.2011. (22:55)    -   -   -   -  

  • plavozeleni

    Ljudi kažu da je najlakše drugima dijeliti savjete. Vjerujem da će biti puno onih koji će ih dati u komentarima. Biti će i puno onih koji gutaju priče na kojima žuta štampa debelo zarađuje, onih kojima je tuđi život interesantniji od vlastitog, onih koje zanima čije su gaće u čijem krevetu ostale ili tko je gdje sa kime novim viđen.
    Draga i ja ne spadamo u tu kategoriju.
    Ružno je kada dvoje ljudi dođu do stupnja u kome ih više toga razdvaja no spaja, kada se važe svaka riječ, kada se traži nešto čime bi se veza i dalje održala, kada se i oni rijetki trenuci koji bi mogli biti lijepi u trenu pretvore u svoju suprotnost...
    Želimo vam da uspijete ponovo upaliti vatru koja očito tinja negdije ispod pepela.
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    06.01.2011. (23:07)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Evo ja vam vjerujem da ste dvoje, iako sumnjam da ćete s istim žarom nastaviti blogirati, vjerujem da će ON ubrzo posustati...
    Inače bih vam svašta mogla ispričati s obzirom na duži staž života u dvoje od vašeg, ali za početak samo savjet da ipak nabavite kućnog ljubimca, makar kanarinca, da ne motrite samo jedan drugog...

    avatar

    06.01.2011. (23:32)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Hahahah kako god , zabavno je , ideja je izvrstna , komentari zanimljivi i veseli!
    :))

    avatar

    07.01.2011. (00:30)    -   -   -   -  

  • Dvadeseti veljace

    ...ovo će zaista biti zabavno...:) nepomirljive ili premostive razlike, tek ćete i vi vidjeti..., a i mi... jedva čekam sljedeći post i puno vas pozdravljam do tad...:)

    avatar

    07.01.2011. (11:19)    -   -   -   -  

  • praktikum

    ovo izgleda kao osovina ovan/vaga :))))) sretno:)))

    avatar

    07.01.2011. (11:57)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Ne znam jesam li propustila, ali zanimaju me "konkretni" detalji: koliko imate god, živite li zajedno, koliko dugo (shvatih da ste skupa 10 god, ali koliko je zajedničkog života), čiji je stan u kome je opisana Nova :-)) i slični "praktični" detalji :-)).

    avatar

    07.01.2011. (19:35)    -   -   -   -  

učitavam...