Komentari

mosor2.blog.hr

Dodaj komentar (106)

Marketing


 • Neverin

  haha hahaha zakon, i ja ti mogu reći dasam kao pravi sindromaš iz stockolma zavolio svoje stalkere, ono paradokslano jest da su oni moji najvjerniji čitatelji :) srce im kuca desno, glupi su ko točkovi ali nema veze, ako me netko može nasmijati onako iz srca to su oni kada misle da su pametni pa zajedno napadaju, ah neprocjenjivo :)

  avatar

  17.08.2010. (00:24)    -   -   -   -  

 • Neverin

  @mosor, imam pitanje, prema tvom nahođenju dali su anonimci (provokatori) isto što i oni koji imaju otvoren account da bi provocirali?

  avatar

  17.08.2010. (01:22)    -   -   -   -  

 • mosor2

  @neverine, pravo pitanje je kako odvojiti žito od kukolja. Ne postaje se pristojan običnim činom registracije. S druge strane, toliko je krasnih, a neregistriranih komentatora da je generalno zabraniti komentare anonimcima kako bi se isključilo nekolicinu nekorektnih golema šteta. Čini mi se da bi trebala postojati baza podataka registriranih korisnika (blogera) na temelju koje bi drugi blogeri mogli imati trenutni uvid u status (staž, aktivnost, čitanost, sklonost vrijeđanju, spamanju,...) blogera s kojima kontaktiraju - i mogućnost zabrane komentiranja vezana za više obilježja, Što misliš, bi li to bilo zadiranje u privatnost?

  avatar

  17.08.2010. (01:48)    -   -   -   -  

 • mosor2

  - premješteno -

  sveti petar i pava-siritovci-miljevci-drnis


  Za -mirkica-
  Ti mirkice poliži Mirčetu guzice
  i osvježi si time gubice
  i tako sebi na ponos
  pritatari mu guzici i svoj nos
  pa da vidiš užitka
  mirkice,jer si plitka
  plitke pameti,nemože pliće
  budi uz guzicu,za tebe bolje bit će
  Mirče ti je nudi neprestano
  pa uživaj luda damo!


  17.08.2010. (06:05) - - - -

  avatar

  17.08.2010. (07:36)    -   -   -   -  

 • Sapunerija

  Predobro!

  Tek danas sam doznala za Mirka, a već mi je jedan od najjačih likova na ovom ubogom mediju.

  Šta je blog bez čitatelja?

  avatar

  17.08.2010. (07:53)    -   -   -   -  

 • marchelina

  hihi , majstore :)
  imam i ja svog Mirka, da se ti ne bi previše umislija :)

  avatar

  17.08.2010. (08:26)    -   -   -   -  

 • MODESTI BLEJZ

  ahaha Mosore legendo! ;D

  avatar

  17.08.2010. (09:33)    -   -   -   -  

 • Bookeraj

  skroz zabavno, i ja sam najviše komentara i posjeta imala kad sam imala stalkera :)

  avatar

  17.08.2010. (09:40)    -   -   -   -  

 • Neverin

  @sv petar, vidim da si se prepoznao..

  a pa čuj ako banke mogu imati crnu listu neplatiša i razmjenjivati međusobno podatke mislim da bi bi mi mogli imati nešto takvo po principu "jednom stalker, uvijek stalker" pa si ti misli dali ćeš biti bezobrazan kad će ti biti zabranjeno javljati se bilo kome

  avatar

  17.08.2010. (10:56)    -   -   -   -  

 • missillusion

  kako je ovdje zabavno XD, ... nema blogera bez stalkera :)))

  avatar

  17.08.2010. (19:02)    -   -   -   -  

 • promatrač

  Peneseno sa bloga Udruga Miljevci

  sveti petar i pava-siritovci-miljevci-drnis

  Ante,još jednom ti skrićem pažnju da sa stranice ukloniš one podvale protiv mene jer ako si razumio što sam ti pisao na E-mail i u kratkom tekstu u komentaru prošli put onda sam ti time puno rekao.Da se bolje uvjeriš a nemoraš se zamarati time što pišu manijaci,otvori http://mosor2.blog.hr i pročitaj onaj Mosorov tekst od 18.08.2010 u 01:20 i bit će ti sve jasno.Tu se radi samo o prosrpskim antihrvatskim bandama koji sve imaju samo nimalo čovičanskog u sebi pa se nije ni čuditi što se ovako ponašaju! Eto taj manijak pod ono -promatrač-obraća se tebi protiv mene sa ono-poštovani-a namjerno krnji ugled tvoje stranice i čak se petlja u moj privatni život pa spominje moju ženu i što još ne?Istina je da sam ja pisao i neke neukusne stihove protiv njih ali to je bio odgovor na silne uvride koje su oni meni prvi počeli slati a njihovo nije da to isto šalju tebi i uvjeravaju te u mnogo štošta.Što se neobratiš tom Mosoru i opomeneš ga da tebi nije na stranici stalo do budaleštine njegovih manijaka?Pozdrav!
  piše:Mirko MIrče Malenica

  avatar

  18.08.2010. (08:01)    -   -   -   -  

 • promatrač

  Ali naravno najprije je poricao (čudo kako nije zvao za svjedoka svog "prijatelja i kolegu " Aleksandra Bussa (Udruga Miljevci) (jadan on i ti njegovi likovi što mu izlaze iz glave!)

  sveti petar i pava-siritovci-miljevci-drnis

  Ante,zamolio bih te da izbrišeš sve ono novoposlano na stranici jer vidiš i sam da to nije od mene već samo namjerna provokacija,vriđanje,omalovažavanje.Zabrani im komentare zauvik ili isključi potpuno.To sve dolazi a napisao sam ti i na E-mail od http://mosor2.blog.hr,urednik bloga i njegova bagra provociraju djelujući antihrvatski u nedogled.Toliko za sada.
  Pozdrav!
  Mirko Mirče Malenica

  avatar

  18.08.2010. (08:05)    -   -   -   -  

 • promatrač

  A inače, nije on uvik bio ovako bolestan, ali je uvik bio zao ko sama sotona!
  A onda je i poludio kad mu je žena utekla a dica ga se odrekla. A ćer mu je udata za srbina i to ga je dotuklo. Sad prima invalidsku pemziju jebo ga onaj ko mu je daje, jer je bio već tri puta u ludnici (a prije i u zatvoru jer je tuko ženu)

  avatar

  18.08.2010. (08:09)    -   -   -   -  

 • mirkica

  @promatrač stvarno si hrabar kad prkosiš Žiži Mirčetu. junačino ni hrpetina prijetnji (čitaj: njegovo prđenje u prazno) te nemže zaustaviti. sad si moj junak. znam da s ovime riskiram da i ja budem tužen i da se o meni sve dozna, ali nema veze, neću pokleknuti. imaćeš moju podršku do samoga kraja. a ako si voljan možeš i mog sina i mog zeta i štoviše i mog unuka upoznati. ma upoznaću te i sa svojim bratom.

  avatar

  18.08.2010. (20:58)    -   -   -   -  

 • Lepi Mirče Malenica

  Odgovorno tvrdim sa cilom svom virodostojnošću, nisam ja bija u ludnici.
  Nego Aleksandar Buss!
  Ili Žiža!
  Al ja jok!

  avatar

  19.08.2010. (07:34)    -   -   -   -  

 • promatrač

  Bolesnik se primirio, čak je i u tu bolesnu glavu ušlo kako daješ tako i primaš!
  A Ante je maknuo TVOJE brljotine i prostakluke ali ih je svejedno dovoljno dugo ostavio da ih svi vide i sad se zna u cilom kraju koje i kakav Mirko Malenica; psihički bolesnik.
  A što se tiče termina (da termina!) zabij si ga u tu pedersku guzicu, ti ne bi doša ni kad bi te volovska zaprega vukla, nego se nekom pod repom skriva, ka šta si uvik radija, kukavico bidna.
  Nisi vridan ni da se pljune na tebe. FUJ!

  avatar

  20.08.2010. (10:38)    -   -   -   -  

 • mosor2

  - premješteno -
  -------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------
  sveti petar i pava-siritovci-miljevci-drnis

  Svi ti na koje misliš da su pristojni a ja im dosađivam,pristojni su koliko i bezobrazni poput tebe.Tebi je i misto u rezervatu ali jednom drugom gdje bi te teško i na zamolbu primili !

  23.08.2010. (04:54)
  -------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------

  avatar

  23.08.2010. (10:48)    -   -   -   -  

 • promatrač

  mosore, ako ti bude pravilo probleme, ušto sumnjam, ja imam SVE njegove komentare spremljene sa svih blogova gdje je vrijeđao i promovirao ustaštvo, a ima i ljudi u njemačkoj koji će rado protiv njega dignut tužbu zbog nacističkih izjava a tamo se to baš ne gleda sa simpatijom naročito ako su u pitanju bitange i prebjeglice poput njega.

  avatar

  23.08.2010. (22:09)    -   -   -   -  

 • mosor2

  @promatraču, hvala ti. Doduše, nije mi jasno po kojoj osnovi bi osoba koja je samovoljno uzurpirala prostor na mom blogu, ponašajući se od početka drsko i bahato, te mahnito vrijeđajući sve prisutne koji ne dijele njezine proustaške sentimente, osoba koja očito vodi rat sa samim internetom, pošto paranoično vjeruje u zavjere sa svih strana protiv nje, našla razumnog sugovornika u bilo kakvoj aktivnosti usmjerenoj prema ovom blogu, jer je ni na koji način nisam uvrijedio, niti izazvao, a nisam joj ugrozio ni privatnost, pošto je ona sama otkrila svoj identitet. Nisam odgovoran za komentare posjetilaca na mom blogu, niti imam obavezu da ih cenzuriram ili brišem. Nadalje, kad već nisam izbrisao komentare osobe koja vrijeđa druge, nepošteno bi bilo izbrisati komentare osoba koje je ta osoba uvrijedila. Jedino sam razmišljao bih li izbrisao komentare s photoshopiranim fotografijama koje je netko od anonimnih komentatora ostavio, jer one ipak predstavljaju određeni atak na privatnost osobe (iako je originalnu sliku osoba sama postavila na internet, a sadržaj izmijenjene slike i pripadni komentar, mada neukusni, nisu bili gori od sadržaja prethodnih komentara koje je osoba postavila na blog). Drago mi je da je osoba kontaktirala imageshack.us i uspjela skloniti te fotografije, tako da nisam morao brisati komentare, a svrha je ipak postignuta. Vjerujem, naime, da je svaki komentar, ma kako zlonamjeran, neukusan ili provokativan, koristan, jer pruža uvid u stanje našeg javnog mnijenja. Komentari pojedinaca mogu biti zanimljivi i zato jer pružaju uvid u njihovu psihu, što je katkad neprocjenjivo - svatko od nas misli kako je ogledni primjer normalnosti, a to uopće ne mora biti tako. Pozdrav.

  avatar

  24.08.2010. (01:26)    -   -   -   -  

 • promatrač

  evo ga kod marčeline:

  # Skros doli nadnu spominješ i Ferala
  mora da si Kuljišu i Dežulviću nekad dala
  pa ti posrana novina u sićanju ostala
  a znaš li da je Feral kapitulira skros
  zasramio se i osta bos
  pokušaj ga opet vratit
  pa ću i tebi injemu Kolben dati
  pa ga smotajte sebi oko vrata
  e,ovo ti sve iz inata. (sveti petar i pava-siritovci-miljevci-drnis 24.08.2010. 14:05)


  I taj smrad bolesni što zabavlja cilu blogosferu svojin bolesnim ponašanjem moli ljude za razumijevanje? hahahaha :))))
  Njega ne bi mogli ni najbolji psihijatri razumit, ali bi ga sigurno sa zadovoljstvom gledali u kavezu.
  Mosore, ništa ti ne brini, kakvo poslanstvo, kakva policija, oni u Njemačkoj imaju pametnija posla nego se baktat sa luđakom moglo bi mu se još desit i da ga zatvore u ludnicu spasili bi svijet.
  A ja ću sad ić od bloga do bloga i pisat ljudima dfa kad se bolesnik pojavi neka ga rukne ovdi u ovaj rezervat, koji mu je baš po miri.

  avatar

  24.08.2010. (20:26)    -   -   -   -  

 • mosor2

  @promatraču, zaboga, pa nije ova tema septička jama cijele blogosfere!

  avatar

  25.08.2010. (01:35)    -   -   -   -  

 • promatrač

  Dragi Mosore imaš pravo! Ne triba iskorištavat tvoju dobrotu i velikodušnost dao si ionako previše mjesta a svejedno eto sve kipi od njegovog izmeta!
  Ispičavam se pametnim čitateljima ovog teksta na ovako grubim ričima ali oni će znati da je to više nego potribno kad se priča o psihičko patološko bolesnom slučaju Malenica.

  avatar

  25.08.2010. (20:56)    -   -   -   -  

 • promatrač

  I sreća po ovu našu napaćenu zemlju da ga nema ovdi, Švabe ionako imaju bolje opremljene ludnice od nas a on to zna vidio je on njih iznutra više puta a doće valjda i dan kad će starog manijaka zauvik zatvorit.

  avatar

  25.08.2010. (20:59)    -   -   -   -  

 • psihijatar

  Gospodine Malenica,
  shizofrenija je razvojni duševni poremećaj koji je karakteriziran gubitkom veze sa stvarnošću, halucinacijama, krivim uvjerenjima, nenormalnim razmišljanjem, ograničenim spektrom emocija, smanjenom motivacijom, te poremećenim socijalnim i radnim funkcioniranjem.
  Shizofrenija je psihička bolest, složeni poremećaj funkcije mozga koja se sastoji od skupa karakterističnih simptoma. Shizofrenija oboljeloj osobi otežava, iskrivljava ili sasvim onemogućuje razlikovanje stvarnih (realnih) od nestvarnih (nerealnih) doživljaja ili iskustava. Zbog krivog prepoznavanja stvarnosti, logično razmišljanje gubi svoje uobičajene odrednice i kreće se nama nerazumljivim i nelogičnim kolosjecima.

  avatar

  26.08.2010. (09:41)    -   -   -   -  

 • drniš

  ljudi ne tjerajte sirotanovića bez mozga sa svojih blogova, dobro je da svaki blog ima svoju ludu:))))
  najgore je što blogovska luda, misli - aha, ne javljaju se više, reko sam im što ih ide -
  on u svojoj teškoj bolesti (kojoj se nije za rugat) umišlja da je komentatore koji su, redom svi, intelektualnije neizmjerno jači od njega, ušutko.
  kad se nezna obranit počne psovati i prijetiti sa djecom, koje kako svi vidimo nema nigdje. utekla djeca glavom bez obzira, znaju s kim posla imaju. još si umišlja da je pravnik i nakon toga kaže -slijede tužbe- hahahahahahaha.
  po količini i vremenu javljanja očito je da ne radi ništa, osim što sjedi na tipkovnici i okolo se svađa.

  avatar

  26.08.2010. (14:37)    -   -   -   -  

učitavam...