Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Šest mjeseci. Zaboravio si da u to vrijeme malo je bilo pismenih, zapravo, malo je bilo čitmenih, kamoli pismenih.
    Papir ili nešto na čemu se pisalo je bilo skupo, guščja pera domaće izvedbe, jednako kao i tinta :-)).
    Znači, prvo si trebao naći nekoga tko će napisati pismo po tvom diktatu, zatim je to pismo preko susjedovog rođaka koji ide na sajam negdje 5 km dalje, stiglo do nekoga tko je onda ... ti pišeš priče, ne ja :-)). Ovo je ideja za fantasy inačicu Poštanske bajke :-)).

    avatar

    11.07.2010. (21:53)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Heh, ja sam za uvijek za komunikaciju u kojem god obliku ona dolazila :-))))) Bitno da se komunicira, da se razmjenjuju misli i ideje. Moj internet u zadnje vrijeme... Mail, DeviantArt, Postcrossing forum, blogovi koje pratim, stranica od faksa, Hrčak (joj koliko sam vremena provela tamo tražeći članke za seminare, baš je zabavna stranica), sajt od Sveučilišne i Gradske. I to je to. Sve u svemu max 2 sata.

    avatar

    11.07.2010. (22:09)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    i ja sam se puno dopisivala kad sam bila curica, međutim je sve to malo zamrlo: ni ja nemam više vremena, a i ljudi s kojima sam se dopisivala u međuvremenu su odrasli, našli vlastite živote - i vjerojatno zaboravili. a i odvikla sam se malo od komunikacije, meni sad najviše fali tišina: neprestano netko nešto govori, neprestano netko traži da ga se sluša (a nitko zapravo ne bi slušao) i stoga sam prilično ohladila odnose s morem ljudi. ali da se ubrzalo - jest.

    isto tako, dok sam čitala tvoj post, pala mi je na pamet jedna druga stvar: kako znamo da su stvari koje nađemo na internetu istinite? jesu li to ispravne informacije?uglavnom, ako ga želiš prebroditi uzduž i poprijeko, preporučujem StumbleUpon :) LP

    avatar

    14.07.2010. (10:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...