Komentari

b3.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • skaska

  eto ti utjeha neka: tu kod mene dani "kulture" traju od 1.6. do 1.9. ako ne i dulje. Svaku večer od 6 do 10 ja se konja bojim, geni kameni i vjetar s dinare, pa vrte ko vešmašina. samo čekam kad će uletiti maja morales ili ava, ave

  avatar

  06.06.2010. (23:56)    -   -   -   -  

 • MODESTI BLEJZ

  udri kontru, tuci ih wagnerom ;D

  avatar

  07.06.2010. (00:09)    -   -   -   -  

 • Bookeraj

  da, zbilja, kakve su to kulture dani? narodne i pučke kulture? (da ne ispadne da nadmeno ocjenjujem sesvetski ukus, i u mom kraju je poznata ista fora: požeško ljeto kulture, ljeto valpovačko, osječko ljeto kulture - mada je ono doista kulturno, s izložbama, predstavama na otvorenom i koncertima ozbiljne glazbe - i slična ljeta :)

  avatar

  07.06.2010. (08:21)    -   -   -   -  

 • Bugenvilija

  samo te dobar zvučnik i nešto experimentalnog modernog jazza može spasiti :)))))

  avatar

  07.06.2010. (08:37)    -   -   -   -  

 • Smisao Života

  ... ovaj post zahtjeva demantij... ona fešta na livadi kod srednje škole u Sesvetama gdje je bio gost Zlatko Pejaković nema veze sa danima kulture u Sesvetama, to su "Dani zahvale i zajedništva" koje organizira župa Svih Svetih - iliti daj narodu kruha i igara da zaboravi na brige, a usput i zaradi nešto para... dani kulture u Sesvetama održali su se u centru Sesveta u "Narodnom sveučilištu Sesvete" i program je bio sljedeći:

  "Sesvetski dani - tjedan kulture tradicionalna je kulturna manifestacija koja se održava svake godine u prvom tjedan mjeseca lipnja. Ove godine održat će se od 29. svibnja do 04. lipnja 2010.
  Cilj manifestacije predstaviti je građanima odabir najboljih programa iz djelokruga rada Centra za kulturu Narodnog sveučilišta „Sesvete“.
  Program: koncerti klasične glazbe, izložbe, raznolike edukativne i kreativne radionice, predavanja po sesvetskim školama s tematikom Nek' staro ostane uspomena draga, predstave za djecu i odrasle, nastupi raznolikih plesnih skupina, afirmiranih dječjih zborova te predstavljanje KUD-ova sesvetskog Prigorja"

  avatar

  07.06.2010. (15:15)    -   -   -   -  

 • Pax..

  Ako je tako, I stand corrected.

  avatar

  10.06.2010. (07:33)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...