Komentari

denisavdagic.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


 • satnik

  Vidošević ima: Treći Hrvatski predsjednik

  avatar

  30.10.2009. (17:53)    -   -   -   -  

 • donin svijet

  Ima i Josipović. "Nova pravednost"
  Navijam za Josipovića... ali mi se slogan nikako ne sviđa.
  Prevednost je vrijednost.... koja ne može biti nova ili stara.
  Iz tog slogana proizlazi da imamo pravednost... pa on nudi novu.
  Pravednost je nešto što nam u ovoj zemlji itekako nedostaje.... ali ne nova... nego ona jedina, velika, prava i čista PRAVEDNOST!
  Po meni je taj slogan čisti promašaj!

  avatar

  30.10.2009. (23:03)    -   -   -   -  

 • MCpogled

  nova pravednost i treci hrvatski predsjednik kako su to lose sloganske izvedbe. gradjanin predsjednik je bilo super za svoje vrijeme a sad cujem da hebrang hoce gradjanin predsjednik i gospodin sta je jos losije od ovog nova pravednost i treci hrvatski predsjednik.

  avatar

  31.10.2009. (13:41)    -   -   -   -  

 • davdagic

  Ono što za sada kandidati imaju je toliko loše da to jednostavno nisam niti napominjao, Pusić: Hrvatska zna i može! - što to znači, što to poručuje? Škare-Ožbolt: Zajedno možemo sve! - što?? Hrbrang, za sada se priča o: Predsjednik građanin, gospodin - ???? Vidošević ima nešto što uopće nije slogan: Treći hrvatski predsjednik. Josipović je još najbliži nečemu, jer se njegov slogan da povezati s njim, ali kako i @ima jedan svijet kaže, slogan je čisti promašaj...

  avatar

  31.10.2009. (14:01)    -   -   -   -  

 • svinjce

  Idemo dalje je prvi koristio SDP 2002. ili 2003., ali nisu imali para kao HDZ da ga utuve ljudima u mozak.

  Usput, svaki slogan se može kritizirati, pitanje koliko je dobar ili nije se može dati samo u kontekstu cijele kampanje i da li određeni kandidat pokazuje da ga "živi", a ne samo uzvikuje. Obamin YES WE CAN je bio dobar toliko koliko je on to uspio ljudima pokazati - upravo tu nadu i optimizam, hrabrost da se suoči s problemima. Hipotetički, stavite taj isti slogan Ivi Josipoviću - i jednostavno ne paše, jer on to ne može "prodati".

  avatar

  31.10.2009. (17:54)    -   -   -   -  

 • Ante

  Denise znaš zašto je HDZ pobjedio? Zato šta je bolji i bit će bolji i dok smo mi živi na vlasti jer jedini brani nacijonalni interes. A SDP na vlast više nikad ni s drugom Milanovićem ni s Josipovićem koji je ZAMPom porobio Hrvatski narod.

  avatar

  31.10.2009. (18:44)    -   -   -   -  

 • Merlin

  Zajedno možemo sve od Ožboltice je dobar slogan; uostalom sličan je imao i Sarkozy...Ensemble tout est possible, iliti Zajedno je sve moguće:...poruka pisca je vrlo jednostavna: hrvatići jedino zajedno, bez podjela, prepucavanja i svađa - a čemu je dobrim dijelom doprinijeo ovaj bolesnik Mesić, bacajući kost narodu, ono, ustaše i partizani - mogu postići ama baš sve. Ovdje je jasno da se to "sve" odnosi na boljitak, napredak, itd. Hrvatske..a ja ću samo dodati i ovo: Hrvatići su već pokazali da kad su zajedno, u slozi, itd. mogu pobijediti i jačeg neprijatelja. Dakle, sve je jasno (naravno, onome tko dobro čita). Ožboltica naravno nije elaborirala dalje jer to onda ne bi bio slogan.
  U sličnom tonu je i Pusićkin slogan (iako manje uspješan) ali to je to. Dragi Hrvatići, prizovite se pameti, prestanite iscrpljivat energiju na gluposti, primite se posla i ...se bu dobro, rekli bi Zagorci.

  avatar

  01.11.2009. (01:04)    -   -   -   -  

 • Ekstrasolarni planet

  Ne obraćam pažnju na slogane. Kako se uopće može nešto informativno reći u nekoliko riječi?
  Gdje smo to došli s izbornim pobjednicama slogana Idemo dalje? U dalju rasprodaju nacionalnog teritorija u parcelama 20x5 km? Ni od jedne zemlje koja je do sad ulazila u Europsku uniju se nije tražilo da se odriče svog teritorija.
  Treći Hrvatski predsjednik - valjda znamo brojati do 3?
  Nova pravednost??? Kako pravednost može biti nova? Radi li Josipović 80 sati dnevno kad dobiva dvije pune plaće iz džepova poreznih obveznika (a takvo nešto stara pravednost nije omogućavala)? I td. da ne tupim. Ljudima koji o bilo čemu odlučuju na temelju slogana bi trebalo oduzeti pravo glasa.

  avatar

  01.11.2009. (10:26)    -   -   -   -  

 • Ante

  Merlin radi za Ožbolticu šta se vidi iz aviona. A ovaj Planet dobro vidi preseranciju Vidoševića i Josipovića samo misli da neko može bolje od HDza. Reko je Ljubo Jurčić da SDP nije spreman preuzet vlast jer i on zna da niko od HDZa to nemože bolje.

  avatar

  01.11.2009. (15:37)    -   -   -   -  

 • Wall

  hdz zna- krasti. vidjelo se, vidi i dan-danas.

  avatar

  02.11.2009. (15:12)    -   -   -   -  

 • Traganje za izgubljenim vremenom

  ameri koriste slogane gotovo svugdje i u smisljanje pravog slogana ulazu se jako veliki novci, pa tako i faksevi tj collegi koriste slogane kako bi privukli sto veci broj studenata npr free the power of individual

  avatar

  03.11.2009. (06:22)    -   -   -   -  

 • MCpogled

  Traganje za izgubljenim vremenom - u sadu svi imaju slogan, svaka vojna jedinica, ducan, sportski klub, univerzitet, svi.

  avatar

  11.11.2009. (18:30)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...