Komentari

picek619.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Faith

    Dado ponosim se tobom sto si sve svoje osjecaje izrekao.
    Nadam se da ce Irina ovo procitat i vidjeti koliko ti je stalo do nje i koliko ti je zao zbog svega.
    Sretno (:

    p.s. - Ratko alkos mora bit s pivcem. belj
    p.p.s. - Privjesak koji ti je Ratko dao je najbolja stvar koju ti je mogao dati, bolja od rijeci. Jos nisi svjestan njegove moci, to je neopisiva snaga koja ti je sad bas potrebna i drago mi je da ti ga je dao.
    *hug*

    Deathly yours,
    Faith

    avatar

    27.09.2009. (21:32)    -   -   -   -  

  • FLUTAČA

    Dragi Dadek (ne dedek)!!! =)

    Drago mi je vidjeti ovako lijepo složen post od jednog dečka... mislim da to ne bi svatko mogao napravit (čitaj svaki dečko)...
    Tvoju dragu ne znam ali želim joj poručiti DA PUNO TOGA PROPUŠTA....
    Ovoliko lijepih riječi o nekome nisam nikad vidjela, čula pa ni pročitala....

    CITIRAM:˝Ona mi je dala sve što sam prije mogao samo zamisliti, dala mi je ljubav, dala mi je razlog za život, dala mi je sebe, dala mi je razlog da se osječam posebnim zbog nečeg a taj razlog je bila ona jer uz nju se osječam stvarno posebnim.....˝ MISLIM DA JE OVO PREVIŠE TOGA DA BI SE SAMO TAKO BACILO U VJETAR....

    Draga Irina!!!!
    nadam se da si nekoliko puta pročitala ovaj post i vjerujem da suze nisi mogla spriječiti a da ne kliznu niz obraz, al zato ću ti reći jedno: Nemoguce je samo tako izbacit jednu posebnu osobu iz svog života...on je, i vjeruj uvijek ce biti prisutan u tvom srcu kako god ova prica završila....VJERUJ!!!! ZNAM!!!!!

    zato uživaj u njegovoj ljubavi jer mislim da ti nitko nece više dati od količine ljubavi koju od njega primaš!!!!

    ZBOGOM!!!!!

    avatar

    28.09.2009. (23:28)    -   -   -   -  

  • davolica

    hehe......znam ja i sama da će ostat u mom srcu,ipak sam ja već prije iskusila ljubav koja se nikad ne zaboravlja....

    avatar

    29.09.2009. (19:59)    -   -   -   -  

  • MindFreak619

    ....kratko i jasno-nemoj biti pizda.nije jedina na svijetu kad tad bi do toga doslo prije ili kasnije....i nije smak svijeta ima jos milijun drugih i boljih....ja uvjek kazem-u moru je na milijune riba i upecat ces jednu kad tad-zato nemoj gubiti vrijeme i energiju na nesto sta nema svrhe ni smisla vec kreni dalje punim plucima nikad ne znas sta te ceka sutra.zivot je prekratak i precjenjen da bi ga potratio na nekoga ili nesto sta vise nema svrhe....i alkohol nije rijesenje za to,mani se piva i slicnih stavari ni jedna nije toga vrijedna....shvatit ce ona sta je izgubila i tad ce biti kasno,vidjet ces.i sam znas da sam i ja imala slicnih situacija.zato buraz slusaj seku,glavu gore,osmjeh na lice i kreni dalje.ako trebas ista samo reci,slobodno pitaj,razgovor uvjek dobro dode.nadam se da ces procitat ovo i da ces bar malo razmisliti o tome.samo te molim mani se alkohola,da mama sazna to bi je ubilo i sam vidis da joj nije dobro,zato te molim poslusaj me bar jednom.tvoja seka......:))))))

    avatar

    30.09.2009. (10:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...