Komentari

snovima.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • ljubičasta

    Ja sam jedno od posvojene djece. I teško je ako ne znaš tko su biološki roditelji. Djeca se moraju rađati željena svojim roditeljima a ne biti baćena u sustav posvojenja, kao da su igračke, ljubimci. Prije ili kasnije svako "dijete" zapita se otkud dolazim i odgovor od Boga nije dosta.
    Nisu posvojitelji samim činom usvojenja dobri ljudi i roditelji. Protiv sam abortusa ako se raspravlja o njemu kao kontracepciji. Roditeljstvo nije pravo koje dobivaš avtomatsko spolnom žrelošću. Za roditeljstvo moraš biti cjelovita suverena osoba. A takvih je jako malo. Začeće mora biti željeno ili je bolje da se dijete ne rodi. Lijep pozdrav

    avatar

    13.09.2009. (17:28)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    ja imam 25, sad ću 26 i isto sam solo i nemrem nać tipa svog života
    možda nikad i neću, više se ne opterećujem

    avatar

    12.11.2009. (17:22)    -   -   -   -  

  • tuga

    Ja nisam posvojena ali sam uvijek bila ono drugo lošije dijete. Kroz život sam uvijek sama koračala i sama se snalazila. Nisam imala podršku majke samo ukore i zamjerke jer sve što sam ja napravila nije bilo dosta dobro za razliku od moje sestre. Koliko me nisu voljele tek sam shvatila nakon majčine smrti. Toliki mi je kamen na srcu da samo što se sva ne raspadnem od njegove težine al i dalje koračam, kao i što sam do sada. SAMA BEZ IGDJE IKOG!!!

    avatar

    13.03.2014. (12:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...