Komentari

runngun.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • traženje sebe

    moj smjer na faksu ukljucuje i neke ekonomske ispite, ja njih zovem pizdarijom..jer za svoj ispit na faksu ucim po tjedan i vise dana, a ekonomski procitam to jutro sazetak od sazetaka (koji se moze kupiti) odem i prepisem kak i cijela dvorana samnom jer su pitanja na zaokruzivanje..
    ili odem na usmeni iz tog nekog ekonomskog predmeta i listam i ponavljam knjigu od 300 strana, dode neka zenska i smije mi se kak onda ima 3 lista al da ni to ne pita sve bas..to je od nekog dobila prije pol sata pa sad kao uci..isla je u ljetnu skolu to slusati pa valjda ce je sad ziher proci..a ja ono puf ostala..
    da ne pricam o tome kak si skriptu stave na noge pod klupom i cijele tesktove prepisuju od rijec do rijeci..i dobe 5 naravno..znam da je tako jer su mi pricali o tome..

    a najjace od svega mi je kad su njihovi profesori na nasem faksu pljuvali po njima kak su jadni i glupi i kak smo bi 10 puta bolji jer mi to sve razumijemo a oni samo prepisuju..

    mislim da ovo sve moje zasluzuje jedan post

    avatar

    07.09.2009. (11:48)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    Pročitala sam post, pročitala ova dva komentara ...

    Na ŠTO se spalo ... nije ni čudo što nam je ovako u Državi ako je samo trećina onih koji su završili fakultete i "dobili" diplome razmišljala i radila "tako".

    avatar

    07.09.2009. (20:39)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    Meni nije jasno šta se sad svi tome čude kao pile gujavici... Nisam ni blizu ekonomskom faxu, ali onaj tko se imalo kreće u studentskim krugovima zna za sva sranja koja se događaju.

    Ovo je samo vrh sante leda...

    avatar

    08.09.2009. (01:26)    -   -   -   -  

  • Neverin

    dobro si ovo opisao svu bjedu našeg sistema koji je postao općeprihvačena praksa no hvala bogu da još ima ljudi kojima se takvo ponašanje gadi, to znači da zasad još nije izgubljena bitka...

    avatar

    08.09.2009. (01:37)    -   -   -   -  

  • Traganje za izgubljenim vremenom

    hahahahahhahahaha vec vidim cjenkanje ajde skupo je 200eura moze li bar dva za 100hahahaha

    avatar

    13.09.2009. (07:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...