Komentari

donatela-astrid.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Julijana

    Iskreno, nikad više ne bih imala svoju firmu. Kad radiš kod drugog, ako ti se ne sviđa, možeš tražiti dalje, bolje. A kad jednom pokreneš svoj posao, teško ga možeš napustiti, jer si se vjerojatno prilično usosila da bi ga uopće pokrenula i vodila i treba vremena dok se razvije i stasa i krene isplaćivati, a u ovakvo vrijeme, malo što je isplativo. Zato šutimo, radimo, trudimo se i malo pomalo idemo naprijed. Sporo, ali ipak, ide se. U životu se držim parole da ono što ne mogu mijenjati moram trpiti, ali sve ono što mogu promjeniti nabolje, trudim se promjeniti. Nekad pogriješim u procjeni, ali sve je u životu rizik. Jedina dobra stvar privatnog posla je bila da mogu doći i otići kada trebam nekuda, ali sve drugo nas je previše stajalo.

    I nastoj uvijek pronaći vremena za odmoriti se i napuniti baterije. Onda imaš više i volje i ideja i snage za ostvarivati ih. A neko vrijeme se može zastati, posebno početkom kolovoza, kada je u privredi zatišje. Vrijeme koje nađeš za svoju dušu je neprocjenjivo i za tebe i za tvoju obitelj. Ali ti ga moraš odlučiti pronaći.

    avatar

    17.08.2009. (18:45)    -   -   -   -  

  • smotani

    draga, mislim da je danas teško reć kome je lakše - svome gazdi, biti gazda ili podanik ali u "dobroj" firmi.... koja je danas firma dobra?
    ako i prema van izgleda huuj iznutra je fuj.... prošlo je vrijeme neke "bezbrižnosti" oduvijek smo radili, samo nikada ovako strepili za posao, za obitelj, za djecu. rekao sam već, ja nemam djecu...ali, to ne znači da ne vidim, da mi nije žao i krivo kad sve ovo gledam..ma i ja se na svoj način borim... kao i svi.. .samo, ne znam, malo pada vjera, pada snaga, kao da smo svi zaplovili u neke čudne vode
    ni ja nisam bio na godišnjem...samo na prinudnom odmoru... zdravlje trpi i zato se čuvaj draga, uvijek nađi vremena za sebe, svoj gušt, malo opuštanja....makar pet minuta.....
    topli ti pozdrav ostavljam,)

    avatar

    18.08.2009. (19:12)    -   -   -   -  

  • skitalica

    Odi malo do marcheline pa vidi kako je raditi "za drugoga" kad procitas o zeljezari.
    Ma, ne zna se sto je gore u Hrvatskoj.
    Svakom je njegova briga najveca, ali nisi jedina osoba kojoj je tako kako govoris; Mozda ti ljudi koji bezbrizno sjede, a nisu dio poganih 200 familija i njihovih dvorjana; sigurno i oni razmisljaju 200 na sat sto ce i kako ce.

    avatar

    19.08.2009. (01:44)    -   -   -   -  

  • Snovi u oblacima

    Žao mi je draga što ti je teško, ako išta znaći tu smo uz tebe

    avatar

    19.08.2009. (08:38)    -   -   -   -  

  • Ovo je samo za mene

    @ Julijana7 - Pa to ludilo i silni problemi sve nas razdvajaju. Vidiš ja ne mogu otići kad želim i kad "moram", mada je "moje" imam svog "šefa", koji puca sa živcima. Da mi je samo jedan vikend s djecom.
    @ smotani - Ma znam da nije nikome lako, svak svoj problem smatra največim, sve je meni to jasno, ali znaš...kad je tebi tako, a nikada nije bilo, onda je to ono uff, katastrofa. Kužiš me.
    @ Svijet jednog uma - Ma kada ih vidiš draga, stvarno izgledaju bezbrižno.
    @ Snovi u oblacima - Hvala ti draga. Riječ utjehe uvijek puno znači.
    @ lady - Istina je da mi žene možemo puno toga podnijeti, ali do kada, valjda ima negdje ta granica. Pa postoji znak stop, ali ga ja kod svog problema ne vidim. Eh, dječica, to je sva ljepota života moga. Da mi je imati više vremena, i još više da sam s njima.

    avatar

    19.08.2009. (12:55)    -   -   -   -  

  • smotani

    kužim te draga....ali, glavu gore...ostali smo mi, snaga koju nosimo.......
    topli ti pozdrav i, ako šećeš... ja sam malo protegnuo noge, zaborvi sve, izbaci sve.... ja sam pokušao igrajuć se sa malim četveronožnim prolaznicima...i, uživao sam barem to vrijeme.......

    avatar

    19.08.2009. (20:53)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Ja nikako ne volim raditi.
    Sada na odmoru skuzio sam da je najbolje biti na odmoru i placati karticom ako nije prazna :)))

    avatar

    20.08.2009. (08:34)    -   -   -   -  

  • Ovo je samo za mene

    @ smotani - Još dok nas lijepo vrijeme služi, dok mi curke ne idu u vrtić, prošetam s njima svako veće, slatkać, park... I uživamo nas tri koliko možemo u tom kratkom vremenu.

    avatar

    20.08.2009. (10:00)    -   -   -   -  

  • snaga života

    ima nas još koji nećemo na more...tek do stubaka;) Lijepi ti pozdrav!

    avatar

    20.08.2009. (18:18)    -   -   -   -  

  • Ovo je samo za mene

    @ Kenguur - O da, da.
    @ snaga života - O, pa se možda i vidimo. A kaj nam to znači kad nebumo znali da smo to mi.

    avatar

    21.08.2009. (09:20)    -   -   -   -  

  • Euro

    samo polako...

    avatar

    24.08.2009. (07:47)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Kaj ... viš da je i ovak dobro uz đetnju. Se tak čovek malo zbroji i nolje vidi, kaj ne... :)

    avatar

    22.10.2009. (17:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...