Komentari

gettingbetter.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Tilapončica

    nema na čemu (ako se i na mene misli u gornjem dijelu posta :)) ehm, ja najbolje znam kakav si bio u stanju puberteta tak da... :D ma lol, ti si od uvijek bio zbunjen, i ostat ćeš ali neka, takvog te volimo ;))) :)

    avatar

    11.08.2009. (12:35)    -   -   -   -  

  • Aislinn

    Ne znam koliko sam pozvana ovo komentirati budući da se mi nismo upoznali na način koji si opisao u ovom postu niti sam ti na takav način pomogla.
    Lijepo je zahvaliti prijateljima koje si stekao putem bloga, i oni su poput svih drugih, ako ne čak ponekad i bolji, ne? Uglavnom, sve je to vrlo lijepo...xD Ma život je lijep! =D
    Drago mi je da nećeš prekinuti s ovim blogom nego da ćeš ga samo...pa, promijeniti, da ne kažem 'poboljšati', ne? Mada to će ga poboljšati! Ako si pod promjenom mislio na ono što ja mislim.
    Uh. Evo još jedne zbunjene osobe! Hahaha!
    Uživaj i uživaj i uživaj =)

    avatar

    14.08.2009. (17:05)    -   -   -   -  

  • oskar ana kralj

    (L) mene je uhvatila neka požuda za tobom. sada. XD ful ti mislim napisat neki SMS

    ne znam :/

    avatar

    23.08.2009. (23:51)    -   -   -   -  

  • Denis

    razumljiv je post. čestitam na godišnjici. drago mi je da si napredovao u zadnje 3 godine, bilo bi čudno da nisi. tvoj blog je od rijetkih koje čitam, tj samo tvoj i alexov tako pratim.
    moj blog je pun sranja i ne isplati se gledat, ali imam novi post. sori kaj sam bio kučka na msn-u, bio sam u toj raspravi nekoj. idem sad vidit kak se to lady gaga razodjenula do kraja.

    avatar

    30.08.2009. (22:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...