Komentari

potvrda.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Ema

    Ljube ovo ne treba ni tebi ni Dejmonu. Oprosti što se miješam, ali eto, bilo mi je žao da ti piše na onakav post u kojem iznosiš teške situacije svog života na onakav način, pa sam napisala komentar. Htjela sam Dejmonu reći da nije sve kako se čini. Voljela bih da razmisliš o ovome što kažem; samo ću opet ponoviti da ni tebi ne trebaju ovi sukobi. Moglo bi bez njih, a i sama si vidjela do sad da sukobi nikud ne vode, samo dublje u sve ružnije riječi. Još jednom, ispričavam se oboma na miješanju, ali kako sam se umiješala na prethodnom postu, a onda su uslijedile i tvoje reakcije kod Dejmona imala sam potrebu reći i to da bi ove beskorisne situacije mogla izbjeći. Naprosto stati, pustiti, pa i ne uvjeravati, jer bojim se da od toga nema ploda koji bismo trebali htjeti za sebe i za druge a to je; obraćenje. Njih samo odbija, a nama šteti.

    avatar

    21.07.2009. (19:34)    -   -   -   -  

  • Pokojnici i pijanci

    Čuj, ne slažemo se oko dosta stvari, ali da te poštujem, poštujem te.
    I stoga potpisujem Emin komentar, barem onaj dio koji se odnosi na izbjegavanje sukoba tebi koja moraš imati svoj mir.

    avatar

    21.07.2009. (19:52)    -   -   -   -  

  • ossimpleljubica

    @Ema

    Ti si svakako u pravu. Samo, ova priča nije započela ovdje. Na žalost, ne mogu preuzeti odgovornost niti za to kako će se netko ponašati u raspravi. I uopće se ne želim sukobljavati. Kao što vidiš ni ne reagiram na sve ovo na način kako bi dotični gospodin zaslužio, jer mislim da će mu ionako biti neugodno kada ovo pročita kasnije, kad ohladi glavu.
    Hvala ti što si se umiješala. To doista smatram činom prijateljstva. Za mene je ova ružna prepiska završila.

    avatar

    21.07.2009. (19:57)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Uh, dobro je da je prepiska zavrsila. Ema je dobro rekla, nema se puno vise dodati.

    Nego, kad sam vec tu, onako usput: Izbjegavaj crveni tekst na plavoj pozadini (i obratno). To je staro graficko pravilo i u tisku, na monitoru je jos gorje - prividno titra mnogima, tesko se cita, neki ne izdrze ni dva reda, ako su na to osjetljiviji. Samo kao prijateljski savjet.

    avatar

    21.07.2009. (20:22)    -   -   -   -  

  • ossimpleljubica

    @Pjesniče

    Eto, baš ti i ja smo odličan primjer kako se neistomišljenici mogu međusobno cijeniti i simpatizirati. Ali to ovisi o obje strane ;)) BTB

    @moljac

    Hvala ti na savjetu. Neći ispravljati pogrešku na svim svojim postovima, ali na ovome .... evo sada odmah ;))

    Inače, moram reći i ovo : nema šanse da legnem, osamim se, prekrižim ruke i čekam što će biti. Živim koliko god mogu , normalno. U to spada i moje pisanje na blogovima. Ovo sam što sam. Istina, puno bih toga promijenila kod sebe, ali ima i onoga što ne bih. Postoje vrijednosti koje ću braniti do zadnjeg daha - obitelj , domovina i vjera. Ne nužno uvijek tim redom. Dozvoljavam da misli tko kako hoće i može, ali ako me se očeše ponižavanjem bilo čega od to troje, ne mogu preko toga prijeći. Naprosto je to tako.

    Volim vas, dragi moji prijatelji.
    I hvala na podršci.

    avatar

    21.07.2009. (20:53)    -   -   -   -  

  • Ema

    Hvala i tebi što si me razumjela Ljube.

    avatar

    21.07.2009. (21:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...