Komentari

upsid.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • izidor

    Zanimljivo, nije to jedini slučaj u Lijepoj našoj, ima ih na pretek. Pitam se kada će istina doći na vidjelo i tko će odgovarati za to. Još nešto; redovno vas čita i drago mi je što ste počeli češće pisati postove. Nemam naviku komentirati ali ovaj put sam se nagovorio. Htio bih da vaša udruga uspije u cilju i da se progura do medija pa da se čuje i javno vaše mišljenje. Zanimljivi ste i drugačiji od ostalih, a opet niste otišli u neke krajnosti poput većine drugih. Samo hrabro! I.

    avatar

    29.06.2009. (00:34)    -   -   -   -  

  • UPS!D

    @ Izidor - iznimno mi je drago što nas redovito čitatate, te što nas držite drugačijima od ostalih. To je i smisao naše male udruge i čini se da sitnim koracima ispunjavamo naš smisao. Mi se iskreno nadamo da ćemo ispuniti nadanja iskrenih čitatelja, a onda i svih ostalih. Pozdrav.

    avatar

    29.06.2009. (10:47)    -   -   -   -  

  • ana

    Prestrašno! Pitam se jesu li roditelji i obitelji vatrogasaca dozvolili da ova fotka ide van. Jučer je ova fotka bila na naslovnici "Slobodne dalmacije". Vidjela sam tu sliku i sva se potresla u sebi. Tko je dopustio da fotka ide u javnost. Ako je to zadnji vapaj roditelja i obitelji poginulih i njihova želja da se dođe do istine, onda to razumjem. U protivnom, onaj tko je fotku dao van po meni bi morao krivično odgovarati. Jesu li to zaslužili naši vatrogasci da se njihova bolna tijela gledaju po novinama? Ako je to bio zadnji vapaj roditelja i njhova molba da se senzibilizira javnost, opet se pitam , nije li sve to skupa pre strašno? Gdje je tu minimum ljudskog dostojanstva i pijeteta prema žrtvama? Jako sam žalosna!

    avatar

    30.06.2009. (16:08)    -   -   -   -  

  • UPS!D

    @ ana - da, roditelji su dali pristanak, nakon godinu dana nečkanja, i objavili fotografije. Moje je mišljenje da to nije prestrašno, jer to su ljudi koji su u trenutku fotografiranja bili živi i blago opečeni, kao što se vidi na slikama. Smatram da je istina vrijedna objavljivanja slika i da pijetet i dostojanstvo prema žrtvama upravo leži u otkrivanju istine koja je, blago rečeno, skrivena u ovom slučaju.
    N.H.

    avatar

    30.06.2009. (22:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...