Komentari

tehnozena.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Cranberrie

    meni se čini boljim onaj stari trener koji ravnomjerno sve stavlja u igru...
    ok nekog bi možda malo dulje stavila kao nagradu a nekog možda malo kraće ako baš nije dobar ali kao poticaj da se još više trudi na treningu.
    pustimo djecu bar do nekih godina da se igraju i zabavljaju kroz sport

    avatar

    20.06.2009. (11:48)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Ne pratim sport i ne razumijem se baš u pravila igre pa ću sad napisati ovako od oka. :) Pretpostavljam da se za svako dijete već na početku od oka vidi hoće li (uz dovoljno truda, razumije se) uspjeti u nekom sportu ili ne. Uspjeti u pravom smislu riječi. A također je bitno u svezi s tim žele li ga roditelji i on sam sebe forsirati u tom nekom "profesionalnom" smjeru bavljenja sportom ili su ga upisali čisto radi rekreacije. Ukoliko žele i ukoliko bi zbilja mogao biti kvalitetan, onda bi ga se trebalo i naviknuti na ovo što radi novi trener. Ali ako sve ostaje samo na rekreaciji, tada nekako nema smisla da netko stalno sjedi na klupi, a drugi da igraju jer to onda ni nije rekreacija, već sjedenje.

    S druge strane, pred djecu se već od malih nogu stavljaju posve veliki izazovi i zahtjevi koje mora svladati želi li se izboriti za svoje mjesto pod suncem. Ako to ne učini trener ili roditelji, učinit će profesori, razredni kolege, život kao takav. E sad, koja je dob najprikladnija za tako opipljivo učenje... valjda to ovisi o svakom djetetu ponaosob. Ja bih voljela da moje što duže uspije biti dijete, što još uvijek, karikiram sad, nastojim i za sebe samu. ;)

    avatar

    20.06.2009. (15:32)    -   -   -   -  

  • stereokemija

    Ne razumijem se bas najbolje u odgojne mjere, ali mi se cini da je najbitnije da roditelji kazu sinu: "Bravo sine!": ) S toga: "Bravo mama!" : )))

    avatar

    20.06.2009. (21:42)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    osobno mislim da u toj dobi svi moraju dobiti šansu, bili talentirani ili korpulentni...

    avatar

    20.06.2009. (23:37)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    i da, pozdrav s du aerodroma...

    avatar

    20.06.2009. (23:37)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    mislim da je sjedenje na klupi vrlo vrlo nezdravo za tako malog klinca druga je stvar kad s eon za sport odluči malo profesionalnije, onda je sposoban to ajmo reć prebolit, ali njemu se sad igra...(ne tvrdim da sam u pravu, ovo je samo iz osobnog i okolnog iskustva)

    avatar

    21.06.2009. (11:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...