Komentari

upsid.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • x

  Slazem se da s tobom I.B. I ne mozes skratiti post jer ni ovako napisan nije pokupio sve inform.,na koje si, pretpostavljam, naisla.
  Sa GMO prvo treba napraviti istrazivanja,ozbiljna istrazivanja i tek se onda moze nesto tocno reci.Slazem se da iza svega stoji (opet!) neciji osobni interes. Moramo prvo ozbiljno vidjeti sto nam se nudi, ali ne srljati kao guske u maglu u sve sto nam bilo tko nudi.
  I DOK GOD nema ozbiljnih,tocnih, transparentnih, visegodisnjih studija o GMO-u,nemamo zasto takvo sjeme koristiti! Kako mozemo koristiti nesto cije posljedice ne znamo dovoljno dobro?!Pitanje je da li ce se takva istrazivanja moci provesti jer opet,netko ta istrazivanja treba provesti.A tko ima novaca za takva istrazivanja?-opet bioteh.kompanije...Ja kazem STOP GMO-u s jasnim argumentom:"Ne znamo njegove dugorocne posljedice!"

  avatar

  09.05.2009. (05:45)    -   -   -   -  

 • jm

  bože sačuvaj!!!

  avatar

  09.05.2009. (08:14)    -   -   -   -  

 • jm

  "rajčica je rajčica, a riba je riba." Ukoliko je tako, onda zasto ne jesti sve odjednom i ne prljati dvije zdjele za pripremu.

  avatar

  09.05.2009. (08:26)    -   -   -   -  

 • UPS!D

  @ x

  Hvala ti na komentaru, x-iću. Upravo ono što si sam naveo je možda glavni razlog protiv plasiranja GMO proizvoda- nedostatak mjerodavnih studija! Dok se one ne obave, vrlo je mudro pričekati s daljnjim koracima. A i ove koje se obavljaju, obavljaju se u biotehnološkim kompanijama kojima zakoni koji to reguliraju stari 50-ak godina omogućavaju da te podatke većinom zadrže za sebe.

  @ jm
  Hvala na komentaru.
  Ne jesti sve odjednom baš zato što sam rekla, ali ću ti, evo, još jednom ponoviti- rajčica je rajčica, a riba je riba.
  Usput, prigovor ti je vrlo radmanovski... On je nešto vrlo slično rekao, da se to ionako sve smiješa u našem želucu, pa dođe na isto!(?)
  Da, ima Radman pravo, veliki znanstvenik- kako nitko ne uviđa kako je to sve vrlo jednostavno, prosto ko pasulj, i nema veze sa složenim zakonima genetike, biologije, kemije, fizike... ?

  avatar

  09.05.2009. (10:24)    -   -   -   -  

 • borut

  I ja prosvjedujem, ali samo protiv grakanja vrana, koje se u tim predgradjima bude cim kosovi propjevaju i ne prestaju citav dan!

  avatar

  14.05.2009. (20:02)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...