Komentari

kontrash.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Dama je Dama

    Jako mi je žao tvoga prijatelja...jednostavno nema riječi koja bi u ovome trenutku išta značila...veliki gubitak za sve koji su ga voljeli,posebice za obitelj i prijatelje.Strašno i pretužno,pitam se zašto tako mora biti.
    Nisam znala naravno kako i bih što se događalo zadnje vrijeme,da jesam ne bih ti dodijavala na blogu,ali nekako mislim da je možda kadikad čovjeku drago ako vidi da ga se poneko sjeti...makar netko ovako virtualan.

    Pozdrav!

    avatar

    04.05.2009. (20:25)    -   -   -   -  

  • slatka paprika

    zivot pise tuzne price i svako malo postavlja jedno veliko zasto? pred nas. ja sam si to pitanje dugo vremena postavljala, toliko dugo da sam skoro skrenula, mozda i jesam.

    ne znam, nekome je samoubojstvo kukavicki potez ali ja na to gledam drugacije. svatko je gospodar svog zivota i ako odluci otici onda je to njegova odluka. za to treba puno hrabrosti. ono kaj je sebicno u tom cinu je bol koja se ostavlja i krivnja koju sigurno prozivljavaju bliznji.

    sto moze nagnati covjeka na takav cin i da za sobom ostavi malu bebu koja ce ga trebati? strasno mi je zao ali barem je sada miran i daleko od svega i nista ga ne moze ni boljeti ni povrijediti.

    avatar

    04.05.2009. (22:08)    -   -   -   -  

  • biti nestašan

    :((((((......

    avatar

    05.05.2009. (21:18)    -   -   -   -  

  • zzbu

    što da ti kažem dragi moj...znam da nije utjeha ali zao mi je

    avatar

    05.05.2009. (23:09)    -   -   -   -  

  • Dama je Dama

    dobar jutar...i ugodan sunčani dan.... :))

    avatar

    10.05.2009. (08:55)    -   -   -   -  

  • catwoman

    složila bih se s fefy, ovako začudna samoubojstva ostavljaju brojne upitnike, da je čovjek bio neizlječivo bolestan i patio - bilo bi mi jasno ... možda mu je to došlo kao pogrešna reakcija kao poslijedica šoka od prometne nesreće kada mozak pogrešno prespaja informacije ... neki iskrivljeni, apsurdni automatizam ... kao kada staviš naočale u perilicu rublja ...

    i poput nje, nikada ne bih osuđivala takve ljude ... mi poima nemamo o uzrocima i situaciji u kojoj se tada nalaze i čega su oni uopće svjesni ... možda samo neke strahovite patnje koje se žele što prije riješiti ... možda imaju kakvu viziju gdje vide sebe kako u budućnosti uzrokuju nehotice neki tragičan događaj, pa to žele spriječiti ... to nitko ne zna ...

    Krasan si oproštajni post poklonio svom prijatelju ... vjerujem da ćete si opet zajedno spiti kupicu božanskog nektara ...

    P.S. Nisi me profulao na blogu, očito. :-) WELCOME ! ... Samo, ak' ti ne bu dosadno ... znaš već moje teme, a i ponavljam se, većinu toga je već odavno prekrila prašina na svima.netu.

    avatar

    10.06.2009. (18:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...