Komentari

berix.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • neazess

    Zapravo me cijelo vrijeme mući još samo jedno (nebitno :D) pitanje oko toga: čime ćeš se točno baviti? :-) Jer, ako se ne varam postoje razne vrste alternativnih terapeuta, ovisno o metodi koju primijenjuju. Koja je točno tvoja?

    avatar

    23.04.2009. (10:18)    -   -   -   -  

  • blog Sadašnjeg trenutka

    Nisam se još odlučio - imam za sad dva - tri potencijalna kandidata. Trenutno sam u fazi istraživanja.

    avatar

    23.04.2009. (15:57)    -   -   -   -  

  • K@te

    Evo za promjenu jedno lagano praktično pitanje iz područja kojim se već sad uspješno baviš: što vegani sirovojelci jedu za vrijeme crijevne viroze? Jer običan smrtnik u te dane ne jede ni sirovo voće i povrće u cijelim komadima, a kamo li smiksano s vodom.

    avatar

    24.04.2009. (08:12)    -   -   -   -  

  • sasvim svejedno

    nemam pojma zašto danas večina mladih ima takva silna filozofiranja prije nego se primi posla.Možda su tu krivi roditelji koji ih dugo bedine.Nisam imala vremena razmišljati hoću li ovo ili ono,jer sam morala početi raditi .U svakom poslu se čovjek može dokazati i bit uspješan ako je ozbiljan i odgovoran te uporno radi.
    Ne znam koliko imaš godina ali ako imaš više od 25 i sada ramišljaš što ćeš raditi onda ti mogu reči da je to kasno a ako imaš i više onda od tebe nikada neće biti radnika....znam da će moj kom potaći nezadovoljnike da me pobiju ....vjerujte što god vi rekli ali do dvadesete je čovjek već formiran ...:-))

    avatar

    24.04.2009. (15:03)    -   -   -   -  

  • blog Sadašnjeg trenutka

    @Kate: nemam pojma što li rade drugi. Ja bih bio samo na vodi.
    @sasvim svejedno: Imam 30.5 god, sto znaci da je za mene ocito kasno - izgleda da od mene nikad nece biti radnika. :D :D :D

    avatar

    24.04.2009. (17:13)    -   -   -   -  

  • neazess

    @Sasvim svejedno: Uh, sad sam se zabrinula što tek onda sve od mene neće biti...ja sam već puzala kad se on rodio :-). Nadam se da je samo radnik u pitanju, jer srećom, takvih aspiracija niti nemam...ili bih možda trebala biti tužna što nikad neću biti radnik...hm... :D

    vjerujte što god vi rekli ali do dvadesete je čovjek već formiran
    Zanimljiva teza - znači što napraviš do tada - to je to? A nakon 25-te možemo svi lijepo leći i umrijeti jer smo isprobali sve? :-) Pretpostavljam da je sve ovo što se "formiralo" u međuvremenu onda samo iluzija, zapravo sam cijelo vrijeme samo skriveni party animal...majko moja, pa s 20 sam tek faks upisala...:-)))

    avatar

    25.04.2009. (01:20)    -   -   -   -  

  • K@te

    @Sasvim svejedno: Slažem se :)))

    avatar

    27.04.2009. (06:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...