Komentari

projekt365.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Matea

    tako sam se i ja osjećala kad bi završili praznici! zadnji dan mi je nekako uvijek bio najbolji, tek bi se tad sjetili još ekstra stvari kaj bi mogli napraviti.. :))

    zaostajem 3 dana s projektom ,a nešto mislim da će biti i 4..koma, radila sam ovaj vikend , došla doma tek oko pola 6 popodne, niš mi se ne da...a trebam se još sjetiti svega šta se zbivalo...meni će sutra bit subota, i sva sam već sad zbunjena, jer nisam imala pravi vikend...blech..:///

    avatar

    19.04.2009. (20:41)    -   -   -   -  

  • ° Tinka ~ Project 365 °

    eej,malo kasnim sa projectom pa nisam svraćala..ali sredit ću to =)
    jooj skola =/ ali malo i jedva cekam,luda sam znam al :D

    avatar

    19.04.2009. (21:53)    -   -   -   -  

  • ~ orange boy

    ja nemrem tak dugo budan bit, a nit nejdem van previše u smislu tih izlazaka, ova Colonia, tj koncert mi je bilo takvo neš nakon dugo vremena. nije moj stil hehe, ja rađe idem po danu u grad u šetnju, u shopping, kino i slično, i do ponoći najkasnije, nema dulje, ja zijevam i spavam odmah čim kazaljka na satu prijeđe broj 12 :D aj drago mi je da ste se zabavili, ja nisam imo praznike, tak da, vi ste ba rimali tjedan dana više, pa se ne bunite :P

    mislim da se ove godine prvi put radujem ljetu je rmi je falilo, al onako, neznam šta ću, imam planove neke, al ono... nadam se da će bit pozitivnog iznenađenja i da će biti nezaboravno.

    avatar

    19.04.2009. (22:09)    -   -   -   -  

  • Daisy Duck

    Mah, možeš si i ti nekad dopustiti manje kreativne slike:).
    Drago mi je da ti je bilo lijepo; ).
    Haha, meni je popodne škola, nznm kako bi se digla u 7 da moram:P.

    A što se HTZ-a tiče nemam baš nekog posebnog favorita, ali htjela bi da Iva pobjedi jer je iz Zadra, pa eto, Zoran*.* mi super pjeva i Barbara:).

    Kissy-kissy.

    avatar

    19.04.2009. (22:42)    -   -   -   -  

  • .

    ♥

    avatar

    21.04.2009. (04:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...