Komentari

kontrash.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • biti nestašan

    :))...kontry...tko će tebe smiriti?.....morat ćeš prestati biti "svoj"...jer ti sav vanjski kaos u sebi razrađuješ, recikliraš i puštaš prema van u onom redu kako bi trebalo biti...a čim taj red iz tebe izađe postane ponovo kaos i to te uništava...nema druge kontri morat ćeš zeznuti kaos...tako da se naučiš ignorirati i tada ćeš moći fučkati na sve što te jebe a ti ne uživaš....cmoka...

    avatar

    02.04.2009. (19:06)    -   -   -   -  

  • Dama je Dama

    pipi ovo si jako dobro rekla...dijagnoza pogođena od prve....propisana terapija također..još samo da se "pacijenta" prisili da sluša i bude discipliniran :))

    avatar

    02.04.2009. (21:19)    -   -   -   -  

  • Dama je Dama

    ej kontry...eto zujim malo po blogovima vas poznatih...pa svratih ostaviti jedan brzinski pozdrafček.....dobro jutro i dan želim ja tralalalalalalala :)) a pošto znam da obožavaš nazočnog eto ti ga onda hihihihihi.....

    avatar

    05.04.2009. (09:14)    -   -   -   -  

  • KONTRAŠ

    Dooooobar, bez zafrkancije! Hvala! I lepi pozdravček!

    avatar

    05.04.2009. (21:09)    -   -   -   -  

  • Dama je Dama

    eto vidiš kontry, preporučujem samo ono kaj vredi hehehehe......kak je tebi ???

    avatar

    06.04.2009. (09:00)    -   -   -   -  

  • zzbu

    halooooo gdje si ...šta ima kod tebe novog... lijepi pozdrav

    avatar

    06.04.2009. (10:38)    -   -   -   -  

  • KONTRAŠ

    Zzbu, sram me i stid bilo (viš na avataru kak sam pocrvenil od srama!), još nisam stigel nazvat i dogovoriti preuzimanje! Ali nažalost, jednostavno nemam vremena otić' do grada, a i ak idem onda idem ujutro rano na neke pretrage i rano se vraćam, jer imam i doma nekih obaveza starih, zaostalih, a za porješavat pod hitno!

    avatar

    06.04.2009. (20:39)    -   -   -   -  

  • KONTRAŠ

    I da, konačno je stiglo proljeće i u moj zaseok, milina jedna, a danas sam zvlekel bic iz podruma i malo isprobal! Ispravno radimo i ja i on, samo treba sad vratiti kondu!

    avatar

    06.04.2009. (20:41)    -   -   -   -  

  • slatka paprika

    hvala na lijepim zeljama. i ja sam mislila da je viroza ali nije, angina je, grlo mi je grozno. mislim da cu umrijeti a necu docekati da vidim sanadera i seksa u zatvoru.

    avatar

    07.04.2009. (07:51)    -   -   -   -  

  • KONTRAŠ

    @ SLATKA, nebuš hmrla, to je ziher! Antijebotici i to je to, jedino ih delaju ko konjski pepermint, pa ih je teže progutati, isto kao i Šekija i Sakija! A kaj se dotikavle njihove veze sa prdekanom, iliti buksom, ne zaboravi: Nada umire posljednja! A ak i ne svrše (ne mislim doslovce, a možda bi i trebalo, jedan u drugoga, fuj - perverzno, al dobro zvuči!) u buksi, svatko na svijetu na kraju balade dobije točno ono i onoliko koliko si je u životu priskrbil, na ovaj ili onaj način! Šeki je već dio platio, makar to njega baš preveč i nije uzbudilo (barem po dojmu koji sam stekao što samo daje podrobniju sliku o liku i djelu dotičnoga!). Bok i ozdravi čim prije! Nedam Ti pusu da i ja ne dobim anginu, ali pregršt dobrih želja može!

    avatar

    07.04.2009. (19:01)    -   -   -   -  

  • biti nestašan

    sretan i pun zdravlja Uskrs tebi i tvojima...i šaljem cmok..:))

    avatar

    11.04.2009. (15:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...