Komentari

putkopriva.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • codegun

    regulator pritiska je ultra korisna stvar ako je potreban. Uh, baš sam rekao nekaj pametnog... nego, neki moji susjedi su ga ugradili naknadno nakon nekoliko popucanih cijevi po kući. Stvar je u tome da recimo po noći, barem u "mom kraju" pritisak ode i na skoro 10bara jer padne potrošnja a cijevi to baš i ne vole pa puknu za koju godinu. Regulator čuva instalaciju od promjena tlaka. Naravno, to sve ima smisla ako dolazi do velikih promjena kao kod mene.

    avatar

    23.03.2009. (08:20)    -   -   -   -  

  • Mlade Koprive

    Baš sam tebe htio pitati o tome, jer si i to vjerovatno radio. Ali ipak je ova konstatacija "...da je potreban ako je potreban,,," ključna! Da, postavlja se pitanje dal' je potrebna? Ma glup sam jer nisam stavio manometar prije nego sam zamazao regulator i provjerio kolki je pritisak. Ipak sam ja navrh brda i nekak ne vjerujem da je pritisak preveliki, ali svejedno sada je na 4,5 i samo se pitam dal je to dovoljan pritisak?!?!

    avatar

    23.03.2009. (20:05)    -   -   -   -  

  • codegun

    pritisak od 4 bara bi trebao biti skroz dovoljan za normalnu uporabu. Meni je sada na 2 bara, ali još ne koristimo kupaone na katu. To kaj veliš da si trebao provjeriti pritisak prije ugradnje ti ne stoji jer ne znaš kad treba mjeriti. Kao što rekoh (a to su opet meni rekli) kod mene je največi pritisak preko noći. A sad kad malo razmislim, susjedi oko mene, koji su imali problema s cijevima, svi su rekli da im je cijev pukla po noći, očito da je tada najveći tlak. I čuo sam još jednu vezanu uz taj regulator, navodno nikako ne voli da se šaht napuni vodom i da bude potopljen. Kažu, nakon nekoliko puta se pokvari.

    avatar

    24.03.2009. (08:09)    -   -   -   -  

  • nemoguća misija

    čuj za kuhinju nema brige, moja visi već sedam mjeseci, iako moram priznati da sam u nju stavljala doslovno čašu po čašu, s vremenom strah je nestao, mi se opustili, vise i neki lusteri...al moram priznati da se ja još uvijek bojim postavljanja klima...
    vidim da napredujete i to me veseli, kad planirate useljenje?

    avatar

    25.03.2009. (09:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...