Komentari

izmedukorica.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • tičerica

    dugo te nije bilo!
    originalnost je koncept koji je danas teško odrediti. nekada imam osjećaj da je sve što je moglo biti izmišljeno već izmišljeno (u slučaju literarnih radova, već napisano), a da se originalnost ogleda u tome kako ćemo već poznate obrasce aranžirati u nove buketiće.
    što se glazbe tiče, nisu loše obrade koje si ponudila (inače imam politiku po kojoj bi trebalo streljati one koji rade obrade, jer u 90% slučajeva samo izmasakriraju predložak) - wicked game u obradi HIM-a mi je jednako dobra kao original. a ima i par koje su bolje od originala (recimo, kad si već spomenula nirvanu, "the man who sold the world" mi je bolja u njihovoj verziji nego u bowiejevoj, kao i dylanova "knocking on the heavens door" u verziji gunsa.
    i thx na književnoj preporuci, svakako ću pročitati ako ulovim igdje. :D

    avatar

    08.03.2009. (11:21)    -   -   -   -  

  • Melissa

    meni ništa što napišem nije dovoljno dobro.Probaj stavit na ovu stranicu koju priču možeš dobiti korisne komentare:http://www.laboratorij-fantastike.com/phpBB3/
    E da ova obrada pjesme Poison je ok al ne bolja od orginala

    avatar

    31.03.2009. (18:37)    -   -   -   -  

  • dnevnik nestajanja

    a tek kratki roman Kamena srca od Ruth Rendell... to je prava literarna poslastica. izašlo u biblioteci Hit Junior, 1989.

    avatar

    30.07.2009. (12:12)    -   -   -   -  

  • nećublog

    uh, od malena osjećam posebnu nelagodu (strah?) prema kipovima...sad si me još više zbedirala;) imaju oni neki svoj, zarobljen u formi, život..i ja ga nekako previše osjećam...

    grižnju savjesti zbog nečitanja inače liječim čitanjem Zaida (Toliko knjiga) ;)

    avatar

    03.11.2009. (21:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...