Komentari

guest01.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ...Like spiders across the stars...

    čestitam na savladanoj vještini :-D i lijepo je vidjeti da si se vratio, dugo nisi pisao...

    ja sam u srednjoj školi imala daktilografiju, i muku mučila s istom, i nikad nisam savladala tipkanje bez zurenja u monitor i tipkovnicu (ispiti iz daktilografije su izgledali tako da su nam monitore okrenuli prema zidu, koliko god je to bilo moguće, a glave smo morali držati strogo sa strane, bez da i jednom škicnemo tipkovnicu, trebam li i spomenuti da sam imala jedva dva :-( )...ali s obzirom da sam danas prilično brza na tipkovnici, i da ovaj tvoj post djeluje vrlo motivirajuće, mogla bih probati...:-D

    počašćena sam mišlju da je netko uživao u mojim stihovima, hvala ti na tome ;-)

    a pišem spontano, onako kako mi dođe, bez nekog razmišljanja, samo se pustim...zato najčešće ni sama ne znam otkud takvi motivi :o)

    avatar

    04.03.2009. (17:13)    -   -   -   -  

  • neazess

    Jao, jao - pa ti pišeš - morat ću te opet češće posjećivati! ;-))
    Ja imam tastaturu na kojoj je većina slova izlizana do te mjere da se ne vide pročitati. Velik broj ljudi ne zna tipkati na njoj. Mene ako pitaš gdje se nalazi koje slovo - svjesno ti ne znam na to odgovoriti :-). Ali, eto - tipkam i da se pohvalim - vrlo brzo (obzirom da i ja pola života radim na kompu). Međutim, još imam tu psihološku potrebu da moram gledati u tastaturu (iako mi, evidentno to ništa ne znači kad se slova na njoj ne vide :-)). Možda jednog dana prođem malo kroz ove tvoje linkiće ;-)).

    avatar

    17.03.2009. (14:13)    -   -   -   -  

  • guest01

    samo ti posjeti, uvijek si dobrodosla :-)
    Misim da je i kod mene bilo slicno sa gledanjem u tastaturu, jer sam u jednom danu odlucio prestati gledati i poceo tipkati na slijepo. Jedini minus je bila brzina koja je na pocetku bila puno sporija nego sa gledanjem u tastaturu.

    avatar

    18.03.2009. (14:45)    -   -   -   -  

  • Smisao Života

    Sretan Uskrs!

    avatar

    12.04.2009. (16:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...