Komentari

zajednickim-snagama.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • david7

    jest stvarno ljepo napisala

    avatar

    21.05.2009. (18:16)    -   -   -   -  

  • Udruga ŠTIT Bjelovar

    CIJELA HRVATSKA PATI ZBOG KORUMPIRANIH NOVINARA

    BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT

    SUDNJI DAN JE DOŠAO ZA KORUMPIRANE NOVINARE, SAMO IH JOŠ ČEKAJU "CRNA MRTVAČKA KOLA" KOJA ĆE IH ODVESTI NA POSLJEDNJU VOŽNJU.

    A tu je nasmijani grobar impresivnoga lica, on će te bijedne ruševine "đavolije prodane hulje i beštije" u svojoj vrsti profila sahraniti. Njihova novinarska duša je lutala na planeti zemlji. Bila je mala i licemjerna, beznačajna i gubava... Oni su napadali ponosne duše u punoj snazi.

    Novinari su zahvaćeni ludilom i halucinacijom - tako zaigrani manipulacijama i lažima osakatili su sebe. Pisaljka Mirjana Rosić-Zrinski i njezin brat Čedomir Rosić, kao neki novinari pisali su samo laži o meni. Nikada nisu ništa lijepo o meni spomenuli. Čedo nije više novinar, ali ja nisam zaboravio njegova podmetanja i njegove sestre Mirjane.

    Direktor informativnoga centra (IC) Ivan Butković, od srčanog udara je umro, a njegov bivši urednik Josip Kreković, godinama već umire u krevetu. Pisao je o meni svakakve gadosti. On je bio ljubavnik od Mirjane Rosić-Zrinski, jednom zgodom i prilikom smo ih uhvatili u Koprivnici. Rosićka je kao stara krastača po nečijem nalogu ružno pisala protiv Udruge ŠTIT.

    Najveći korumpirani novinarski "smrad" je urednik studija HRT-a Bjelovar, Sani Lukić, koji godinama izvršio je cenzuru i ne prati rad Branka Stojkovića. Tu su još neki novinar koji su "prodali svoju dušu đavolu". Viče urednica lista "Bjelovarac" Ivanka Štedul; "Zaustavite Stojkovića!" Ona živi u stanu sa psom, a prave ljude mrzi. Po njezinom ponašanju ne bježi i novinarka Senka Budimir - Tasić. Zbog korumpiranosti tih novinara Bjelovar i šira okolica teško su zaostali u razvoju. Kao (sad) ispada da sam ja štetočina a ne oni smutitelji?!

    HRVATSKI POKRET
    Udruga ŠTIT

    BRANKO STOJKOVIĆ
    Adresa: Đurđevačka cesta159
    Bjelovar, grad
    HRVATSKA
    Kućni telefon: 00 385 43 231 297
    Mobitel: 00 385 95 814 82 90

    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb

    http://crostojkovic1958.blog.hr
    stojkovic1958@net.hr

    URED: Masarykova 8

    avatar

    11.02.2013. (02:44)    -   -   -   -  

  • ŠTIT

    18.05.2014., nedjelja
    VATIKAN JE SIMBOL VELIKE IZDAJE, KRVI, SMRTI, RATA I PROPASTI

    Papa Ivan Pavao VI., nije primio u Vatikan moju baku Danicu Pezer i moju majku Drinu Pezer - Stojković,.., Papa nije rekao: "Ti si majko Riokatolkinja, čiji je sin i brat Ante Pezer, dao život za NDH-a, i Hrvatsku... Nego izdajnički Vatikan i Papa Ivan Pavao VI., u Vatikan je primio 29.03.1971., zločinca Josipa Broza Tita. Primio je najvećega krvnika i zatirača Hrvatskog naroda.

    Branko Stojković i Vesna Horinek, vjenčanje 22.03.1980. godine u Rimokatoličkoj crkvi u Bjelovaru.

    Za mene i moju obitelj takva crkva i vjera je mrtva. Srbi i njihovi mediji ekskluzivno se ismijavaju i otkrivaju: "Josip Broz Tito, pokojni predsjednik tadašnje Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije sahranjeni je u Vatikanu!" Prošle su 34 godine od smrti doživotnog jugoslavenskog predsjednika Josipa Broza Tita. Tisuće ljudi došle su u nedjelju u Kuću cvijeća s vijencima i porukama.

    Danas ostaje veliko pitanje: Zašto Srbi i poturice Hrvati vole toliko Tita? Vatikan je za Tita radio na uklanjanju ustaške emigracije poslije Drugoga svjetskog rata 1945. godine.

    JOŠ UVIJEK DANAS JE HRVATSKA TAMNICA BIVŠIH TITINIH KOMUNISTA, A O TOME I SVJEDOČE TRGOVI KOJI SE ZOVU NJEGOVIM IMENOM... ZA TO SU KRIVCI: KARAMARKO, MESIĆ, BANDIĆ, MILANOVIĆ I JOSIPOVIĆ...

    POPLAVE I POTOPI - TO IM JE KAZNA ZA TO ŠTO NISU LIKVIDIRALI UŠLJIVE KOMUNISTE, NEGO SU IM DALI DA DOBRO DANAS ŽIVE.

    Tko zna da je službeni naziv škvera u Kraljevici “Titovo brodogradilište“? Što je danas ostalo od njega? Od toliko obećavane gospodarske privrede.
    Josipa Broza Tita snimljena je 1953. kad se u Londonu sreo s Winstonom Churchillom. Publicista Peđa Radosavljević istraživao i prikazao u knjizi “Odnosi između Jugoslavije i Svete stolice 1963-1978. godine. Pretpostavlja se da se u tom razdoblju Broz više puta sastao sa papom Pavlom VI. Međutim, jedini zabilježeni susret je bio onaj od 29. ožujka 1971. godine.

    Tito je bio rado viđen gost u Vatikanu. Sveta stolica na njega je gledala kao ključnog čovjeka. Katolička crkva traži obnovu Jugoslavije i povratak titoizma. Danas u Hrvatskoj povezali su se bivša UDBA i Rimokatolička crkva u zajedničkom pljačkanju naroda.
    Pravi komunist idealan je glasač za inicijativu U ime obitelji, Križa, kažu u Crkvi koja proživljava kopernikanski obrat, iako su na stazi izdaje.

    Homoseksualnost, abortus, rastave braka, golotinja, samo su neke stavke oko kojih Katolička crkva gaji iste stavove kao nekad anatemizirana* Komunistička partija.

    Doduše, bit će još rasprava o tome u kojem razredu ide prva pričest i je li to ekvivalent primanju u pionire, kao i je li ekvivalent primanje u omladince i sakramenti svete potvrde, no to će se rješavati u hodu.

    Citirao bih Isusovu prispodobu: Čovjek neki imao dva sina. Priđe prvom i reče: Sinko, hajde danas na posao u vinograd. On odgovori: Neću. No kasnije se predomisli i ode. Priđe i drugom pa mu reče isto tako. A on odgovori: Evo me, gospodaru, i ne ode. Koji od te dvojice izvrši volju očevu?

    Kažu da je prvi. Počeli smo Titovo učenje gledati kao učenje ovog sina koji je Bogu rekao 'ne', ali je obavio posao u vinogradu. Mnogo je dodirnih točaka između humanističkih nastojanja Crkve i ideja titoizma i zato ćemo ga brzo rehabilitirati. Uostalom, pravi, uvjereni titoist idealan je glasač inicijative

    'Više se djece rađalo, iako iz mješovitih brakova, što mi baš i nije drago, ali bolje nekakva djeca nego nikakva djeca. Bilo je manje golotinje na televiziji, kad se sjetim Ksenije Urličić kako je bila zakopčana... Prema njoj Doris Vrandečić iz 'Duhovnih izazova' izgleda kao radodajka', nostalgično je otpovrnuo Valentin Pozaić.

    Kao gestu dobre volje Crkva je već pristala preimenovati Blaženu djevicu Mariju u Blaženu drugaricu Mariju. Što se Tita tiče, tu je kompromis još i lakši jer je Marijin zaručnik bio Josip, a i Titu je pravo ime Josip.

    --------------------------------------
    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ

    avatar

    18.05.2014. (17:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...