Komentari

palchy.blog.hr

Dodaj komentar (42)

Marketing


  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Odlanulo mi što si odustala od košarkaša, ha,ha,ha....zbilja nije sve u dužini!
    Bonton sam davno proučio, čak i jedno modernizirano izdanje, znao bih nabrojiti 3-4 Michelangelova djela, pa i da nije napisao nešto poznatih romana....Elokvenciju sam valjda dokazao! Od kada sam odustao od teratane i sam si govorim da trbuščić može izgledati sexi! Noge su mi zbog neuspješne karijere biciklista udarno oružije, oko garderobe nikada ne razmišljam jer i kupujem samo određene, uhodane kombinacije, da nemam o čemu razmišljati!
    Jednu su moju ženu pitali jel' ju često tučem, a tajnica mi je rekla da joj je trebala godina da se usudi progovoriti kada se smrknem, dakle mogao bih proći pod izgled bad gay. Ispod, naravno pamuk, dobar dečko, poslušan....
    Radim skoro sve kućanske poslove, dapače uvjeren sam da tu nema tople vode, mada, naravno, ne uživam u njima, vjerujem kao niti žene. Obožavam kupovati cvijeće i još više uživati u efektu i posljedicama koje to redovito izazove!
    Moram neprestano dirati svoje žene. Muškog društva nemam puno, ali su pravi, rekao bih čak puno iznad uobičajenog...o, da!
    Obožavam ne trčati za novcem, naravno tu i tamo me ipak pritjeraju da ga pošteno zaradim, ali u načelu se slažem s tezom da su dobrovoljci izginuli još u prošlom ratu!
    Na kraju sex! Moja omiljena tema i tema oko koje se usuđujem biti prilično bahat. Znanjem, iskustvom i nepresušnom voljom jamčim bar gornju četvrtinu moguće tablice...bar!
    Doduše, ne vjerujem u muške prijatelje svojih žena, niti imam samo prijateljice, one koje me baš uopće ne zanimju kao žene! Također jesam ljubomoran i posesivan, ako je takva situacija, ako dajem sve, toliko i tražim.
    Također baš ne vjerujem u posve riješenu prošlost odraslih ljudi, ali mislim da sam spreman to podnijeti, djeliće koji će zauvijek ostati izvan moga domašaja, uticaja....
    No, summa sumarum, Palchy moja, kao što si i očekivala pišući ovo, nevjerojatno sam blizu idealnog muškaraca!
    Za što je očiti dokaz i što sam spreman podnijeti sve što će se sada na mene sručiti.....u komentarima, mislim!.Ali sam ti i izmamio čaroban smješak! Priznaj!

    avatar

    19.02.2009. (19:31)    -   -   -   -  

  • wallawall

    Visoki kriterij.
    Ali kad se jednom kreneš pomiriti s nedostacima određene osobe da bi ostvarila vezu,pitanje je što ti ostane? Kao kad u šaci držiš pijesak i otvarajući dlan on se prosipa i nakraju ti ne ostane ni zrno. Ustvari ostane pokoje al to pomete vjetar.
    S druge strane ako puno tražiš isto tako dobiješ prazninu. Pat pozicija.
    Što si starija i tebi ponestaju elementi....zar ne... a ljepota je u nedostacima, a ne u savršenstvu.

    avatar

    19.02.2009. (19:34)    -   -   -   -  

  • palchy

    Wallawall - e vidiš, o tim nedostatcima je diskutabilno uopće govoriti...nešto što je nekome lijepo, drugome nije i tako dalje...zato je ovo uopće nezahvalna tema koju sam uistinu napisala (pokušala barem) zbog ovog prvog, mog dragog komentatora :-)))
    I definitivno ne mislim da što sam starija, da mi elementi ponestaju...ovisno o tome što netko smatra elementima ;-))
    neke s godinama dobivaš, neke gubiš...ali upravo onim dobivenima, one koje si "izgubio" nadoknadiš onima koje si dobio....a ti su oni koji su trajni...zar ne?

    Uzbidljivi moj....
    čekala sam te...i mislila sam da ćeš se potruditi ovolikom "reklamom" :-))))
    Došavši do kraja komentara, DA, osmijeh (a malo i smijeha) je izmamljen na moje lice...definitivno! Kako si samo znao??? Da si žensko, rekla bih ti VJEŠTICO :-))
    Hm, koliko si blizu idealnog muškarca? Možda bi bio bliže kad bi žene spominjao u jednini, a ne stalno u množini? Ili si to možda mislio na sve žene u svom životu u određenom trenutku svog života kad je neka određena bila jedna? (ali mi je nekako teško u to vjerovati) :-)
    Malo me jedino brine ovaj dio: ne vjerujem u muške prijatelje svojih žena, niti imam samo prijateljice, one koje me baš uopće ne zanimju kao žene! Također jesam ljubomoran i posesivan, ako je takva situacija, ako dajem sve, toliko i tražim.
    Naime, davati sve i tražiti sve, definitivno nije znak jednakosti za ljubomoru i posesivnost...nego za vjerovanje...ne slijepo, ne glupo vjerovanje...ali ne ljubomora i posesivnost. Slažem se da svi mi kad dajemo sve i tražimo ništa manje za uzvrat...pa to je nekako i normalno...ali nije li u svemu ipak najvažnije povjerenje...jer vidiš, tvoje nepovjerenje prema muškim prijateljima tvojih žena, dolazi iz tvojih odnosa prema muškim prijateljicama pa misliš da to tako svi...Ali, nije to tako...
    Ljubomoran je onaj tko će nešto i sam napraviti pa automatski misli da će to i partner/-ica napraviti...jer polazi od sebe, svojeg razmišljanja...ali ako njemu/njoj ništa takvog nije na pameti, neće biti ni ljubomoran bez razloga...naravno, ona mrvica mala kad se pokaže neka pritajena/otvorena "opasnost"...onaj naš animalni dio da zaštitimo "svoje", ajde...ali bilo što više od toga...nop, nop, nop...
    A što se tiče elokvencije, tu si se dokazao, sve ostalo vjerujem na riječ ;-)

    avatar

    19.02.2009. (20:16)    -   -   -   -  

  • wallawall

    Mudra si ti skroz...svaka čast, pomela si mi neke zablude.
    ipak......(sad sam u ova dva reda mislia napisat nešto pametno,kad gle čuda, ti si opet u pravu nezahvalna tema za popiz...) .
    p.s odličan blog,nema šta...uživaj

    avatar

    19.02.2009. (20:59)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Ima za to i muška imenica, je li? Mada se zapravo radi o sasvim ovozemaljskom, o pažljivom slušanju, vaganju i nešto iskustva....
    Nekoliko puta jest bilo sasvim u jednini i jako mi je pasalo....nekoliko je pak puta doista bilo u množini, makar u mislilma....i manje mi je odgovaralo! Što ne znači da također nisu ostale neke jako drage, iznimno zanimljive uspomene!
    Da, tu se ne slažemo, koliko vidim ti vjeruješ u apsolutnu, teoretsku i konačnu ljubav koja po definiciji isključuje bočne udare, opasnosti...Ja baš ne, gledam to malo manje konačno, dinamičnije, iz dana u dan, mjesec za mjesecom. Hoću reći držim da samo preokupacija, ispunjenje svih poriva i želja u praksi može jamčiti sigurnost da nikome nitko drugi ne padne na pamet. Da je to zbilja isključeno! Mnogo puta sam viđao, pa i doživio, da primjerice udaljenost, ili druge nepraktičnosti udalje ljude, zbliže ih s nekim pri ruci. A da to uopće nisu imali na umu, računali na takvo što. Možda zvuči presurovo, ali mislim da ne tražiš drugi posao samo ako si zadovoljan sa svim elementima ovoga, ne razmišljaš o većem stanu samo ako ti nije premali....i sve tako....Stoga ne tajim da jesam posesivan, čak i isključiv, da pokušavam biti cijeli svijet ženi s kojom sam, ili bar sastavni dio svakog dijela njezina svijeta. Možda si pri tome u pravu, možda to jest refleks nastao zbog prečesto prelakog uzimanja tuđih žena, možda! Ali teško se otresti iskustva, ne uzimati ga u obzir.
    Oko prijateljica...možda griješim, ali nikada nisam doživio da se zbližim s nekom ružnom, nezanimljivom ženom, zato što ona recimo voli nogomet...Ne znači to da skačem na svaku, da imam konkretne ideje, tek da ništa nije isključeno, unaprijed isključeno....bar ako to ne isključuju civilizirani odnosi (žene prijatelja, tako to...). Možda je čista slučajnost, ali ne mogu se sjetiti situacije da mi je bilo ugodno u ženskom društvu ako ona(e) nije bila i bar zgođušna....Pa onda baš ne bi stavio ruku u vatru niti za priatelje moih žena, je li?

    avatar

    19.02.2009. (21:22)    -   -   -   -  

  • palchy

    Hvala, hvala, wallawall :-)
    Ma mudrijašica sam ti ja skooooooz ;-) (al samo na blogu :-/ )
    Nadam se da je snijeg malo okopnio (i da su labudovi već poletjeli? :-D)

    avatar

    19.02.2009. (21:23)    -   -   -   -  

  • palchy

    Pa, ne znam baš Uzbudljivi...jer ja sam imala, i imam, nelijepih prijatelja...barem su meni takvi...kakvi su nekom drugome u to ne ulazim...
    Ovo o čemu ti pričaš, oprosti, ali meni je to pohlepa na neki način...ne znam...ovo o potrazi za nečim novim...nemam pojma...ja jesam probala (i opstala!!!) u odnosu koji je uključivao u jednom trenutku udaljenost na neko duže vrijeme, a i sve druge nepraktičnosti...naravno, kad su te nepraktičnosti zatražile od njega razumijevanje, naravno, toga nije bilo...sad bi se opet mogla upustiti u feminističko optuživanje, ali, zamisli, ne ću...zašto? Zato što pouzdano znam da i s muške i sa ženske strane postoje i jedni i drugi.

    koliko vidim ti vjeruješ u apsolutnu, teoretsku i konačnu ljubav koja po definiciji isključuje bočne udare, opasnosti. - i da, ovo si dobro primijetio! Ako govorimo o LJUBAVI, onda u ovo vjerujem, a ako govorimo o ludilu, strasti, nečem kratkotrajnom/dugotrajnom, ali u svakom slučaju prolaznom, onda ovo i nije bitno...

    avatar

    19.02.2009. (21:33)    -   -   -   -  

  • palchy

    E, da, Uzbudljivi, zaboravila sam se osvrnuti na ovo u prvom komentaru:

    Odlanulo mi što si odustala od košarkaša, ha,ha,ha....zbilja nije sve u dužini!

    Hm, tko je rekao da sam odustala??? :-P
    Ja sam samo rekla kako je netko mimo pravila se uspio progurati...
    A za dužinu NIKAD nisam rekla kako nije važna :-)))) :-P

    avatar

    19.02.2009. (21:37)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Ovisi, koliko smo posesivni...Nikada nisam, recimo, mogao podnijeti misao da bi netko nakratko, jednom, prigodno, ili kako hoćeš....bio s mojom ženom, da je to izvan ljubavi, imalo nevažno....To si htjela reći da je moguće, da velika ljubav može podnijeti trenutke slabosti, pojedini(e) ekscese? Ja ne!!!
    Da, taj tvoj primjer tjera vodu na moj mlin, bez obzira kojega spola bio onaj tko je prvi popustio, je li?
    Oprosti, ali malko je djetinjasto, bajkovito, vaditi Ljubav iz konteksta, to i jest bit našeg neslaganja, meni je ljubav svakodnevni život, svaka lijepa minuta, osjećaj ugode, blaženstva, čim veći dio dana, života...u svakom slučaju ne nešto uprkos života. Čistom bajkom držim tezu teško mi je, lomi me posao i neimaština, loš mi je sex, žicira me partner..., ali imam Ljubav!!! To više ne tvrde niti u ljubićima....
    Da, i sve je na koncu konca, prolazno, kako god uzmeš. I iz kojeg god to bilo razloga!

    avatar

    19.02.2009. (21:45)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Pohlepa, bahatost, traženje kruha preko pogače, o da, to sve jesu ljudske osobine, zato i kažem da je jedino sigurno jesti omiljeni kruh, stalno i neograničeno!!! Osjećati se preokupirano!

    avatar

    19.02.2009. (21:48)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Presedan ruši sistem, negira ga, stara istina!
    Dužina....he,he,he...među ostalim hranim svoju bahatost, testiram, udicama za koje se unaprijed okladim sa sobom da će se netko upecati...Kada već ne mogu biti baš jako zahvalan Bogu što mi nije sve dužine udjelio razmjerno dužini jezika...rekli bi zlobni!!!

    avatar

    19.02.2009. (21:54)    -   -   -   -  

  • palchy

    Nikada nisam, recimo, mogao podnijeti misao da bi netko nakratko, jednom, prigodno, ili kako hoćeš....bio s mojom ženom, da je to izvan ljubavi, imalo nevažno....To si htjela reći da je moguće, da velika ljubav može podnijeti trenutke slabosti, pojedini(e) ekscese? Ja ne!!!

    - o NE, NE, NE..nikako ne...nikakvo dijeljenje ni na trenutak ni na sekundu...čak ni ja ne živim toliko u bajci...

    Čistom bajkom držim tezu teško mi je, lomi me posao i neimaština, loš mi je sex, žicira me partner..., ali imam Ljubav!!!
    - a ovo si malčice pogrešno shvatio...ali nije ni čudo...događa se s pisanom riječju vrlo često...koliki god stručnjaci mi bili u izražavanju...ali nisam mislila na ovakvo poimanje ljubavi...

    Pohlepa, bahatost, traženje kruha preko pogače, o da, to sve jesu ljudske osobine, zato i kažem da je jedino sigurno jesti omiljeni kruh, stalno i neograničeno!!! Osjećati se preokupirano!
    - ma "ono pravo" okupira te i kad nije blizu...okupira te i kad nisi okupiran u fizičkom smislu...pa nije valjda da nisi do sada nikada takvu vrstu ookupiranosti osjetio???

    avatar

    19.02.2009. (21:54)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Jesam, naravno, samo uvijek je opadala s kvadratom vremena i nepraktičnosti, loših prognoza....na koncu moj život sasvim jasno pokazuje da mi je uvijek, prije ili kasnije, palo na pamet i nešto drugo...privuklo me! Ali sve druge varijante i jesu nemoguće....možeš pogledati preko plota, što bi nam rekla zajednička prijateljica, ili patiti!
    Naime gledaj.. recimo, moja najveća ljubav se odselila u Južnu Ameriku početkom rata! Nisam pošao s njom iz hrpe razloga, dobrih i blesavih, svejedno...Bolilo je oboje, živjela je neka nada, kombinacije....kontakti. I izblijedila, ona se udala nakon nekoliko godina, ima troje djece i vidjeli smo se nedavno. Ljubavi više nema, samo uspomene! A teoretski je Ljubav trebala pobijediti sve, a? Čak i praktično, sve ove godine je bilo moguće, nepraktično, ali moguće...I čista je filozofija da onda nije bila prava, tako to....Jest!!! Ali....

    avatar

    19.02.2009. (22:09)    -   -   -   -  

  • pošteni

    ja san sve suprotno od onoga šta si navela ?! dali to znači da sam idealna žena :)))))))))

    avatar

    20.02.2009. (07:43)    -   -   -   -  

  • Ružina Latica

    Jedno nisi navela , a što je veoma bitno. Hebeš ti sve to, ako macho tip
    nema love i ako vozi neku kantu od auta. Lova ipak prva, pa onda drugo:))

    avatar

    20.02.2009. (09:57)    -   -   -   -  

  • Poznanik

    Ho, ho...vidim svega ovdje od kada me nema! Pa i idealnih muškaraca! Toliko o skromnosti. I nesposobnosti žena da već godinama ne vide očito, je li?
    Osjećajan, visokoobrazovan, macho s mekim srcem, bar dobrostojeći, ako ne bogat, lud za kućanskim poslovima, praktičar bontona, poželjne visine i duljine, vjeran na djelu i u mislima, beskrajno tolerantan, posve nesumnjičav, nimalo samoživ, s dobrim autom i naravno, izvrstan, pažljiv ljubavnik iz snova!
    Hajde, stavimo malo ruku na srce.....kuda spada ovo gore? U bajku, jedino i samo u bajku!!!
    A kako bi bilo da razmislite, drage dame, o nekom normalnom muškarcu?

    avatar

    20.02.2009. (10:31)    -   -   -   -  

  • .malenimoj

    nema idealanog muškarca!!!!!!!!!!!!!!!))))))))))))))))))

    avatar

    20.02.2009. (13:17)    -   -   -   -  

  • palchy

    Pa, Poznaniče, nisi li baš ti bio taj koji je govorio da se ne treba pomiriti s "dovoljno dobrim" i treba tražiti "više"...dapače, "sve"...nisi li to rekao? E pa kad je tome tako, zašto se onda libiti tražiti ideal??? Jer, budimo realni, samo "ideal" ne ide u kategoriju "dovoljno dobro". Zato se i zove ideal! Sve ostalo je "dovoljno dobro", "malo više dobro", itd., itd. Zapravo mi se čini da malo "skačeš sad sam sebi u usta", ha?
    Naravno, vrlo je diskutabilno što je nekome ideal...to je kao ona "o ukusima se ne raspravlja", pa je i pojam nečijeg "ideala" vrlo relativan. Ali zašto bismo mislili da to postoji samo u bajci i zadovoljili se tek nečim "dovoljno dobrim"??? Pa to sam od tebe naučila :-)

    avatar

    20.02.2009. (14:43)    -   -   -   -  

  • palchy

    A i što si se ti Poznaniče napenalio na Uzbudljivog, ha? :-P
    Mislim, vidim dozu ironije u tvom komentaru na njegovu "idealnost", pa....eto, samo pitam... :-)

    Uzbudljivi, za ovo zalaganje moraš mi se pošteno odužiti ;-)

    avatar

    20.02.2009. (14:58)    -   -   -   -  

  • Prolaznica

    OOOOOO, novi postič? :-)
    Predobro Palči! A tko je "komentator" pod čijim utjecajem si ovo napisala? Mislim da su tek dvojica u "igri"? A, Palči? Dakle, Uzbudljivi ili Poznanik? :-)

    A kad smo kod Poznanika, nije ga bilo na zadnjem postu...dugo ga nije bilo...a generacijo?

    I sad bi samo malo komentirala sve navedeno do sada, a i cijeli post...
    Draga moja Palči...idealan muškarac je onaj kojeg nema! to ti je jedina i okrutna istina.
    Naravno, kao što ne postoji ni idealna žena. I dobro ste već gore primijetili - različite su stvari svakome idealne.
    Ali da ne bude sve tako crno, naravno da nam pomažu ovakve vizije sve dok nas ne koče u traganju onog što je najbolje za nas.

    Poznaniče, ti kao da pomalo napadaš Palči i Uzbudljivog? Ha? ljubomora? hahahaha
    A ti si još i dodao osobina "idealnog" koje Palči nije ni spomenula...čemu se ja i ne čudim jer po njezinom pisanju ne doživljavam je kao osbu koja žudi za materijalnim, jel tako Palči?
    Ali, Palči je mlada još i naučit će da je materjalni svijet taj koji nas nemilosrdno okružuje i da je rijetko kad pomiren s onim nematerjalnim. Čim prije progleda, tim bolje za nju! ;-)
    Okrutan je ovaj svijet, draga moja Palči...nažalost...a kako kažeš "ti si naivna djevojčica koja vjeruje"...nije loše to ako si okružena osobom/ljudima koji to neče iskoristiti...

    pusa velika svima :-)

    avatar

    20.02.2009. (20:32)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Dogovoreno, Palchy, zaslužila si! Naravno moja pokvarena mašta, u ovaj kasni sat, ne može ne špekulirati o načinu poštenog oduživanja, he,he,he...
    Da, curke moje, ne trebate me braniti, ne napada me čovjek, tek se može primjetiti malko zdrave skepse, ironije. To je u redu za starije ljude, valjda dođe s iskustvom...
    Princezo, znaš onu staru narodnu..."Nikada ne kudi konja kojega nisi jahao"?
    Kada smo kod iskustva, Prolaznice, ti sa svojim mogla, da ne kažem trebala, pogoditi da nisu dva draga komentatora u igri, znaš? Mislim za ovako intrigantnu temu....I da, ja se doista, poput Palchy, iskreno nadam da ipak postoji idealna žena. Rekao bih čak više nego nadam! Moja skepsa se više odnosi na mogućnost da ću je pronači na vrijeme, moje i njezino!

    avatar

    21.02.2009. (02:39)    -   -   -   -  

  • palchy

    Uzbudljivi moj....a tebi trebaju kasni noćni sati da ti pokvarena mašta proradi??? Hahaha

    Ova izreka o konji je i meni jaaaaako dobro poznata..al mi nije jasno zašto se uvijek, drznut ću se reći, "ovakvi poput tebe" tako vole izgovarati? :-))

    Ma nemoj se "ljutiti" na Prolaznicu ako je previdjela malo neke stvari ;-)

    E, sad, nada...hm...vjerovanje da idealni postoji? Ne znam iskreno je li mi lakše vjerovati da ne postoji pa da me svako malo netko iznenadi nečim što je možda najbliže idealu ili vjerovati da postoji, a biti skeptična da ćemo se pronaći, prepoznati, na vrijeme...moje i njegovo...

    avatar

    21.02.2009. (08:53)    -   -   -   -  

  • pero djetlic

    Pozz, tema o idealnima stvarno nije laka za komentar:-(
    Iz moje perspektive gledano, ne postoje takvi muškarci, osim u našim glavama, svi prije ili kasnije pokažu i drugu stranu.Što i ne smatram lošim,da to ne kriju dok se ne opustimo i počnemo vjerovati da smo ovaj put imale sreće i našle svog princa. Kad ono, nema princa, sami konji, reče jedna moja poznanica:-)

    avatar

    21.02.2009. (10:44)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Izgovarati? Čista istina! Nikada ne znaš....
    Vrijeme, da, najveći limitirajući faktor, da ga je beskonačno mnoge lijepe teorije i zamisli bile bi vjerojatnije! Možda jedino Igra tada ne bi bila niti približno tako napeta, he,he,he...
    A dobar je početak vjerovati, uprkos svemu, to je kao vic o Muji, Bogu i srećki, a?
    Znaš, Palchy, moja, nadao sam se inače da će moja provokacija tebi rezultirati širom, posebice ženskom raspravom o Mr Idealnom, ali nisu ti virtualne prijateljice baš pokazale nešto mašte. Nekoliko konstatacija da takav ne postoji možda govori i o njima, o mojoj tezi, mada ne unikatno mojoj, da nažalost žene baš i ne znaju točno i uvijek što bi to točno željele....ili možda da bi previše željele istovremeno, a pri tome bez jasno istaknutih prioriteta! Netko zločest bi rekao da sitničarite, da se znate pogubiti u tome, a?
    E, da, gdje si pročitala da mi trebaju kasni sati za pokvarenu maštu???
    Samo sam jednostavno, muški jednostavno, konstatirao da jesu kasni sati i da mi radi pokvarena mašta...svaka korelacija može biti i jest slučajna! S muške strane gledano, ha,ha,ha....

    avatar

    22.02.2009. (16:07)    -   -   -   -  

  • .malenimoj

    Uzbudljivi....s godinama zaista uvidiš da neke stvari treba posložiti na svoje mjesto. Očekivati od života ideal isto tako maštati i sanjati o idealnom muškarcu jest bajka. Bajka koja se istroši, s vremenom. Ono što želiš dok si mlad jest idealnog muškarca uz sebe, ali vjeruj nikada nisam išla s tom pretpostavkom i istina je da idealan muškarac kao ni idealna žena ne postoje. Uostalom što je tebi idealna žena? Kad bi mene sada pitao što je idealan muškarac čak ti ne bi mogla ni odgovoriti, jer doista ne znam. Ili kakav bi me muškarac privukao, zadovoljio.
    Unaprijed postavljati neka ograničenja, limite ne vodi nikamo, to i ti znaš, jel tako? Ponekad te privuče netko i misliš da ima sve ono što bi voljela da idealan muškarac ima. I tako to bude, jedno vrijeme a onda polako kao i ovaj snijeg što kopni vani kopni i ona privlačnost i ljubav prema tom idealu. Jeli to normalno, da li kopni samo strast a ljubav ostaje to ti ne mogu reći jer ne znam odgovor.

    avatar

    22.02.2009. (19:29)    -   -   -   -  

učitavam...