Komentari

palchy.blog.hr

Dodaj komentar (42)

Marketing


 • Prolaznica

  Opet sam prva! :-)
  Uh, nakon savršenog ručka i uz kavicu nakon istog, popodne je savršeno uz uvjek pitku Palči. :-)
  Savršeno si, Palči moja, ovo sve primjetila. Čak i predobro! Nažalost ili na sreću..hm?
  Očito i ti ideš u "nojeve"? Ha?
  Najviše mi se svidjelo ovo što si i ti prmjetila: "Kučka ga zavela!"
  Da, nema te "kučke" koja ćenekoga zavesti kad je njemu stalo. A kad mu nije stalo, zavest će ga i rupa u zidu. Ali mi si to tako teško priznajemo. :(
  Nadam se samo da je tvoj zaključak s kraja posta, samo jedna tvoja velika i važna odluka da prestaneš biti "noj" i da počneš disati punim plućima!
  Da ćeš i ti postati ONA...doduše malo bolja verzija iste :-))
  Pozdravljam te, draga moja Palči...idem uživati u krasnom popodnevu, a nadam se da i ti negdje uživaš ;-)
  Pusa

  avatar

  15.02.2009. (14:17)    -   -   -   -  

 • Burzum

  Lijepi pozdrav!
  Vidim da tek počinješ sa blogom… i ja isto! :-)
  Vjerujem da ti bi dobro došla pomoć kao i meni, da sve skupa super izgleda!

  Baš sam ovih dana pronašao jedan sajt sa dosta besplatnih kvizova za blog.
  Jako su zgodni, i ljudi ih jako vole. Baš sam stavio nekoliko na sajt.
  Možda ti pomogne, evo ti linka:
  http://www.mysingledating.com/quizzes/kvizovi.htm

  Puno pozdrava i uspjeha sa blogom!
  Tomislav
  http://besplatni-kvizovi.blog.hr

  avatar

  15.02.2009. (14:42)    -   -   -   -  

 • Poznanik

  Bravo Palchy! To je savršeno točno i sve drugo jest čisto gubljenje vremena, dijela (ova) vlastitog života. Nikada se ne poboljša, nikada nikome ne postne više stalo, dapače! Samo raznim očajničkim, optimističnim, zavaravanjima sami sebi oduzmemo druge moguće šanse. Jako je dobro ako si doista već to shvatila, pogotovo ako si zbilja usvojila.

  avatar

  16.02.2009. (09:40)    -   -   -   -  

 • .malenimoj

  jutrooooooo....
  slažem se s poznanikom, neke stvari se nikada ne mogu promijeniti, moguće ih je na neko vrijeme prikriti, umotati u celofan, tada pomišljamo da smo uspjeli promijeniti, doći do sivih stanica one druge strane, no lav ostaje lav, miš ostaje miš)))
  Ponekad treba glavu umjesto u pijesak vinuti u nebesa, pokazati da imamo svoj stav, da imamo osjećaje koje treba gajiti, da imamo potrebe koje druga strana treba uvažiti.. sve to dok ne bude kasno... naravno da ćemo naići na zgražanje, razgoličene oči druge strane no ne treba stati, pokolebati se. Znaš ponekad zaista uvidiš kako je rekao Poznanik da postoji druga šansa, svi smo rođeni sami pa sami i odlučujemo o svojoj drugoj, trećoj šansi u svom životu..

  avatar

  16.02.2009. (10:01)    -   -   -   -  

 • pošteni

  ja sam to shvatio sa 18, a tebi trebalo 30 :)))))))))))))))))

  i kako ste provele taj nametnuti praznik Valentinovo, tu gaduriju koji je američka propaganda stvorila da bi vam izbila još poneku kunu iz džepa :))

  jeste bile u depresiji vi solo koke, ili ste se izdigle iznad te pizdarije i uživale u tom danu kao i svakom drugom ???

  avatar

  16.02.2009. (12:39)    -   -   -   -  

 • zvijezda nova

  "Njemu baš i nije stalo…Ali, nekome drugome jest!" Dobro je kad se to shvati, netko prije, netko kasnije. Ja sam priznala sebi nakon tridesete.

  avatar

  16.02.2009. (14:52)    -   -   -   -  

 • .malenimoj

  pošteni..kad si ti bio prvi u redu kad se djelila pamet)))
  kak smo provele, ništa posebno, eto ni poljubac nisam dobila..zadovoljan....a ti jesi barem tintilinića dao dragoj))

  avatar

  16.02.2009. (14:55)    -   -   -   -  

 • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

  Loše Valentinovo, rekao bih curke, a?
  Princezo, zar tako loše?
  Pošteni, oprosti, ali drobiš bez veze, što je loše u Valentinovu? Svaki je povod dobar....
  Palchy, moja, vidio sam niže da je kao bila dobra večer u subotu, ali mi se po ovom postu baš ne čini! Mali psiholog-amater u meni kaže da ima malko previše žući za poslije dobre večeri. Ili je bilo dobro, osim muške strane te priče, ha? Ne kažem ja da ti načelno nisi sasvim u pravu...samo mi se čini da takve misli baš ne dolaze od zadovoljstva!
  Naime problem i jest u tome da srce ne da priznati razumu prevlast....ne da vidjeti očito, sve dok je angažirano! A kada nije uopće i nema problema, sve je jasno, bar pametnima...

  avatar

  16.02.2009. (18:24)    -   -   -   -  

 • palchy

  O, društvo moje :-)
  Lijepo je doći umorna doma i upaliti komp i vidjeti vas ovdje ;-)

  Prolaznice - što da kažem nego hvala na komplimentu za ovo "uvijek pitka" :-)

  Poznanik, malena - slažem se s ovim što ste napisali...neke se stvari nikada (da, koristim famoznu riječ nikada) ne mogu promijeniti...

  zvijezda nova - da, i meni je trebao ovaj mali kusur iza tridesete ne za shvatiti, nego za priznati...al nikad nije kasno, zar ne? ;-)

  Uzbudljivi moj - ne znam za ostale, ali ja zaista jesam imala dobro Valentinovo...mora li ono biti provedeno u muškom društvu da bi bilo Valentinovo i da bi bilo dobro? Ne mora, a to i sam valjda znaš...A kad smo već kod tog famoznog dana, iskreno misliim da, zaljubljenima, taj dan mora biti svaki dan, a ne samo 14.2. Mislim da ćeš se složiti, jel tako? ;-)
  A odakle dolaze moje misli...samo neki zaključak veselih čavrljanja s Valentinova...od iskusnijih žena...ništa više...
  A zaključak je samo produkt svega skupljenog i nakupljenog što sam ionako već znala, samo je trebalo hrabrosti to osvijestiti ;-)
  Jer ne znači da "one" (koje ovdje u tom kontekstu spominjem) ne osjećaju...samo što znaju sebe staviti na prvo mjesto, ne samo kad su same, nego i kad su u vezi (što nikako ne umanjuje njihove osjećaje i angažiranost za osobu s kojom jesu) i na taj se način sačuvaju od nekih stvari...

  avatar

  16.02.2009. (18:35)    -   -   -   -  

 • tobeornottobe

  Da, ja sam po tome da sama sebe uvjeravam da mu je ipak stalo, pravi mjastor, nema mi premca. Jer, kad ti frajer kaže 'treba mi moja sloboda i tjedno par slobodnih dana' i stoga ne želi živjeti s tobom, kad ti frajer kaže da se "ne dopisuje s nijednom", a znaš sigurno da to radi, jer je i prije radio pa ti lagao, a ti slučajno otkrila, ili kad ti frajer kaže' odi sad na koji mjesec od mene, treba mi vremena da budem malo sam, ali nisam te otpisao, računam još na tebe' ...
  Čovječe, na što ja mogu spasti. Pa nema toliko glupe žene na ovom svijetu. Svima drugima savršeno je jasno da mu nije stalo do mene onako kako bi trebalo, samo meni nije ... :(((

  avatar

  16.02.2009. (19:01)    -   -   -   -  

 • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

  Za heterosexualce, da, mora!!! Svaki dan Valentinovo je fraza, i zaljubljeni mogu neke dane biti još veseliji, angažiraniji! I to, znaš ti to dobro, uopće nije loše!
  Osvijestiti nije baš neki termin za Valentinovo, više za Dan racionalnosti! Zaljubljeni inače (kao da ne znaš!) nikada sebe ne stavljaju na prvo mjesto! Možda ogorčene kučke ljute dopodne na nekoga određenog, a poslije podne na cijeli svijet! A to tebi uopće ne stoji! Znaš zašto? Jer ćeš se ti brzo opet zaljubiti, privući nekog pravog, letjeti.....ne drobiti uokolo prosipajući žuč! To je za one koji dignu ruke....
  Mi još živimo, spremni smo opet povjerovati baš sve, od A do Ž, a???

  avatar

  16.02.2009. (19:18)    -   -   -   -  

 • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

  Vjerovati nije glupost Tobe... !!! Ti su ljubila, on baš nije, samo donekle...Pa što? Sada nitko ne valja!? Netočno, samo si promašila, jednom....imaš još puno vremena, a i pokušaja! Samo ti vjeruj i dalje, moraš, jer ćeš inače ovaj puta ti uništiti nešto....

  avatar

  16.02.2009. (19:32)    -   -   -   -  

 • palchy

  @ to be - ah, draga moja, to što ti sebe uvjeravaš, nisi jedina...al kako sam i rekla, nikad nije kasno za naučiti...samo ako to želimo...i da, obično je drugima uvijek jasnije nego nama...to je valjda zbog ovog što Uzbudljivi kaže da srce i razum rijetko kad funkcioniraju prijateljski :-)

  @ Uzbudljivi - iznimno mi je drago da se radi na kartama :-)))
  A vidim u donjem komu da je dan i vikend ispao neplanski? :-) ma to i je najbolje...

  A to tebi uopće ne stoji! Znaš zašto? Jer ćeš se ti brzo opet zaljubiti, privući nekog pravog, letjeti.....ne drobiti uokolo prosipajući žuč! To je za one koji dignu ruke....
  Mi još živimo, spremni smo opet povjerovati baš sve, od A do Ž, a???
  - zašto mene svi baš tako brzo prokljuve? :-)))

  Samo ti vjeruj i dalje, moraš, jer ćeš inače ovaj puta ti uništiti nešto.... - i mene je ovoga bilo strah, moram priznati, ali kad nisi stvoren za uništavanje, onda nisi...takav se rađaš...ili opet griješim???

  avatar

  16.02.2009. (20:49)    -   -   -   -  

 • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

  Palchy, moja, što, danas ti nisam u milosti? Tamo starac, ovdje svi....
  Uopće ne volim biti svi, jako se trudim i ako sam te shvatio donekle to nikako ne znači da su svi, znaš?
  Ne upuštajući se u znanstvene teorije nasljeđujemo li sve ili koliko, iznijeti ću samo vlastiti sud. Mislim da naslijedimo samo bazu, pamet, inteligenciju, sve ostalo nas nauče! Što će reći netko, neki, su samo s tobom napravili dobar posao od dobrog materijala. Starci prvenstveno, škola, okolina, dečki, književnost, filmovi, internet......
  Važan je rezultat, a to nije za podcjenjivanje, jer takvih je ljudi, sasvim sam siguran, prilično malo! Pa nema razloga da ne budeš točno to što jesi, u ljubavi i inače.
  Znam da nije neko jamstvo za sreću, ali jest jamstvo za unutrašnji mir, zadovoljstvo samim sobom...čak i u najcrnjem scenariju, da poput nekih, ostaneš sama....ako te u potrazi baš sasvim napusti dobra kob!

  avatar

  16.02.2009. (22:49)    -   -   -   -  

 • palchy

  Ma, Uzbudljivi...čekaj odgovorit ću...al samo da znaš, gledam gdje si cijelo vrijeme kad te nema :-(

  avatar

  16.02.2009. (22:56)    -   -   -   -  

 • palchy

  Pa ja sam samo komentirala natu :-)
  I, naravno da TI nisi svi...ti si Uzbudljivi ;-)
  Ah, kako li slatkih riječi "prosipaš" ovdje po mom blogiću (mislim na ove slatke komplimente ;-) )
  Ma ja i ne mogu biti drukčija...to mi je samo brija :-)
  onakva sam kakva jesam...i zapravo sam ja zadovoljna time kakva sam...jedino kad bi ponekad i drugi to znali prepoznati i, možda ponekad, cijeniti...
  Istina, najvažniji je unutarnji mir...
  A što se tiče soliranja till the end of time - ne brinem oko toga toliko...ponekad samo me ulovi razmišljanje o onim godinama kako pjevaju Fosili "kad budemo ja i ti 63"...o onoj prokletoj šalici toploga čaja koju će ti netko dati...netko do koga ti je stalo...i netko kome je stalo...drugo ništa...

  avatar

  16.02.2009. (23:03)    -   -   -   -  

 • Sretno razvedena

  Palchy, navukla si me da odem u knjižnicu i posudim tu knjigu

  I sad je idem čitat a svima vama (novima pogotovo :) ) želim
  laku noć i lijepe snove ;)

  avatar

  16.02.2009. (23:52)    -   -   -   -  

 • palchy

  Pa, Sretna, ugodno ti čitanje ;-) kad završiš, ispričaj nam isplati li se posuđivat ;-)

  avatar

  17.02.2009. (08:47)    -   -   -   -  

 • pero djetlic

  Pozz, evo još jednog noja, ma šta jednog, cijele farme:-(Zašto moramo preći tu famoznu garnicu od trideset da otkrijemo da smo obične, ćorave ptičurine?Zamalo sam to i ostala, mislim noj, sad sam samo žunica:-))Samo ne znam kako tražiti onoga kome je stalo, svi se u početku takvi čine:-(
  Ali, možda je bit u potrazi, a ne u cilju?

  avatar

  17.02.2009. (12:19)    -   -   -   -  

 • www.van.bloger.hr

  Usuditi se ostati svoja ...nije li to divno ha? Naravno da se na ovom putu tu i tamo svi pomalo izgubimo ...bitno je malena ne odustati ....tražiti se... pa i naći
  Zašto dozvoliti da se bilo tko odnosi prema nama kao da smo nesto sto se podrazumjeva ...ukoliko se već sama tako prema njemu ne odnosis.
  Stvar je odluke... želje...spoznaje tko/što si..... Biti sretna ....imati mir - s nekim ili bez njega ... biti zadovoljna sa sobom ...sve ostalo se samo poslozi. lp

  avatar

  17.02.2009. (15:27)    -   -   -   -  

 • palchy

  @ Perice - ma daaaaj, nije baš tako crno, ha? ;-) A kažeš da si sad žunica? Pa to je krasno! Dakle letiš i lijepo pjevaš ;-)
  A što se tiče potrage i cilja...hm, da...može se i tako gledati, ali ipak ja volim prema:
  "Iako nije važno stići, nego krenuti,
  I cilje je samo izlika slabima,
  Volio bih stići tamo kamo sam krenuo,
  i naći što sam tražio..."
  :-))

  @ van :-)
  naravno da ne odustajemo ;-)
  i najvažnije je biti zadovoljan...sretan...sam ili s nekim...nebitno...

  avatar

  17.02.2009. (19:39)    -   -   -   -  

 • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

  Dobro, dobro...prihvaćam popravak! Slatke riječi, to bi trebalo zvučati kao laskanje, a? Doista ne, a i zašto bi? Pišem kako mi se čini, igram se vrača pogađača, ništa više...pokušavam čitati između redaka, sve retke zajedno...tako to!
  63....mislim da zapravo nije bitno tko će mi dodavati čaj kada ga ne budem mogao dohvatiti sam, ljubazna sestra ili zakonita. Možda se i varam, ali sada mi se tako čini, da se ne isplati propustiti išta sada na ime te neizvjesne investicije! Mada, da, svi bismo voljeli stići tamo... Jedino više nisam sasvim siguran ostaje li tamo stalno isto mjesto, ili se i to s vremenom mijenja. Ti tu zvučiš skromnije, mir, li-la, ugoda...bi te kao zadovoljilo, ne? Ja se bojim da bi mi poslije početnog olakšanja ipak postalo dosadno, da bih poželio više, ono što sam tu i tamo iskusio! Tko zna....
  Prokleto predizborno vrijeme, puno nervoze na poslu, a skoro svaku večer još moram hodati po stupidnim okupljanjima! Sada idem bistriti s nekakvim umirovljenicima, samo ne znam što. Nekada se pitam jel se svi prave ludi ili za ovaj svijet zbilja nema nade...E, u takve dane počnem razmišljati o prosvjeti!
  Zagrljaj, Palchy, moja....

  avatar

  17.02.2009. (20:48)    -   -   -   -  

 • palchy

  Pa dobro ti ide igra vrača pogađača!
  A 63...nisam ja mislila na nešto zakonito, nego onako...jedna bliska, draga, topla ruka (koja to ne radi zbog novaca, nego zato što joj je stalo)...a tko kaže da to mora biti ozakonjeno? Nije mi to baš neka brija kad gledam oko sebe toliko krasnih ljudi s raspadnutim brakovima...valjda se netko u nekom trenutku sjetio da tamo je negdje drugdje, a ne tamo gdje se trenutno nalazi...
  To što bih se ja zadovoljila s mirom, li-la, ugoda, nikako ne znači da bih se pomirila s dosadom...realno, može li uz osobu, onu pravu osobu biti dosadno??? mislim da ne može...jer meni mir, ugoda nije znak jednakosti za dosadu...
  Izgurat ćeš ti to sve, Uzbudljivi...uopće ne sumnjam...(mislim na teško predizborno vrijeme)...i daj se pobrini da nam bude bolje ;-)
  Zagrljaj i tebi, Uzbudljivi... :-)

  avatar

  17.02.2009. (21:10)    -   -   -   -  

 • pero djetlic

  Jutro, Palchy:-)Dok radni svijet starta, ja uz jutarnji čaj uživam kod tebe u gostima:-))
  Propale mi sve nade da ću na koncert ,karte ni za lijek:-(((A meni bi to stvarno bila :-(((
  Pitaš da li to što sam sad žunica znači da letim i cvrkućem, ma više kljuckam po drveću, malo kljunom, malo glavom:-)Ali bar se mogu nadati da ću poletjeti ,jer za razliku od noja, žune imaju tu mogućnost:-))
  Nekad sam, u vezi sa očito pogrešnim ,imala samo jednu želju -da ostarimo zajedno i zbog toga bila farma nojeva. No, ima i drugih koji će donijeti taj čaj, srećom sam shvatila da to mogu biti i moja dječica, unuci... a ne samo gosn zakoniti. Ti stvarno još imaš vremena da pronađeš pravog,pa makar i privremeno pravog, jer kad dobiješ klince- a ti ih trebaš imati, evo rješenja ili bolje rečeno onog pravog smisla života. Baš zbog njih ja bez previše gorčine(dobro, ponekad potonem) mogu pogledati unazad i oprostiti sama sebi nojevanje, još samo da do kraja oprostim i njemu,ali i to zbog sebe.
  Tamo je i po smislu riječi negdje drugdje, vjerovatno ljudi ne prepoznaju kad tamo postaje tu i stoga propadaju brakovi,veze.Mislim da se dobar dio života potroši da naučimo to razlikovati.

  avatar

  18.02.2009. (07:57)    -   -   -   -  

 • palchy

  Hej, Perice...
  Ti sa čajem...a čini mi se da bih ga i ja vrlo skoro mogla početi konzumirati :-((( (rijetko ga kad pijem iz gušta...skoro uvijek iz potrebe)
  A sve ovo što si rekla, lijepo je...nemam zapravo što dodati...al bitno da imaš mogućnost letenja (za razliku od nojeva) :-)

  avatar

  18.02.2009. (10:26)    -   -   -   -  

učitavam...