Komentari

decolores.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


 • mvko

  Slava ti, Isuse! Nitko nije kao Ti!
  Bila sam s vama u molitvi!
  Pozdrav i zagrljaj

  avatar

  09.02.2009. (10:04)    -   -   -   -  

 • merkat

  Velika obitelj, snažna, ponizna. Napadaju se takvi najradije. Zlo ne napada loše, njih posjeduje i prikrije se, laže. Kod dobrih ljudi, zlo kada ne uspije ostvariti svoje ciljeve, ne skriva se nego bijesni. No, ništa, baš ništa ne može tamo gdje je Bog. Vjerujem da Bog gdje vidi veliki potencijal, baca i velike kušnje. Ako hoćeš biti velik u mojim očima - pokaži. Ne mogu se sjetiti gdje sam vidio toliku ljubav kao u toj obitelji. Jasno, lako je kada sve cvjeta, no tek kod poteškoća se pokazuju pravednici.

  avatar

  09.02.2009. (10:37)    -   -   -   -  

 • dori2

  Čestike Mihaelu,
  roditeljima, kumovima, tebi draga bako i cijeloj obitelji !!!
  Slava ti, Isuse !!!

  avatar

  09.02.2009. (10:59)    -   -   -   -  

 • Julijana

  Ne plačem često od sreće, ali uz ovo jesam, i jako, jako vam želim da vas uvijek u svemu vodi i čuva Bog, neka zauvijek stanuje u svim srcima i ne dozvoli da se ikada više vrati ono stanje! I vjerujem u to i zahvaljujem. Jučer smo slušali kako Isus u svojoj molitvi Ocu zahvaljuje za primljeno, iako tek treba primiti, pa neka i nas to nauči tako postupati. Nije lak život ovdje, svašta nas snalazi, previše je tuge, patnje... ali s Kristom je ipak i puno jači osjećaj radosti i punine kada tuge prođu, a tada ga uistinu iz srca možemo slaviti i s Njime podijeliti tu silnu radost! Blagoslovljeni bili vi i svi kojima će vas život donijeti!

  avatar

  09.02.2009. (13:07)    -   -   -   -  

 • mirjam

  ... Bog čini čuda tamo gdje se moli ...

  ... plakala sam dok sam čitala ovo svjedočanstvo ...
  ... proživljavala ...

  Velik je Gospodin !!!

  Hvala Mu i slava !!!


  BVB !!!

  Lijep pozdrav ...

  avatar

  09.02.2009. (18:53)    -   -   -   -  

 • ljubljena

  Draga Magdaleno, mislila sam na vas u subotu i tako se radujem dok ovo citam, zahvaljujem Bogu i vjerujem da On sve okrece na dobro onima koji ga ljube, koji ga iskrena srca traze. Neka malog Mihaela i sve vas Gospodin blagoslovi i cuva od svakog zla!

  avatar

  10.02.2009. (18:09)    -   -   -   -  

 • CRUCE

  Neka mog imenjaka (meni je krizmeno ime Mihaela) a i njegovu obitelj Gospodin uvijek drži na svom dlanu kao nježnu kapljicu rose :-) Pusa za malenog :-)

  avatar

  12.02.2009. (18:22)    -   -   -   -  

 • mamaposebnogdjeteta

  Hvala tebi, hvala ti što svjedočiš, postojiš...

  avatar

  13.02.2009. (10:53)    -   -   -   -  

 • Julijana

  Mislim na vas. I nadam se da ste dobro! Pozdrav svima iz srca i neka mladima i starijima bude sretan i dan zaljubljenih, pa onda i malom Mihaelu s vama svima!

  avatar

  13.02.2009. (22:05)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...