Komentari

decolores.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Ema

    Pokušavaš biti, a ne posjedovati. Pokušavaš doista ljubiti...Ovo nisu tek riječi, svaki dan to vidim kod tebe. Ove riječi su prelijepe, a tek su slabašan odjek tvojih svakodnevnih djela, i neka je tako. Bolje da riječi slabašno prate djela, nego da su riječi velike, a djela nikakva.
    A dijete....dijete....tu sam potpuno bez riječi. Bogu hvala, neizmjerna je ljubav Njegova!

    avatar

    31.01.2009. (13:08)    -   -   -   -  

  • gospa moja

    Dopustimo Isusu da nas vodi putevima svojim. Pozdrav Vama i malom Mihaelu. BB.

    avatar

    31.01.2009. (18:11)    -   -   -   -  

  • dori2

    Sunašce malo.... anđelić........ poljubi Mihaela i u moje ime draga bako :)
    Neka vas uvijek prati Božje milosrđe i beskrajna ljubav !

    avatar

    31.01.2009. (22:11)    -   -   -   -  

  • mvko

    Željno sam iščekivala tvoj novi post, znala sam da mora nešto lijepo doći, ali ovo, ovo je premašilo sva moja iščekivanja! Prava si majstorica! A mališan?! Pravo remekdjelo! U svakom pogledu. Sve oko njega je zaista prava Božićna bajka, ali možda samo za one, koji ne znaju koliko molitava, suza, muke, boli, strepnji.... stoji iza ovako sretnog ishoda jedne, u očima liječnika, rizične trudnoće, bez mogućnosti da završi dobro. Vaša spremnost da iz ruke Božje prihvatite sve što je on odredio, nagrađena je ovim Božićnim Darom.
    Pozdrav i zagrljaj

    avatar

    01.02.2009. (12:29)    -   -   -   -  

  • Azra voli Fridu

    Prekasan post. Opustila sam se čitajući ga. Lijepo je zaboraviti na sve oko sebe i prepustiti se tako lijepom tekstu.

    avatar

    01.02.2009. (13:21)    -   -   -   -  

  • Julijana

    Predivno je gledati ovo malo Božje stvorenje, i neka zaista uvijek bude na slavu Bogu i radost svima vama! Donedavno sam i ja željela još jedno malo stvorenje. Sada sam prestara i čekam unuke, za koju godinu, nadam se. Život je prekompliciran. Kako bi lijepo bilo da nas Krist oslobodi od svih naših slabosti i mana preko noći. Ali ne ide tako. Ide polako, dan po dan nas trenira, daje da vidimo i žalimo zbog slabosti, pritišću nas krivi koraci, krive riječi, ali On nas ipak uvijek vraća na svoj put i ravna naše krivine. Život svašta donosi. Lijepo je kada konačno naučimo da se iznad svega možemo izdići i sa udaljenosti pogledati na ovo što nam se sada čini teško podnošljivo. Ne možemo tako uvijek, ali možemo ipak nastojati što češće. Neka te Krist uistinu vodi za ruku zauvijek i srce ti ispunja samo čistom ljubavlju!

    avatar

    02.02.2009. (10:44)    -   -   -   -  

  • Julijana

    Uvijek mi je lijepo čitati tvoje misli i nedostajala si nam mnogima... Ne daj da riječi provale. Blagoslovi one koji su ti teški i moli za njih. Nakon dugo, dugo vremena shvatila sam da su nam neki ljudi (koji su nam tako teški ili nas jako povrijede) stavljeni na put da bismo za njih molili, jer je to jedina šansa da se promijene i izliječe od svojih dubokih rana koje su ih i učinile takvima. Dugo nisam uspijevala odšutjeti, na neke stvari ni danas ne šutim, ali neke predam u Božje ruke, jer više ne želim uzvratiti na poniženja ponižavajući one koji su me ponizili. Odmaknem se od njih. Neki se nakon nekog vremena sami vrate, drugačiji. Većina.Treba čekati da naš Prijatelj to smjesti na mjesto, ali tako je najbolje. I najmirnije u konačnici za nas. Samo smo ljudi, ali možemo na dlanu Božjem biti iznad neprilika koje nas snalaze. Želim ti mir, duboki, pravi, onaj koji samo Bog daje! I blagoslov tebi i svima tvojim dragima i svim koji su ti sada križ. Uskoro već možda budeš sretna gledajući kako ih je Božja milost promjenila po tvojoj zagovornoj molitvi.

    avatar

    02.02.2009. (18:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...