Komentari

zuzayok.blog.hr

Dodaj komentar (43)

Marketing


 • borgman

  da , zato im treba "stadion"...
  u Pločama je Modesti digla "bunu" sada je red na tebe u Trogiru. Čuo sam i kako je pored Trogira bilo stovarište za plastične boce, i da je brdo bilo stvarno visoko? Vjerojatno se do sada netko dosjetio pa odradio "drobljenje" plastike...ali "oduševljava" logika ovih "naših". Prvo uvedu kauciju od 0,5Kn, kojom povećaju priliv PDV-a, i kada trgovci riješe probleme prikupljanja (za njih), onda ta "sirovina" stoji na hrpama jer ne postoji plan "a što poslije".

  avatar

  11.01.2009. (16:32)    -   -   -   -  

 • katalona

  Prestrašno! Ali ni ne može biti dobro ako su i ostali vijećnici kao ona gospođa iz prošlog posta....

  avatar

  11.01.2009. (16:59)    -   -   -   -  

 • Wish-master

  Nema kod tebe labavo :) Điz, pa ti si opaka :)
  Gospođo, dajte mi tri vama najdraže pisme tamo kod mene jel može ? :)

  avatar

  11.01.2009. (17:37)    -   -   -   -  

 • prijatelj

  A kad se samo sitin da su niki prije nikoliko godina dizali rivolucije da se zatvori taj deponij..... a danas kad su ogulili "Dobrić" i otevši im svu imovinu napravili svoju firmu "Trogiski komunalac" lipo truju svoje mištane dođe mi muka.
  Ti isti viejćnik je još prij enikoliko godina predslaga na G. vijeću da se deponij zatvori ma to nisu tili upravo oni HDZ-ovi revolucionari koji uzimaju pineze da bi trovali ne samo vlastitu dicu već i dicu svojih susida. Marko Ivković,... sram te bilo!
  A evo di morete vidit i kako jeA evo di morete vidit i kako je gardonačelnik odgovorija na to pitanje uz napomenu da je prvo pitanje (od 2) bilo u svezi ne gradnje mosta kopno otok Čiovio

  avatar

  11.01.2009. (17:55)    -   -   -   -  

 • vatrena primorka

  Svaka čast,prava si mi buntovnica! Tako triba! Imaš petlje! Jer ovo je užasno...slike pokazuju stvarno ružne stvari

  avatar

  11.01.2009. (18:32)    -   -   -   -  

 • dalmacija moja inspiracij

  janjetina lešo...azbestna šaša...azbestni merlot...kruv od integralnega azbesta...svi ste pozvani...

  dalmacija moja inspiracija

  avatar

  11.01.2009. (20:35)    -   -   -   -  

 • donin svijet

  Ovo je prestrašno!!!! I onda neki kažu da nam ne treba Goli Otok!!!!!
  Sve bi ja njih na Goli... zajedno s ovim otrovanim ovcama.... i onima koji im to dozvoljavaju.... a Marica je puna energije... pa bi ih lijepo mogla prevoziti trajektom na odredište... i tamo im držati mitinge i redovito dostavljati svježe krunice!
  Sram ih bilo!!!!
  Zuza... dugo ti već nisam rekla.... Ja tebe puno, puno volim i nikada nemoj ugasiti taj žar koji nosiš u sebi... ;)

  avatar

  11.01.2009. (20:50)    -   -   -   -  

 • slatko grko

  Dobro da ste i živi pri onakim vjećnicima, nema vam druge nego krunicu oko vrata pa što bude :))

  avatar

  11.01.2009. (21:03)    -   -   -   -  

 • Santea

  I nikakvo slanje slika ma na sve moguće adrese neće donijeti rezultate dok god nas vode svi koji nas vode dica će nam pit azbest iz špine
  Prestrašno,prežalosno...turistički grad kako se lijepo busati u prsa da to imamo,a samo malo zagrebi površinu...
  Svaka ti čast na ovom postu
  Pozdravljam

  avatar

  11.01.2009. (22:13)    -   -   -   -  

 • Bego

  A priča se da GMO ne valja! Ma naravno da valja, sve to nama treba, i GMO i pesticidi i azbest... Ja već ne mogu preživjeti bez svoje dnevne doze radijacije od monitora.

  avatar

  11.01.2009. (23:52)    -   -   -   -  

 • umorno_oko

  Dobro je reka @bego, živija GMO, živija azbest.
  Mislin, da nas je dovest negdi u planine, onesvistili bi se od čistoga zraka,
  ka i oni Bosanac iz vica o sindikalnom izletu željezare Zenica na Jahorinu :-(
  Totalno si u pravu, ali mislin da ćeš, nažalost, polučit isti efekat ka i da si pustila svoja dva četveronožna prijatelja da laju na misec, koji je ionako ove večeri skoro pa PUN :-P

  avatar

  12.01.2009. (07:47)    -   -   -   -  

 • misko

  Odavno tvrdim, da oni koji su uzeli sebi za pravo mjeriti i vrednovati naše domoljobljublje, kao što to čine članovi HDZ-a uopće nisu domoljubi!
  Ovo me uopće ne iznenađuje, jer i sam znam nekoliko vrlo gadnih primjera u okolici Rijeke.

  avatar

  12.01.2009. (08:05)    -   -   -   -  

 • DOBAR, LOŠ, ZAO

  zabranio mi doktor da se nerviram ....

  avatar

  12.01.2009. (10:47)    -   -   -   -  

 • fulvus

  puno toga vam treba. borite se da ostvarite što kvalitetniji život, budite aktivni.
  p.s. zuza dugo me nema, bemu, stalno sam u trku. ali pratim ja sve. i prekrasne sličice tvog popaja. al taj uživa. kreni i ti za njim:))

  avatar

  12.01.2009. (16:53)    -   -   -   -  

 • marchelina

  ja bi tebe za pridsidnicu. Navodno nan je neka vračara izgatala da će poslin Mesića bit izabrana ženska pridsidnica zemlje. Oš se kandidirat? :)

  avatar

  13.01.2009. (07:16)    -   -   -   -  

 • nitko nije otok

  tribalo bi ih svih pozatvarat, nakon one tajnice, nemamo se čemu čudit.

  avatar

  13.01.2009. (10:19)    -   -   -   -  

 • DALmata

  e dobro ti je ovo...jednin tiron 2 zeca......e vec san bacija batudu onamo na TG portal pa gospe mi necu sad ovod ponovo :D

  Eno san svecano bacija komentar na onu rigalinu ispod.....ajme ajmeeeeeeeeeeeeeeee

  avatar

  13.01.2009. (10:32)    -   -   -   -  

 • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

  Ovo s HDZ-om je malko zločesto.....Taj azbest postoji puno duže od HDZ-a, je li....baš kao što je i problem odlaganja smeća stariji i neizbježan. Dapače, prije bi se članovi neke druge stranke mogli prepoznati u stvaranju toga problema, tamo u drugoj polovini prošlog stoljeća...Strašno, mislim, jest, ali tek se s vremenom može riješiti. I uz puno novca, kojega naravno nema dovoljno. Svi znaju kakve deponije trebamo, samo iskreno sumnjam da njihova konačna, kvalitetna, izgradnja baš jako ovisi o stranci na vlasti u Trogiru....jako sumnjam! Ono, tek da ti se ne bi desilo da se moraš ugristi za jezik već na ljeto....Što ti, doduše ne želim.....kako god okreneš...

  avatar

  13.01.2009. (12:34)    -   -   -   -  

 • zuzayok

  @uzbudljivi
  naravno da azbest postoji duze od HDZ-a ,a taj isti HDZ je na vlasti u drzavi koja postoji 18 godina, cak 14 godina.......dakle, pitam ja tu vlast di su novci ??? zasto novaca nema i zasto je uz navodnu brigu o nasem zdravlju OPET samo jos jedna reforma koja ne da nista ne rjesava vec s njom tonemo jos dublje !!!!
  nemoj sumnjat da o gradskoj vlasti ovisi gradnja ........i te kako ovisi, oni su ti koji trebaju reci NE !!!!!!!!! ZA SVOJE GRAĐANE.......... a ne prije nego se napravi adekvatan deponij prihvate sav taj otrovni otpad,a uzmu novce i onda sta bude.........kap je prelila casu dragi moj........vasa nesposobnost ce svima nama doci na naplatu """ osim toga zasto vi odozgo en mislite malo i na svoje građane doli.......pa dajte te novce od peljeskog mosta koji nam sad ne treba i napravite deponij za azbest,napravite nam most.......dajte financijska sredstva za nova radna mista,a ne prodat najatraktivinije zemljite u trogiru di je sad skver nekome za stanogradnju i kockarnice.........dignut ce se na brzinu na tisuce stambenih kvadrata, neko ce stavit lovu u djep,a nama ce ostat prazne zgrade i nezaposleni ljudi........
  pogledaj post ispod i pogledaj video ko vas predstavlja i ko odlucuje u ovom gradu,a nista bolje nije ni u drugim gradovima.........najlakse je postavit na takva mista budale nepismene koji za nas odlucuju,a i za vas,jer zar nije najlakse manipulirat s takvima ??
  opcepoznato je da se pogotovo dalmacija drzi u saci, ne dozvoljava se razvoj, unistava nas se na sve moguce nacine, jer sto smo nepismeniji i gladniji manje mislimo glavom, vise kako napunit trbuh...........bojim se da cete do lita vi lit gorke suze,jer ljudima je priko glave VAS koje vodi najveci egocentrik u hrvata.........koji bi ipak prije izalazaka u javnost trebao nauciti neke osnove i ne trabunjati bez veze s podacima o kojima nema pojma.......gle bas cudno da je on svakodnevno na listi business.hr s biserom dana.......
  mislim da je vrijeme da pogledas istini u oci

  avatar

  13.01.2009. (13:04)    -   -   -   -  

 • gustirna

  Nećemo se nikad rišit toga zla. Sad su se sitili i da su vodovodne cijevi od salonita-ko će to sve prominit? Prije je salonit (ternita) bija zakon, a sad je smrt. Jebali smo svi ježa, kako uzmeš da uzmeš.
  A jesi vidila ti onu @marchelinu?! :-)))

  avatar

  13.01.2009. (14:19)    -   -   -   -  

 • Decy

  želudac mi se zgrčio:(((

  avatar

  13.01.2009. (17:21)    -   -   -   -  

 • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

  Uf, al smo ljuti! To je dobro, uvijek treba biti kritičan i ljut na vlast, to je tjera da bude bolja (dobra, naravno, nije niti jedna !) Love nema iz raznih razloga, ali ponajviše jer smo mi jedna mala, siromašna, tehnološki zaostala zemlja, poharana ratom....Nešto su naravno uspjeli utaman potrošiti i neki za vrijeme svoje četiri godine...ali OK, svaka škola košta, pa se i ovaj narod naučio i više ne ponavlja pogreške.
  Egocentrik? Da, i to točno onakav kakvog si želi ovaj narod. Ne misliš valjda da je to slučajno? Taj lik su na temelju vrlo ozbiljnih istraživanja stvorili neki od boljih svjetskih propagndista.....Ti si pametna žena, daljnja dedukcija nije potrebna, a?
  Vedrana poznajem osobno, i znaš što, lopov sigurno nije....Niti mu je ovo osobno najunosniji posao kojim se je mogao baviti. Ako misliš da je zbog love.... Vjerojatno griješi, ali on zbilja voli svoj grad, snalazi se u ovim čudnim vremenima bolje od nekih drugih. To bi i sama mogla posvjedočiti ako malko razmisliš s rukom na srcu....Mostovi...opet ista priča, treba ih puno i svakome je njegov jedini doista potreban. Samo za vaš se baš Vedran, koliko mi je poznato, lavovski bori i mislim da se već gotovo izborio.
  Na koncu, moram reći, malo mi je neobično toliko se ne slagati s tobom.....Puno mi je ljepše o ljepšim temama, intrigantnijim....Bez ikakovih muškošovinističkih primisli....molim.
  Znaš, sve moje znanje o politici bi se moglo sažeti u tvrdnju da je to vrlo prljava djelatnost, objektivno prljava, jer su ljudi tamo stalno realno razapeti između potreba i mogućnosti, istine i marketinga, te, možda najvažnije, raščlanjivanjem istine na dijelove koji su razumljivi pametnima i one koji su razumljivi svima, dakle mogu se javno govoriti. Taj stalni pritisak uništava ljudskost, čini ljude političarima! Puno je stoga bolje za mentalno zdravlje prigovarati političarima, nego li to postati.....
  Zagrljaj, i ne jedi se previše.....Uvijek u politici, baš kao i ljudskom životu uopće, stvari ionako dođu na svoje, na vidjelo....u normalni red, pa.....

  avatar

  13.01.2009. (19:40)    -   -   -   -  

 • luki 2

  Ovo je strašno :((((( Tužno sma pogledala i slike :(((((
  Pusa, pozdrav od Luki+wufova

  avatar

  13.01.2009. (20:36)    -   -   -   -  

 • zuzayok

  @uzbudljivi
  Vedran je lopov, opljacka je Hajduk za nekoliko miliona kuna i prizna to......samim tim sto jedna stranka stavlja na celo grada covika koji je pod optuznicom, govori puno o toj stranci......ili ide ono ako vise puta ponovis laz ona postane istina, pa eto ponavljanjem da Vedran nije lopov on to prestane biti.........
  dvadeset godina slusam o mostu, da se iko bori lavovski za to, vec bi bio tu........sad ako i dodje, njegova velicina i funkcija vise nece imat smisla, jer samo ce se guzva s jednog prebacit na drugi, jer nikakvi preduvjeti za taj most nisu napravljeni......ali jasno vi gore ionako ne poznate nase probleme.........a ja Vedrana znam puno duze od tebe.......osim sto je dobrodrzeci muskarac za svoje godine..hm hm........od njega slusam uvijek iste recenice bez obzira koje pitanje se postavi........on ne razumije ni pitanje.....pametna zena,kako me ti volis nazvat, zna prepoznat necije kvalitete......cudi me za tebe da to ne znas, smatram te pametnim.....nasa gradska uprava obiluje nogometasima, pocevsi od gradonacelnika i predsjednika vijeca pa dalje.........a znamo svi ko su nogometasi,a pogotovo golmani......
  ostalo su Marice Brkic redom..........rat vam je jos uvijek alibi za neuspjeh.......a cuj, da oni branitelji koji to nisu sad rade,a ne leze uzavijaci u penzijama koje svi mi placamo......mogla bi se ova zemlja razvijat i te kako.......a to ej samo kap u moru s obzirom kako novac curi tamo di ne triba........dakle.......opet nisi dao ni jedan suvisli argument

  avatar

  13.01.2009. (23:11)    -   -   -   -  

 • primakka

  nadam se da su fotografije išle izvan naših granica jer u ovoj obezglavljenoj zemlji nema odjeka ni za šta. jedino reagiraju male grupice, a to je nedovoljno. ili je ovome narodu još dobro ili je stvarno stado ovaca.

  avatar

  14.01.2009. (08:20)    -   -   -   -  

učitavam...