Komentari

rebellion3.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • smile

    :)

    avatar

    10.01.2009. (19:46)    -   -   -   -  

  • quidestveritas

    zanimljivo razmišljanje, i uglavnom dobro. Zapravo razmišljanje i jest dobro ako je dobro postavljeno logički i ako teži raspravi i istini a ne dominaciji nad ostalima. A oko pojedinih stavova se uvijek može raspravljat. To je nešto sasvim drugo. Čovjek željan istine spreman je promjeniti svoj stav ako mu se argumentima na to ukaže.

    Smatram da individualizam itekako postoji. Individualci također. Da, obično su pregaženi, ismijani... jedini individualizam koji se priznaje je onaj kad si homoseksualac, kad mijenjaš spol operacijom...i takve slične stvari. Individualac koji bi na primjer htio biti vjeran Crkvi, takav je obično ismijan i odbačen.

    Jedino, mislim da je teško dati ispravnu procjenu koliko je tko pokušao promijeniti nešto u društvu, stoga ne vidim zašto bi sebi i drugima uskratio pravo prigovora "vladajućima". I ti pokušavaš nešto promijeniti ovim blogom. Ti si pojedinac, koji radi na svojoj razini onoliko koliko može i koliko mu je dopušteno. Stoga ne možeš reći da ne pokušavaš, i da nemaš pravo. Neka ti prigovor bude konstruktivan. A ne u stilu "Kako je Ivo ukrao Božić", i "Stegnite vi svoj remen bando lopovska", jer njihov primarni cilj (što se vidjelo i u praksi) je ispsovati političare na vlasti, koji god oni bili, ima za cilj vrijeđanje i omalovažavanje. A koliko je (ne)istine izrečeno tom prigodom, to je tema za velike rasprave.

    Božji blagoslov!

    avatar

    14.01.2009. (11:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...