Komentari

shimilam.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Euro

    mamicu im kapitalisticku..evo i ovdje u Njemackoj vec treca godina a mi ovdje u firmi ni centa povisice nismo dobili..Sada se vade na krizu.....lopovluk

    avatar

    03.12.2008. (10:45)    -   -   -   -  

  • Yashaskar

    Obuci se i gre po čokoladu u trgovini da mi se malo smiriš. ;-)
    A što se tiče ovog upisa, jako teška situacija. Trebaš sjesti i odvagnuti o tome što bi mogla napraviti i pokušati doći do povoljnog rješenja. Ne misliš li tako?

    avatar

    03.12.2008. (13:55)    -   -   -   -  

  • Shimilam

    @Wictor: upisa?
    a kaj se tiče plaće, sjedim i važem već više godinu dana i već dva puta sam dobrovoljno pristala da mi ne povećaju plaću zbog tadašnje situacije u firmu (jer su me zamolili), i ne ne mislim tako da ću daljim sjedenjem doći do povoljnog rješenja, jer me vaganje i moje meko srce i dovelo u ovu situaciju.
    ispričavam se ako zvučim gruba, ali upravo sam od nadležno dobila nepismeni mail, sa nemoguće-nepismeno-abnormalnim zadacima, pa sam turbo ljuta

    avatar

    03.12.2008. (14:14)    -   -   -   -  

  • kikicarodjkica

    A joj... Žao mi je radi povišice... Mrzim našu državu, vladu i sve ostale.... da nebi završila u vijestima kao jedna od ovisnika o netu koja nema dlake na jeziku- bolje da prestanem sa komentarima!!! Nadam se da će biti barem nešto od novoga zahtjeva!

    avatar

    03.12.2008. (14:19)    -   -   -   -  

  • Andrejevna

    Znam kako ti je...nedugo sam bila u sličnoj situaciji...bez pomoći staraca, teško bi ja to sve skupa izgurala...:)

    avatar

    03.12.2008. (15:50)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Reče netko da je ovo kapitalizam. Nije kapitalizam, ovo je feudalizam. Pogledajte može li se itko zaposliti ako nema dobru vezu ili novčanik sa pivskim trbuhom. Ne smijete ništa reći, policija za vratom po nalogu drive, a onda se pojavi kao spasitelj i " ne sme niko da vas hapsi". Imam osjećaj da sam to već čuo. I sad se čudiš kako ti ne daju povišicu? Neće ti dati ni plaću, uskoro, ako ne krenemo, a kamo povišicu. Pogledajte te lažljive karikature, uf.

    avatar

    03.12.2008. (23:11)    -   -   -   -  

  • Yashaskar

    Upis - članak. Eh, moj rječnik kojim znam zbunjivati druge. ;-)

    avatar

    04.12.2008. (16:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...