Komentari

just4me.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • NF

    sve teže i teže se motiviram za otići u tu ustanovu

    avatar

    01.12.2008. (09:28)    -   -   -   -  

  • ...°°°(ne)Mirna°°°...

    "Zašto jednostavno ne zadržimo ono što je dobro i ne radimo na poboljšanju istoga, zašto??? Zašto se toliko ekperimentira kada je sve lijepo pred nama i svi mi jako dobro znamo što treba, što ne treba, što je dobro, a što nije?"
    ...mislim da imam odgovor....:jer svi pokušavamo dokazati da smo veći od onoga što jesmo...spremni smo se uvuć u guzicu svima pod bilo koju cijenu...makar nitko u državi neće biti zadovoljan,mi ćemo biti lijepi i krasni u očima "većih" država]...Hrvatska je zemlja koja može napredovati,ali su krivi ljudi na čelu...
    ...nema država vremena za "male ljude"....
    ...pozdravljam....

    avatar

    01.12.2008. (11:03)    -   -   -   -  

  • tičerica

    dakle, svaka čast!
    godinu dana sam u prosvjeti, i shvatila sam da su učitelji u razrednoj nastavi, odmah iza roditelja, najvažniji kotačić koji pokreće sve oko nas. kako strani jezik predajem u nižim razredima, a "prošetala" sam se u manje od godinu dana kroz 11 različitih razreda, uvjerila sam se da dobra učiteljica čuda čini za razred: koliko će ozbiljno učenici shvaćati rad, koliko će brzo pisati, koliko će pozorno slušati, koliko dugo će se moći koncentrirati i koliko reda će biti u razredu, i još stotinu stvari, u jednom četvrtom razredu ovisi samo i jedino o njihovoj učiteljici i tome kako je ona odradila svoj posao. usmjerila dobro odgojene i pametne. ohrabrila ustrašene. preodgojila manje odgojene. smirila živahne... učiteljica je osoba koja trajno obilježava živote malih ljudi, i njen pečat će svatko nositi do kraja života.

    avatar

    01.12.2008. (15:19)    -   -   -   -  

  • LBB...

    To su godine decijeg zivota koje zauvek ostaju u secanju... i divno je biti deo toga, zar ne?
    Ljubim...

    avatar

    04.12.2008. (20:21)    -   -   -   -  

  • Redakcija Jučerašnjih novina

    Draga kaj da ti velim nego čestitam! Ti češ biti idol kikića i vjeruj, ja se moje tičerice sjećam i više godina sam željela ne biti učiteljica, nego Ona!!!!

    avatar

    06.12.2008. (18:48)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...žena mi radi u vrtiću i to slušam isto svaki dan, svakih nekoliko dana moraju ostajat poslije posla da im kojekakvi stručnjaci bez dana rada u grupi sa djecom objašnjavaju kako trebaju radit svoj posao! Uglavnom melju gluposti koje su neizvedive u praksi potpuno zaboravljajući da je teta ipak jedina odgovorna za djecu u grupi. Kad se zbog njihove metodike dogodi pizdarija, onda svi peru ruke a za sve je kriva teta. Uglavnom, mislim da ste si svi vi pomalo i sami krivi, trebate se odmah na početku maltretaže dignut i besramno reć glupostima da su gluposti! Nek ti "stručnjaci" te svoje teorije praktično pokažu u vrtičkoj grupi ili razredu! To se neće dogoditi jer bi ih klinci pojeli za doručak, prožvakali i ispljunuli...:))))

    avatar

    10.12.2008. (21:27)    -   -   -   -  

  • just for me

    a čuj, sag, ja stalno govorim, dok ostali šute....no, bar mi nije dosadno :)

    avatar

    10.12.2008. (23:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...