Komentari

besplatnoskolstvo.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • ZLO MESIĆ ZLO SANADER

    ŠTIT - POKRET ZA OBNOVU I SPAS HRVATSKE

    Piše: BRANKO STOJKOVIĆ

    Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić - izjavio je 8. prosinca 2009., da bi USKOK trebao ispitati bivšeg premijera Ivu Sanadera i bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca, kako bi hrvatska javnost doznala - sve što su oni radili. Mesić je između ostalog kazao da: sve što su radili Sanader i Pulančec nije bilo u interesu Republike Hrvatske. Da očito su njih dvoje radili kriminalane radnje, a dobar je priimjer prodaja dionica INA mađarskom MOL-u. Mesić napominje da USKOK bi trebao porazgovarati sa bivšim premijerom RH, Ivom Sanaderom. Šest godina je predsjednik Stjepan Mesić puštao Sanadera da radi što god hoće - no kada je premijer Sanader dao svoju ostavku - usljedili su napadi od Mesića na njega.

    Sad Mesiće zazivlje USKOK i državno odvjetništvo i traži procesuiranje Ive Sanadera i (bivšrg) ministra gospodarstva Damira Polančeca. Predsjednik smatra da njih dvojicu su najveći krivci. Medijska haranga je pokrenuta u samom jeku predsjedničkih izbora.
    Zanimljivo je da Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić i premijer Ivo Sanader, su zajedno sudjeli na summitu NATO-a u Strasbourgu, te oni su tada izjavili - da je Hrvatska ulaskom u NATO ostvarila jedan od svojih strateških ciljeva i da će kao punopravna članica Saveza lakše ostvariti i drugi - ukidanje slovenske blokade i ulazak u EU. Danas Mesić postavlja sebi i javnosti kontradiktorno pitanje - što je Hrvatska dobila?

    Cijelo vrijeme je Stjepan Mesić stajao iza svih Sanaderovih poteza, a sad mu prebacuje svu krivnju.




    Kad su Mesić i Sanader vršili tajne pregovore - nitko nije pitao što njih dvojica rade. Ovoga puta sukob je opet otvorio Stipe Mesić - prvi mediji trebaju saznati i obznaniti o korupciji i kriminalima - a zatim bi onda trebale pravne isntitucije raditi svoj posao. Več skoro deset godina predsjednik Mesić, vodi ovakve ili slične dijaloge sa hrvatskom narodom. I to se može nazvati pravna država. Svakom pametnom čovjeku u Hrvatskoj - je jasno da Stjepan Mesić je umješan u sve najgore kriminale. Prava je sramota što imamo takvog predsjednika - kojeg je i prije pratila vrlo loša slika. Ako Hrvati nastave sa takvom poslušničkom politikom - nestaće iz svoje stvarnosti. Iz svih Mesićevih teza - je vidljivo, da je on jako snalažljiv prevarant...

    Iako je nova premijerka 2005. godine izjavila za Stjepana Mesića da: da u svojoj kampanji 2000. godine služi sa nizom laži, i da je vrijeđao sve kandidate. Rekla je, da šarlatan poput Mesića, koji se služi izrazima "od šišmiša do bijelih miševa". Nigdje ne postoji. Ali očito je, da Hrvatski narod je sve to zaboravio. Jer puno sam i prije o tome pisao - kako su Hrvati ljudi sa "ispranim mozgovima" i amnezijom... Sječate li se rujna 2009. godine, kada je PREDSJEDNIK Hrvatske Stjepan Mesić i šef Vlade Ivo Sanader su se javno pomirili na sjednici Odbora za obilježavanje državnih praznika te su Hrvatima, ali i Europskoj uniji pokušali objasniti kako je priča oko topničkih dnevnika zapravo jedan veliki nesporazum. Danima smo gledali medijsko svađanje oizmeđu Mesića i Sanadera. Pitam vas: Hrvati leste li ludi, kad sve to dopuštate.

    U Bjelovaru, 09.12.2009.
    C R O A T I A
    NEZAVISNI KANDIDAT
    Branko Stojković
    brankostojkovic152@yahoo.com
    095/814-82-90, 091/797-65-56
    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    http://istinazanarod.blog.hr
    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    09.12.2009. (15:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...