Komentari

decolores.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Mrtvo.Dijete.

    isus?
    hm. zanimljivo.
    pa.ja vjerujem..ali neznam.
    cc. svrati uglavnom.
    čitamo se?
    cmox

    avatar

    05.11.2008. (09:06)    -   -   -   -  

  • Ema

    Ne znamo, ne razumijemo. Nismo savršeni i samo djelić naše duše shvaća...samo djelić razuma kazuje To je On, moj Bog, raspet za mene, ponižen do kraja, ogoljen....To je On, dobrovoljac za otkup mnogih, koji nam je pokazao Put....A ja, tako slaba, pod najsitnijim teretom padam i odjeljujem se, zaboravljam....usmjerena na sebe, nezahvalna, površna. A ljubi me Bog moj, raspeti, i takvu.Da, to izaziva moju ljubav, sitnu, nesavršenu, ali najveću koju sad imam. Molim Ga da me milošću svojom podigne na veću ljubav i na hrabriju žrtvu. Potrebne su teškoće, križ je neophodan, po krvi i muci bliži smo Bogu, a po lagodnosti života neminovno postajemo bliži svijetu.

    avatar

    05.11.2008. (10:30)    -   -   -   -  

  • tvojim tragom

    Ne.... ne razumijemo . Ja ne razumijem. I svaki puta kada se podsjetim moram se zasramiti , jer ne razumijem. Ja, malena... I svi oko mene. Tužna sam.... oko mene ljudi su tužni. Žele sami, lupaju glavom o zid, nesretni su, užasno pate.... I ja sam patila i poznajemo tu bol, dođe ti da glavom lupaš u zid. A ne vidiš. Slijep si . Ne razumiješ. Zaboravljaš koliko je Isus patio i da nas je otkupio. i tebe i menee i sve nas.... i nećemo dići pogled u Njega. I ostajemo u mraku...
    Blago tebi mila jer svjetliš, jer ga vidiš u svim svojim patnjama. Blago meni jer te poznajem.

    avatar

    05.11.2008. (11:29)    -   -   -   -  

  • Ema

    Da, zaista ,Tvojim tragom, blago nama jer nam svijetli Magdalena i pokazuje što znači prihvaćati križ, što znači priljubljivati se uz Bga u svojoj patnji, što znači kad je patnja mnogo više od patnje, kad ona postaje trpljenje za bližnje. Blago nama, jer nam pokazuje što nam je činiti u ovom progonstvu, na putu prema Domovini, gdje će nam svaka suza s lica biti otrta. Blago njezinim suzama, jer će biserje biti u Vječnosti! Blago njezinoj obitelji, koju drži snaga jedne slabe, krhke žene, snaga koja ima svoj izvor u samom Bogu. Apostole On izabra slabe da se kroz njih očituje Božja veličina. Upravo zbog nesrazmjera njihove nemoći i Božje svemoći očito je da ništa nije po njiima i od njih. Tako izabra i slabu ženu koja sama ne bi ni koraka naprijed učinila, izabra nju da nosi svih oko sebe. Nevjerovatno je svjedočanstvo vjere ova samozatajna, trpeća žena, i ne govorim s obožavanjem, niti vidim iskrivljeno zbog ljubavi, svjedok sam svakodnevno križa i načina na koji ga nosi.

    avatar

    05.11.2008. (12:05)    -   -   -   -  

  • rijeke žive vode, potecite, neka Duh se razlije...

    Prekrasno i riječi i slika. Pozdrav ostavljam i BB

    avatar

    05.11.2008. (14:25)    -   -   -   -  

  • Međugorski glas

    Samo s Gospodinom možemo koračati smjerno kroz oblake i kušnje, radovati se ljepoti i trajati u ljubavi.

    avatar

    05.11.2008. (16:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...