Komentari

rebellion3.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • n.n.

    Tko je zadnji bit će prvi a tko je prvi bit će zadnji. Ovo me je asociralo na onu priču o bogatašu i siromahu koji su u crkvi molili! Bogataš je stajao u prvim redovima te se hvalio kako je on bolji od onoga siromaha koji stoji pred vratima, njegove su molitve bile veličanje sebe, nije ni pomislio na sve loše stvari što ih je učinio niti se je kajao zbog njih. Dok je siromah koji je stajao kod samih vrata molio Boga za oprost za grijehe koje je učinio, bilo ga je sram približiti se oltaru jer je smatrao da nije dostojan za razliku od bogataša koji je bio uvjeren da mu je tamo i mjesto. I tko je u ovoj priči veći pravednik? Tko je bolji? Oni koji se hvale onim što su učinili te misle da su bolji od drugih ili oni koji pravdu te hvalu za svoja djela traže u Gospodinu. Treba se zapitati gdje ćemo mi stajati u onaj dan. Hoćemo li se pridružiti pravednicima ili grešnicima? Bog nas je stvorio s jednakim pravima, svi smo mi slobodna biće te svatko od nas razmišlja za sebe a ne za drugoga! Ne uzimajmo si za prava upravljati tuđim životima ako ih nećemo moći nositi na svojim leđima, nije li nam Bog dao jedan križ? On je težak baš onolko kolko možemo ponijeti, zato ga ne treba otežavati jer ćemo se kad tad slomiti!

    avatar

    29.10.2008. (22:21)    -   -   -   -  

  • Rea

    Mrak post:) ajde, hvala Bogu da se netko sjetio stavit "na papir" nešto o čemu se već dugo priča ali ništa konkretno ne proizlazi iz toga... vidiš, dobra ideja za susret... hmm...

    pusaaa!!

    avatar

    06.11.2008. (15:29)    -   -   -   -  

  • Valičević Ivana

    Smijemo i moramo se truditi u tome da budemo što sličniji našem Gospodinu, u tom pogledu biti bolji,svetiji. Na to smo svi pozvani! Svoju braću i sestre bismo trebali HRABRITI i LJUBITI!!! Tu smo, darovani jedni drugima na radost zajedništva i na slavu Isusu!!! Pa budimo iskreni jedni prema drugima i sami prema sebi. Ne želim prekoravati, već pokazati svojim primjerom,dakle djela,a ne riječi.
    Ljubim te +!

    avatar

    11.11.2008. (01:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...