Komentari

denisavdagic.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


 • Morzka

  da se poduzme ne znam što, mislim da bi se ova ubojstva ipak dogodila. nije to šora na stadionu pa da nekim sistemom oštrih kazni moš nekog stavit u poziciju da promisli hoće li napravit sr il ne. nadam se da će počinitelj odležat što duže (grozno je da se za male stvari kao posjedovanje trave odleži skoro isto ko za silovanje ili ubojstvo)

  avatar

  06.10.2008. (16:20)    -   -   -   -  

 • grbavička127a

  evo, ova prva budala je umrla u bolnici, al ovi majmuni su zaista frapantni. Ubijaju djecu ljudi s kojima su u nekom sukobu, kome se ta 26-ogodišnja djevojka mogla tako zamjeriti...jebem ti , kaj je najgore od svega, je to da ce se takve stvari ubuduće ponavljati ukoliko drzava napokon tome ne stane na kraj, jer dok ta gamad vidi da to moze nekaznjeno raditi, oni ce to raditi... ma, neam riječi

  avatar

  06.10.2008. (16:50)    -   -   -   -  

 • Radio Purger

  Neće bit pronađeni.

  avatar

  06.10.2008. (17:44)    -   -   -   -  

 • barba

  Nije problem u ubojstvu nego u poruci koju ona ostavlja jer ipak to se sve dogodilo u po bijela da u centru ZGa.

  avatar

  06.10.2008. (19:13)    -   -   -   -  

 • Anifashionista

  sve ce se to zaboravit u dva tri dana...jer mi smo opce poznati kao narad da nas vijesti drze impresioniranim po dva - tri dana i onda opet sve po starom...nesto mi kao nacija, kao ljudi, napokon trebamo poduzet..

  avatar

  06.10.2008. (19:23)    -   -   -   -  

 • skaska

  je pa da, jel se još tko sjeća pljačke dnevnog i to još subotnjeg utrška city centra kojeg više nitko i ne spominje. podsjećam da od tada nije prošlo ni deset dana...

  avatar

  06.10.2008. (20:53)    -   -   -   -  

 • alien

  Kufere u ruke i trkom van iz ove vukojebine.

  avatar

  06.10.2008. (22:43)    -   -   -   -  

 • donin svijet

  Jedino što me zanima i što želim znati je što će se poduzeti da takvi događaji prestanu i da se odgovorni privedu pravdi!

  Ništa više neće biti poduzeto.
  Pa imali smo priredbu... helikopter i duge cijevi. Tu je kraj priče.
  Koga oni to love dugim cijevima i helikopterom u centru grada?
  Uvjeravaju li nas da će nas zaštititi ili nas dodatno plaše?
  Sve mi se nekak čini da je cilj svih događanja proteklih mjeseci zastrašivanje građana.
  Prestrašena masa je najbolja za vladanje.

  avatar

  06.10.2008. (22:44)    -   -   -   -  

 • tony

  barba, poruka svih mafijaskih i politickih ubojstava je ista. ili je kazna ili opomena.

  avatar

  06.10.2008. (22:48)    -   -   -   -  

 • Sefica

  Kako se zove cura koju je danas ubio decko? Ona od 17? Nitko nezna, jer nikog nije briga, jer ona nije kcer nekog odvjetnika. E to mene ljuti, sto se svi mediji dizu na face, a obicni smrtnici....tko. niti inicijali.

  avatar

  06.10.2008. (23:23)    -   -   -   -  

 • gaupe

  Tko je ubio Ivanu Hodak?

  Tko je ubio Ivanu?
  Pa to je jasno? Svi oni koji su se zdušno borili da mafijaši i ubojice ne budu dovedeni pred lice pravde, da ne budu uhapšeni, da im se ne sudi, a ako im se i sudi da se čim prije vrate na ulice da bi se i dalje bavili organiziranim kriminalom, ubijali ljude na ulici i sl...

  Isto tako ubili su je i oni koji su devedesetih vladali Hravtskom i zajedno sa mafijom proharačili hrvatskim gospodarsvom brišući svaki fair play u poslovnim vezama, ili je bar torerilali tu istu mafiju omogućivši joj nastanak, opstanak, snaženje i ekspanziju do neslućenih razmjera.

  Naravno, ne iz neke ideologije ili filozofije, nego zato jer su se strašno obogatili na račun tuđe prolivene krvi i tuđih suza...

  Sada se to nekima obija o glavu

  avatar

  06.10.2008. (23:38)    -   -   -   -  

 • Zoran Oštrić

  Pridružite se prosvjedu protiv nasilja, danas u 18 sati na Cvjetnom trgu u Zagrebu te u Rijeci, Osijeku, Splitu, a možda bude i drugdje. Više na mojem blogu, te na facebook grupi Miran prosvjed povodom mafijaških ubojstava.

  avatar

  07.10.2008. (04:40)    -   -   -   -  

 • kanuny

  Ostavka Vlade i prijevremeni izbori, da se smijene svi povezani sa Indexom, Maestrom, Uputnicama, pretvorbom i privatizacijom kaja je bila i ostala motor pokretač građevinske i ine mafije.

  avatar

  07.10.2008. (08:57)    -   -   -   -  

 • šokirani

  Pun mi je kurac nerealiziranih internetskih kretena koji ovu mafijašku egzekuciju stavljaju u totalno neprihvatljivi kontekst, trpajući ubojstva visokog kriminala u isti koš s, primjerice, batinanjem srednjoškolaca, novinara ili poslovnih ljudi. Ubojstvo Ivane Hodak je slučaj sam za sebe. Kada razmatramo ovo gnjusno ubojstvo u obzir dolazi Slučaj Zagorec, Predsjednik republike Stjepan Mesić i njegov pulen Hrvoje Petrač. O tome se treba govoriti kada se razmatra ovo ubojstvo. Sve drugo je prljava manipulacija i razvodnjavanje tematike.

  avatar

  07.10.2008. (11:31)    -   -   -   -  

 • fanny

  Mene više brine sigurnost one mladeži, koja nadrapa prolazeći ulicom od kojekakvih agresivnih kretena. Brine me sigurnost građana koji mogu izgubiti glavu pri pljačkama banaka, benzinskih crpki i slično.
  Ubojstvo Ivane Hodak nije vrsta uličnog kriminala zbog kojeg bi trebali strepiti obični građani. To je nešto sasvim drugo.
  Valjda ne moram objašnjavati...

  avatar

  07.10.2008. (16:53)    -   -   -   -  

 • Mimach_d_pUnK

  Aha, ubijeno dvoje troje nepoznatih klinaca i nikom ništa. Bar će se smanjit stanovništvo u Hrvatskoj (taj zakon treba uvest u Kinu, lol). Ubijena neka slavna za koju se ne zna i svi odmah paničare.

  Nevjerojatno, zaista nevjerojatno.

  Evo taman gledam vijesti i smijem se glupostima koje pričaju tamo. Lol, zaista lol. I rofl također.

  avatar

  07.10.2008. (20:43)    -   -   -   -  

 • ja

  pun mi je kurac više praznih priča i malog markijata i velikih hrvata pjevao je mile kekin iz hladnog piva u pjesmi supermen.nije samo njemu dosta,tog sranja je dosta i meni.kufer u ruke i ja idem van odavde.

  avatar

  07.10.2008. (20:46)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...