Komentari

potvrda.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • OCSO

    Prođoh i ja danas tim slavonskim krajem pa mi ovaj tvoj lirski zapis razgalio dušu... :-)

    avatar

    05.10.2008. (22:15)    -   -   -   -  

  • ljubljena

    Uzivam citajuci... A i ja sam juce uzivala u liscu, jesenjim bojama jednog drugacijeg, dalekog krajolika. Ovdje se priroda gasi jos dramaticnije, intenzivnije, u pravom pozaru boja... Veliki pozdrav ti saljem.

    avatar

    06.10.2008. (19:57)    -   -   -   -  

  • pavaogc

    Heh, koji je ono filozof rekao to s kraja? Mali grafički savjet (tekst slova, ti je nekako vizualno zgusnut). Osoba u djeliću sekunde odlučuje hoće li čitati neki tekst ili ne, već zbog njegovog izgleda, a tek onda sadržaja...

    avatar

    07.10.2008. (17:50)    -   -   -   -  

  • The Sims 3 Sapunica

    Jesen mi je jedna od najljepših godišnjih doba. Kada se lišće lagano zaljulja sa drveta i njiše se u zraku pa se ravnomjerno rasporede na beton dok se ne pretvore u liščani pod koji proizvodi šuškave zvukove. :)

    avatar

    08.10.2008. (15:54)    -   -   -   -  

  • ossimpleljubica

    @Šimune
    Ne cijenim previše anonimce koji su pri tome još i zluradi. Ako imaš nešto reći vezano uz don Kaćunkov osvrt na film, a zatim i na osvrt komentatora, zadrži se tamo. Tvoj komentar brišem najprije iz prvog razloga, a zatim i zato što nema veze s mojim postom , ali b a š n i k a k v e!

    @filozof
    U pravu si! Ali razlog za to je vrlo prozaičan - ja ti nemam blage veze kako se što uređuje na blogu. Zato nema sličica koje bih stavila (da znam!), linkova koje rado posjećujem (opet - ne znam), tekst je zbijen i gust ... Eto...

    avatar

    08.10.2008. (18:44)    -   -   -   -  

  • pavaogc

    Što da ti kažem :) , ja sam prvi svoj blog radio prije par godina, i onda bio fasciniran mogućnostima da mijenjam detalje i imaš na blog.hr negdje link na njihov forum gdje je mali milijun savjeta kako postavit što. Mijenjao sam dizajn, stavljao slike, blog mi je (pod drugim imenom) bio neko vrijeme na listi najčitanijih, a onda sam prestao pisati...

    Sada više nemam volje da to uređujem i radim ne znam što, odabrao sam jedan gotov predložak koji mi se čini dovoljno dobar, a što se teksta tiče, potrudim se pasuse odvojiti praznim redom i ilustirati pokojom fotografijom.

    Savjet, ako želiš naučiti jednostavno se igraj s opcijama koje vidiš na komentarima, drugim blogovima, nije to nikakav zanat ni nuka...

    I nisi odgovorila, kojeg filozofa si citirala, citiraš ateiste i pogane, kako možeš ;)

    avatar

    08.10.2008. (21:56)    -   -   -   -  

  • ossimpleljubica

    @filozof30
    Ako se i pjesnike ponekad može percipirati kao filozofe, onda je i ta rečenica o stalnosti promjena doista filozofija. Ali ja sam zapravo parafrazirala stih Petra Preradovića koji glasi :"Stalna na tom svijetu samo mijena jest..."Preradović nije bio ni poganin ni ateist, makar i među njima ima vrlo mnogo pametnih ljudi od kojih je vrijedno štošta naučiti...;)
    A što se tiče designa bloga, doista ću se potruditi!

    avatar

    08.10.2008. (23:43)    -   -   -   -  

  • ossimpleljubica

    @Katolik
    Isto kao i Šimun : tko nema petlje pročitati na svom blogu odgovor, već lapće anonimno kao zadnja kukavica, ne zaslužuje ostavljanje komentara na mom blogu. Zbogom!

    avatar

    09.10.2008. (13:35)    -   -   -   -  

  • geomir

    @ljubice draga

    moj sasvim drugačiji svjetonazor od tvog nije nikakva, baš nikakva prepreka da zamislim i osjetim tvoju bol i neizvjesnost koju osjećaš zbog svog jedinca.
    Iskreno te podržavam u tvojoj vjeri i želim mu povratak svome Andjelu.
    Evo ti još par misli barba Alberta, a koje će ti, nadam se, približiti njegovu veličinu.

    "Čini mi se da je religijski prosvijetljen netko tko je, najviše koliko je sposoban, oslobodio samoga sebe lanaca sebičnih želja i zaokupljen je mislima, osjećajima i težnjama na koje je prionuo zbog njihove nadljudske vrijednosti. Važna je sila ovog nadljudskog sadržaja te dubina uvjerenja u pogledu njegove nadmoćne značajnosti, bez obzira pokušava li se ujediniti ovaj sadržaj s božanskim Bićem ili ne, jer u protivnom ne bi bilo moguće ubrojiti Budhu i Spinozu u religiozne ličnosti.
    Shodno tome, religiozna osoba je pobožna u tom smislu da ne sumnja u značenje i uzvišenost onih nadljudskih svrha i ciljeva koji niti zahtjevaju niti je za njih moguće racionalno utemeljenje. Oni postoje s istom onom nužnošću i činjeničnošću kao i on sam.
    U tom smislu religija je drevni napor čovječanstva da postane jasno i potpuno svijestan tih vrijednosti i ciljeva te da neprestano jača i proširuje njihov učinak."
    Tvoja vjera će ti dati snagu da sve izdržiš
    Zdrava i vesela bila!

    avatar

    10.10.2008. (18:54)    -   -   -   -  

  • ossimpleljubica

    @geomir
    posve mi je jasno da si ti zapravo jedno slobodno i otvoreno ljudsko biće koje ima svoj svjetonazor i istovremeno je tolerantan prema tuđem. To cijenim i poštujem do Neba. I hvala ti na podršci i dobrim željama. Nek te prati Božji blagoslov:-)
    @ Tonka
    ne shvaćaš poantu. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, bez obzira slagao se netko s njim ili ne. Također može imati mišljenje kakvo god hoće i o mojim tekstovima na blogu. Cijenim i to, doista. I nemam ništa protiv da svoje mišljenje ovdje i ostavi, jer i ja svoje ostavljam na drugim blogovima. Ali, o kakvoj demokraciji pričaš kad si svojom anonimnošću meni i drugima osporila kritiku na svoj račun? Zašto ne označiš mjesto (registrirani blog) gdje i ja tebi mogu napisati da si "tupa i primitivna, ha,ha,ha" (tvoje riječi). Zbog toga brišem komentare anonimusa. Ti i tebi slični mi sličite na one koji vrše nuždu u tuđim haustorima i onda pobjegnu da ih tko ne uhvati. A to ne cijenim . Zato, dok mi ne daš mogućnost da komentiram i ja tebe - zbogom!

    avatar

    10.10.2008. (21:32)    -   -   -   -  

  • EuM

    Dobar čovjek svijet promatra očima ljubavi,
    pokreće ga razumom, a s ljubavlju mijenja.
    Ostalo po dolasku...poz..i BB!

    avatar

    11.10.2008. (17:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...