Komentari

morganarealm.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Mladen

    Nisam još pročital, al si mislim. Ma već je i vrijeme. , ali nisu oni jedini. Ima još puno štetnih ispusnih plinova ... :)

    avatar

    15.09.2008. (15:04)    -   -   -   -  

  • NF

    ma ni meni se neda preko linkova, to sam i tinčici pisao...

    avatar

    15.09.2008. (18:31)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    I gdje bismo mi sad trebali komentirati, "na poslu" ili "kod kuće"?

    U svakom slučaju ja sam nepopravljivi pušač koji ili neće ići u kafiće ili samo gdje postoji terasa...za kafiće me baš briga ali što ću na poslu, već ni sad ne bih smjela pušiti a to činim samo u svojoj sobi uz natpis "dozvoljeno pušenje", ali slutim da ni to neću moći, to jeste problem jer svoju kreativnost povezujem s porokom, kad nisam pušila bila sam i sama sebi dosadna...

    avatar

    15.09.2008. (19:29)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Sada će i na vagonima vlakova morati brisati natpise..ZA PUŠAĆE i ZA NEPUŠAĆE :-)))hehehe...
    čega sam se ja setil...neznam kaj bi komentiral...dugo pušim,doma izlazim na stubište,jer je baka nepušać,na poslu sam moral ići na livadu,po ulici ionak nisam pušil,a u kafićima gdi pijem svoj omiljeni makiato...nebum ga više pil već doma mešal nesicu.Ala će promet pasti ugostiteljima :-)))

    avatar

    16.09.2008. (10:46)    -   -   -   -  

  • zuzayok

    ovo je dobro,stavi link tu i komentar na staroj adresi :))
    nemam nista protiv zakona,manje cu pusit

    avatar

    17.09.2008. (23:58)    -   -   -   -  

  • moji dani i noći

    Joj, Mačko...samo nemoj oštro po nama starim pušačima. Mi smo popušili davno, čim smo propušili. Za svaku pohvalu je što si nepušač, i post ti je takav. Nemam ništa protiv zakona, iako sam za boravka u Kanadi vidjela da baš i ne funkcionira. Jedino mi je žao što će me i to zadržati u kući, i uskratiti i ovako rijetke izlaske u restorane i kafiće. Puno, puno te pozdravljam:-)))

    avatar

    18.09.2008. (00:12)    -   -   -   -  

  • femme_fatale

    ej novi post

    avatar

    19.09.2008. (14:50)    -   -   -   -  

  • valovita lubanja

    čestitke na tvojoj novoj adresi :)

    avatar

    21.09.2008. (20:52)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    Jesam popušila sam u svom životu svašta....
    ... a bit ću i dalje pušać luzer...

    avatar

    24.09.2008. (13:39)    -   -   -   -  

  • Pinkeye

    a sto se preseli?

    avatar

    26.09.2008. (01:32)    -   -   -   -  

  • missillusion

    Ostavljam ti komentar ovdje jer mi tamo vele da ne znam računati; jest da mrzim matematiku pa sam se par puta vraćala da stvarno vidim jesam li tako poblesavila, ali 7+9 = 16 šmrc, toliko znam, tako da ne kuužiiim:(((((..no evo:

    uf, ovo mi je malo škakljivi zakon budući da sam ja jedna od nemarnih koja voli baš zapaliti isključivo kad odem na kavu, ali baš to vucaranje po kafićima mi je i dalo tu naviku, a dok nisam, smetao mi je tuđi dim koji je uvijek baš meni išao u lice...ljeti baš i ne volim zapaliti pa me ideja o terasi ne tješi,...no da ne lupetam dalje, samo ostavljam pozdrav;)

    avatar

    26.09.2008. (12:02)    -   -   -   -  

  • tičerica

    draga, i ja imam problema s računanjem. ako su: 1+5=6, a 7+8=15 a 6+7=13, onda mislim da s računanjem nemam problema ja nego tvoj server. :D
    pa evo onda komentara na zadnji post ovdje:
    nemaš ti slobodnih pisaca. nikada ih nije niti bilo. proučila sam njemačku i englesku književnost u dušu, i mogu ti reći jedno: uvijek ne netko ili nešto uvjetovalo što i kako će se pisati. a pisac, ako je htio jesti, morao je to poštovati. prvo je to bila crkva - pa su se pisala djela o životima svetaca. potom su bogatuni uvjetovali što će se pisati. ako je tvoj mecena htio da mu napišeš hvalospjev o njegovom pretku, morao si. moglo se u pauzama škrabati za svoju dušu, no glavnina piskaranja je išla po narudžbi. onda se prešlo na sistem "otvorenog tržišta", tj. "slobodnih" pisaca, koji kruh svoj svagdašnji nisu dobivali od jednog mecene već od tisuća njih - svakoga tko bi kupio njihovu knjigu. što je značilo da se mora pisati ono što će se rulji svidjeti, ako autor ne želi ostati gladan. dakle, javno mnijenje diktira tematiku i stil. to se nije promijenilo ni do dana današnjega - "slobodni" pisci su slobodni pisati o čemu žele i kako žele tek kada se prodaju za dobre novce, tako da im sutrašnja večera ne ovisi o jučerašnjem romanu.

    avatar

    30.09.2008. (11:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...