Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • hell-a

    totaly true... osim ovo za facebook! moram priznat da je meni facebook totalno sranje,izgled mu je užasan... a ovo ostalo je prenaporno! trosjed je bolji :)) a ovo za djecu... imas totalno pravo... ja ne znam sto se to događa s današnjim generacijama,to je sve poludilo... ne znam jel stvar u neodgojenim roditeljima koji ne znaju odgajati svoju djecu ili u nečem drugom... sve u svemu,užas živi! :-/ heh....

    avatar

    27.08.2008. (14:17)    -   -   -   -  

  • en1di0n

    Eto moram se složit sa devojkom svojom. Zapravo nemoram, al se slažem jer je istina. Ne mogu reci zapravo u cemu je stvar. Ali cini se da nas ovaj sistem zaglupljuje iz danan u dan. Sve što znamo su neke polu istine. A onda je njima lako manipulirat, a time i manipluirat ljudima.
    Nekako mi se cini da je ovaj sustav u kijem živimo osuđen na propast, htjeli to ili ne.
    Pa ako netko kaže da je to smak svijeta... to je vrlo dobar smak. ;-)

    avatar

    27.08.2008. (14:43)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Prvo i osnovno potpisujem ovu rečenicu točnije komad rečenice: igrao se svega što nije zahtijevalo preveliko trčanje. Moje djetinjstvo također, sve što nije zahtijevalo preveliku fizičku aktivnost eto mene tamo. Osnovnu školu sam provele rolajući se iza zgrade na Caritasovom parkiralištu i bilo mi je ok. Negdje u 7 razredu sam krenula na sinhronizirano plivanje pa je igranje prestalo, a u srednjoj mi je tjelesni maltene bio jedini izvor tjelesne aktivnosti. Komp sam imala od osnovne škole i brat bratu do faksa me ni net ni komp nije puno zanimao. Igrica sam se zasitila u 15 godini. Prvi mobitel dobila u prvom srednje i smatram da dici ne triba mobitel prije, osim ako idu negdi jako daleko od kuće. Brate ako sam mogla ja bez njega i ispala sam ok, mogu i moja dica, šta bi oni bili gluplji/smotaniji od mene.
    A u vezi Facea, pa mene tamo nema, jer su svi tamo :-)))) Malo splitskog dišpeta i tako to. Mislim imam 3, 4 maila, mobitel, kućni telefon, blog, msn, AIM, Skype, na dva foruma sam... Tko me treba naći će me, a s rodbinom u inozemstvu se ionako čujem telefonom ili mailom, a u zadnje vrijeme i preko Skypea. Slike im ionako šaljem na mail, lakše je. Tako da iskreno Face mi ne treba, pa ne trebam ni ja njemu :-))))

    avatar

    27.08.2008. (16:40)    -   -   -   -  

  • Mica

    nije rozo na tufnice već SIVO na tufnice....e, samo da znaš...:-)
    nego...respect na tome što ne piješ...al kad ćemo na pivu???? :-D

    avatar

    27.08.2008. (17:50)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Odupirem, se Facebooku, odupirem :-)). Branim rukama i nogama :-)).
    Kaj se cuge tiče, lijepo da si me podsjetio. Idem po čašu crnog vina, nisam nikaj pila već tjednima :-)). Slabokrvna sam :-)).

    avatar

    27.08.2008. (22:26)    -   -   -   -  

  • draška

    a ma ne da mi se ništa pametno pisat...samo da znaš da bijah tu:)

    avatar

    28.08.2008. (14:54)    -   -   -   -  

  • draška

    btw imaš krivi link za micin blog....

    avatar

    28.08.2008. (14:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...