Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • [She]

    Hha
    Odustati od fakulteta?
    Nemoj =P

    avatar

    22.08.2008. (22:28)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    4 Missy: Neću...

    avatar

    22.08.2008. (23:53)    -   -   -   -  

  • Mica

    kao prvo...kad pročitah ništa od 1.9-og...pitala sam se WTF???? :D hehe iskreno...ja sam ti u govnima oko ispita...pa ti ni poklon nije na vidiku...DRAAAAAAAŠKAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ispit mi je 2.9. pa ne bi ni mogla....:(((( ali budimo realni, kinte nisu problem... možemo poć na ˝svak-plaća-svoje-fakin-piće˝... ako si za :)))

    avatar

    23.08.2008. (09:51)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Vidiš da ti je djed srce slatko :-)). S gitarom u Zg :-)).

    avatar

    23.08.2008. (16:07)    -   -   -   -  

  • draška

    mačića mi uvali prvom prilikom molim!!!!!:D:Dkad bude mogo sam skakutat okolo, samo će jadničak morat spavat vanka.((((i valjda ga stariji mačak neće priklat:((((jebiga, ovo je selo, a tata ne da u kuću...jeli žensko??to bi bilo savršeno!!!a moji mogu pričat što hoće, želim puno mačaka...non stop su pizdili i na prošle,ali su svejedno ostali:))
    a što se tiče tvog rođendana, umjesto "svak-plaća-svoje-fakin-piće-osim-sonje-koja-vazda-žica=P", možemo "neka-draška-plati-palačinke-u-dolcevite-ili-something-sa-svojom-PRVOM-PLA ĆOM:D"
    i sonja, za što točno tražiš pomoć?za engleski ili ideju za njegov dar??jer engleski ti ne mogu pomoć, prirodna nadarenost se nemore objasnit hehe:))
    i btw i ja sam u marijanskoj brazdi govana oko ispitaaa, ali sve mi se čini da se neću ni pokušat iskopat:)sto cu rec mami i tati?!!!!????!SONJAAAAAAA!!!!!!!!!!HELP!!!!!!!!!!

    avatar

    23.08.2008. (18:08)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Probaj Petku uvalit u Reto centar ili nešto takovog tipa. Znam da bivši ovisnici uzimaju stari namještaj i kuhinjske i ostale aparate, pa to poprave i koriste. Valjda bi mogli tako i s gitarom.

    avatar

    23.08.2008. (18:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...