Komentari

potvrda.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • duhovna BLOG misao

    Ukočeni kao reptili u hladnoj noći. - Zanimljiv izraz koji označva nesposobnost i nedalekovidnost, kao da bi netko drugi trebao riješiti naš problem, a ne znamo Tko je On.
    Sve u svemu.. lijepo, sviđa mi se cijeli članak.

    avatar

    05.08.2008. (10:16)    -   -   -   -  

  • ossimpleljubica

    duhovna BLOG misao

    Jedini On koji se piše velikim slovom i protiv čije volje ne može nitko. Jedino Dobro kojem bismo se svi trebali predati bez sumnji u ishod, a uglavnom smo nesposobni za to jer se precjenjujemo u stvarima kojima ne možemo upravljati. Jer, čovjek bi valjda beskonačno živio da može o tome sam odlučivati, ili bi si neurotično presudio kad mu "pukne film". Ali, hvala Njemu, ne pita se baš ljude o tome, osim kad sami zloupotrijebe slobodu izbora.

    avatar

    05.08.2008. (19:11)    -   -   -   -  

  • atlantida

    Potpuno se slažem s tobom, no kada voda dođe do grla, pa zapljuskuje sa svih strana, nitko ne ostane ravnodušan. Teško se miriti sa nevoljama. Danas sam čula ne baš veselu vijest i pokušala sam se ne uzrujati, ali tuga je na kraju izbila iz svih pora mene. I sjetila sam se nedjeljnog evanđelja i Petra i uzburkanog mora i Isusovog: Ne bojte se, ja sam s vama.
    Pusa:))

    avatar

    11.08.2008. (22:06)    -   -   -   -  

  • The Sims 3 Sapunica

    Smatram da ne postoji savršen čovjek bez ikakvih problema. Uvijek smo okruženi problemima s kojima se učimo nositi. A i smatram kako nemamo slobodu te da smo robovi svakodnevice.

    avatar

    12.08.2008. (19:56)    -   -   -   -  

  • osmijeh1

    Draga Ljubice, vec dugo si "zakon" na p.Luke blogu, bez kojeg ne mogu pocet dan. Prije me bilo puno više, ali u zadnje vrijeme radije šutim. Shvatila sam tvoje i paterovo prijateljstvo, neznam ,zašto nisam puno prije procirila na tvoj blog.
    Valjda sve svoje vrijeme ima.
    Jutros, kao i obicno poslije njegove poruke, idem ga posjetiti na blog i radoznalost me povuce u ovaj tvoj prostor. I razvedri mi dan, toplinom, iskrenošcu, čovječnošcu kakvu sam zapravo i ocekivala.
    Veliki pozdrav i velikiiiiiiii osmijeh, za tebe...

    avatar

    07.09.2008. (08:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...