Komentari

fionetta.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • oneum

    a jebote....
    prvo bi komentira ono doli vezano za pišanje u grmlje..a to je istina da bi se ti sramila a ne on koji je tu glavni akter heh,ali zamisli sta se meni desilo,idem s plaže i na sred nje stoji moj susjed (a ima oko 60 godina) gol golcat, na nenudističkoj plaži.. i ja ga izbjega tako šta san se pentra ko tarantula do ceste! mene je bilo sram a ne toga starog smrada.. tako je to u nas kad smo u kurcu...

    ovo o ciljevima je dobro napisano baš dobro, moglo bi se o tom pričat danima,i ja baš razmisljam o tome zadnji dana sve neki ciljevi oko nas,ali većina njih ne ostvaruje se zbog nas samih cemu triba doc na kraj konacno! kratak je zivot,a mi ga podredujemo nekim drugim osobama po neciojim drugim direktivama.!

    pozdrav iz Dalmacije i citamo se++

    avatar

    01.08.2008. (09:41)    -   -   -   -  

  • oneum

    hahahhaha onaj post "O primorskih mjestima" me tako odusevio da je to mozda najbolji post koji san procita ove godine!!! ne znan sta bi komentira majke mi mile!! hehee moran ga procitat jos jedanput u cjelosti,predobar je....!
    a stvarno ovo s gustom čitam,sve šta si napisala je istina,odusevljen san+

    "Vidjet ćete izborana lica ribara i bolesnih nona, koji poput starih galebova sjede na klupicama i upijaju škrto zimsko sunce.. " evo samo san izvuka iz konteksta,
    jednostavno san preodusevljen napisanim

    avatar

    01.08.2008. (09:48)    -   -   -   -  

  • oneum

    ajme pa samo ovoliko postova imaš??? a ja tijo čitat.....

    avatar

    01.08.2008. (10:03)    -   -   -   -  

  • slucajnenuspojave

    znaš kako kod mene to zapravo ide. kad preživim ciljeve svakodnevnice kao takve tipa počeljati se prije izlaska iz stana, stići na vrijeme po dijete u vrtić, nešto pojesti. e onda mrtva umorna po blogu mlatim mudrosti o višim ciljevima nadajući se da ih ima. a kad ono cilj ispadne popit dobru kavu ili stavit noge u more.

    avatar

    02.08.2008. (17:58)    -   -   -   -  

  • oneum

    hvala ti na čestitki, ali pogotovo na podsjećanju 86' godine (doduse nisan se rodio tada ali nema veze) :) hehehe... ali stariji su mi pricali o tom dogadaju, eto, kazu da je ovaj koncert mejdena najbolji dosad. nemogu se otet dojmu loseg ozvucenja s obziron na veličinu benda.
    ja te molim, nemoj prestat pisat i piši često, jer je tvoj blog jedan od rijetkih sta citan u jednom dahu po nekoliko postova. a blogove bas i ne citam jer malo je zanimljivih.

    avatar

    12.08.2008. (12:09)    -   -   -   -  

  • oneum

    reci mi to sta znaci "Po Vuku"? samo ti budi iskrena to najvise cijenim, i ovo je prvi iskren komantar u pisanju mom sta san procita..
    ja se mislim dal da pisem dalje premda sam povratnik ali vidjet cemo..
    eto ti si '86 isla na koncert a ja se tad nisam ni rodio, sta ti je svijet!:)
    a o tvom pokojnom dragom ne bih puno zabadao nos,al sigurno ces jednom mi napisat o tome..ne volim puno ljude bost u privatnost nikad ne znam kako ce ko reagirat..

    Black velvet ti u originalu piva pjevačica Allanah Myles, ako na to mislis, a ima raznih obrada ne znam tocno, nas pjevac Zak Tataj ima obradu te pjesme samo se zove Boje jutra!

    avatar

    29.08.2008. (16:06)    -   -   -   -  

  • oneum

    boje jutra, eto nisam znao da jos netko zna za to, inace je pjevac moj veliki idol, i takodjer bivsi pjevac Divljih! fenomenalan vokal! obrada je zanimljiva totalno.. ima on raznih projekata i tako pjesama, mogu te uputit na njegov myspace da poslusas to ako hoces.
    a to pisanje "po Vuku" znaci aha sad mi je sve jasno nisan uspio povezat:)
    pa iskreno receno nebih se bas takvim nazvao, barem u mom cjelokupnom blogerskom pisanju, cak su mi ti mladji blogeri zamjerali sta previse filozofiram (valjda zato jer su kritike bile zrele jednako kao osvrti na razne teme), a po gramatici san vrlo jak, tako da ako nesto izleti to je ono radi promjene i pogotovo u zadnje vrijeme me manje briga jer sam izgubio dosta starih citatelja (sto jer im se ne da citat kao i meni 99% blogova, sto jer su prestali s pisanjem) tako da moga bi pisat i "ajriš" i slične poštapalice koje su svakodnevne i Dnevnom Avazu recimo, na koje se cesto grohotno smijem. al kako god bilo nisam bas primjetio da pisem "Po Vuku" haah a ako jesam onda sam stvarno grozan jer i mene to nervira..!
    a to s Lavovima--hehe, ma-ja sam oduvijek želio bit Bik :)

    avatar

    03.09.2008. (09:07)    -   -   -   -  

  • oneum

    a to s blogom, pa zbilja otkad sam ponovo poceo pisat ne zanimaju me nego oni blogovi sta me stvarno zanimaju hehe, zvuci glupo, al prije sam posjecivao iz pristojnosti sad me ne zanima nista,evo tvoj blog ne znam dal sam rekao al u favorite sam ga sacuvao bio u slucaju da ne bi odgovorila, i to je prvi put mislim da sam neki blog tako stavio..jer te dječje igrarije kakvih je masu na blogu tesko mogu probavit vise..

    avatar

    03.09.2008. (09:15)    -   -   -   -  

  • trkaonica

    Ovaj post mi je odličan. Idem tegliti i baš mi je dobro došao i pripomogao da se nasmijem i svom tegljenju, i svim ostalim budalaštinama koje ispunjavaju etape naših života. Neću puno komentirati- to mi je običaj kada je ono što komentiram ostavilo izvanredan dojam na mene tako da nemam što dodati.

    avatar

    16.01.2009. (12:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...