Komentari

hitmaker.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • 1step2far

    Sve sam to prošla. Žalosno je što bih sada bila doktor znanosti samo da imam novca platiti doškolovanje. Ovako sam uz posao završila izvanredni studij u Opatiji, okusila nisam studentski život, a sad mi diploma ne vrijedi ništa kad ne možeš naći pošten posao. Sve najbolje ti želim, uživaj u životu, čak i u svakom neuspjehu... I neuspjeh je dio života, na tebi je da odlučiš kako će neke stvari utjecati na tebe. Hvala na posjeti.

    avatar

    03.07.2008. (11:16)    -   -   -   -  

  • NF

    pitali davida bowieja zašto su mu tak skupi koncerti, odgovorio da što prije može reći svima tko vas jebe, nekak slične motive sam imao za završit faks...

    avatar

    03.07.2008. (14:02)    -   -   -   -  

  • .mimoza

    pobjednik si.
    believe me.

    avatar

    04.07.2008. (20:25)    -   -   -   -  

  • DarkMan

    zajebano je to odlučivanje oko faxa...sjećam se kad sam ja imao tih peripetija oko fakulteta...ma svega i svačega je bilo,manje više lošeg....prije nekih par dana je potpisan neki sporazum između vlade i sveučilišta za besplatno studiranje....ali neznam za koga se to odnisi....u svakom slučaju sretno sa prijavama i nek te prime na geografiju i povijesti(ja sam htio upisati povijest i engleski ali eto nisam uspio)

    avatar

    05.07.2008. (08:19)    -   -   -   -  

  • [Nepoznata ulica 24]

    ne brini, nisi gubitnik, iako se ja mogu potpuno pronaći u toj rečenici Ako stvari ne idu kako sam to planirao, to znači da sam gubitnik.

    avatar

    05.07.2008. (12:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...