Komentari

bubuleje.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • McFather

    Drage Bubuleje moram da naglasim da me je nasa igra u nedelju protivu Lipin Lada definitivno ohrabrila. Bez obzira sto je lako moglo da se desi da budemo savladani i ovog puta, mislim da smo konacno pokazali (što bi rekli fudbalski stratezi) karakter i borbenost u kljucnim trenucima i nismo dozvolili Lipasima da nam daju gol. Ostaje zal i ja preuzimam punu odgovornost sto mozda mi nismo dali gol i tako na samom kraju ostali sa realnim sansama da udjemo u play-off. Poimenice bih hteo da istaknem Bibu, jer je skinuo sigurno tri lopte koje su mogle da budu gol i ponovo u odbranu uneo preko potrebnu sigurnost, Bitchka, koji je dao sve od sebe u odbrani i pokazao se kao u najboljim danima i Chigoju, koji je pruzio solidnu partiju i mozda konacno pronasao pravo mesto u timu. Ne mislim i da su ostali bili mnogo ispod njih.
    Jedna stvar mi pada u oko vec duze vreme, a otprilike i imam objasnjenje za to. Na protivnickoj polovini iskazujemo nevidjenu nestrpljivost, brzopletost i nervozu kada imamo loptu u nogama. Ocigledno je da nam nedostaje vera u sopstvene mogucnosti i da svako od nas kada se nadje u krugu od desetak metara od gola vec razmislja kako nam je to mozda jedina sansa da damo gol i da se po svaku cenu mora uciniti nesto konkretno tj. dati gol. U tim situacijama treba da pokazemo malo vise samopouzdanja i fudbalske inteligencije.
    Samo toliko i verujem da mozemo u nedelju da pobedimo Vukove.

    avatar

    14.05.2008. (11:11)    -   -   -   -  

  • O' Biba

    Dobro je što, ipak na kraju, dolazimo do nekakve igre jer bi to trtebalo da bude dobra uvertira za još jednu Bubulejsku jesen. U zdravlje braćo!!!

    avatar

    15.05.2008. (08:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...