Komentari

denisavdagic.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • politicus

    Još vam treba proHilary bloger i idete na naslovnicu :))))))

    avatar

    01.05.2008. (14:29)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    Denise, fajta IPAK NEĆE BITI :-)))

    I to ne iz razloga što me napustila volja za fajt, već zato što se još uvijek ni sam nisam odlučio ko je moj favorit između McCaina i Obame :-))))

    A što se tiče "istine" o cijeni nafte, tu je priča dosta složena, ali Obami se mora priznati da je po pitanju "privremenog petrol tax reliefa" tijekom ljetne vozačke sezone (koji zagovaraju McCain i Hillary) njegov stav posve "u sridu" :-)))

    A što se tiče pro Hillary blogera, nađem ga ja dok si reko keks - kolega Whatever (službeni "desničar" na pollitika.com - pun intended ;-) je mišljenja da jedino HIllary ima "rješenje" za Ameriku!

    Šteta jedino što će uskoro njegov "konj" ispasti iz utrke :-)))

    avatar

    01.05.2008. (15:04)    -   -   -   -  

  • davdagic

    Ma dobro Zvone, bit će druga prilika za fajt ;-))
    Nego, kladionicu si već vodio za parlamentarne, pa ne bi bilo loše da ju ponoviš za američke predsjedničke!
    Što se tiče petrol tax reliefa, stvarno je dobro išamarao Hillary i McCaina, ali to nije jedina stvar na kojoj je poentirao, cijelo vrijeme izvrsno balansira između njih dvoje.

    @politicus, ništa od toga, vidiš da nam Zvone još nije načisto za koga je! :-)

    avatar

    01.05.2008. (15:38)    -   -   -   -  

  • barba

    "It's the economy, stupid," -Bill Clinton

    avatar

    01.05.2008. (15:41)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    Kad smo već kod fajta, ovo:

    Obama will fight for a trade policy that opens up foreign markets to support good American jobs. He will use trade agreements to spread improved labor and environmental standards around the world and stand firm against agreements like the Central Amercan Free Trade Agreement (CAFTA) that fail to live up to those important standards.

    naprosto ne može proći bez osvrta Zvone Radikalnog :-) Kako mi se čini da i studenti pripremaju neki fajt (a žena mi treba roditi evo svaki dan) bit će po onoj "time is short" :-))).

    Al nekako ću valjda uspjeti sve to "odraditi"...

    avatar

    01.05.2008. (17:44)    -   -   -   -  

  • Panurgova pisma

    A ništa o luđačko-rasističkoj rock'n'roll sekti čiji je član Obama? Nije li to primjer rasizma, ta sekta (ili što već da je) i njen šef Jeremiah Wright koji ide u posjet s Farrakhanom u Libiju prijatelju Gaddafiju? Čak ga je i Bush neki dan sprdao zbog toga.

    avatar

    01.05.2008. (23:33)    -   -   -   -  

  • hebatga

    Evo i ja chekam da Obama josh jednom polize guzicu neoconima, white-trash-u i cionistima pa chu mu se harno pridruzit jer napad na chovjeka koji ima muda rech istinu u zemlji besprizorne lazi (J. Wright-a) pokazuje istinski karakter. Mali "uncle Tom" brzo podvio rep kad se nasho "ochi u ochi" sa bagrom a cilj mu je izmiriti mene i krvozednu gamad. Jedva chekam da jedni drugima padnemo u zagrljaj.

    avatar

    02.05.2008. (00:06)    -   -   -   -  

  • hebatga

    >A ništa o luđačko-rasističkoj rock'n'roll sekti čiji je član Obama? Nije li to primjer rasizma, ta sekta (ili što već da je) i njen šef Jeremiah Wright koji ide u posjet s Farrakhanom u Libiju prijatelju Gaddafiju? Čak ga je i Bush neki dan sprdao zbog toga<
    Ma dakako. Wright, Farrakhan i Gadaffi ubijaju i pljachkaju po svijetu pa je i red da se tvoj Djokan s njima sprda. Ti i Djokan, dva jarana odabrana. Znate se sigurno josh iz vrticha za mentalno retardirane.

    avatar

    02.05.2008. (00:14)    -   -   -   -  

  • davdagic

    @barba, hehe, predobra stvar :-)
    @Zvone, na prvo mjesto žena i dijete, a sve ostalo može čekati, iako moram priznati da sam tekst namjerno izvukao da te isprovociram :-))
    @Panurgova pisma, hm, samo ću reći da rev. Jeremiah Wright nije sijamski blizanac Obame, pa što god reko JW, bilo to dobro ili loše, ne vidim kakve to veze ima s Obamom!?

    avatar

    02.05.2008. (13:42)    -   -   -   -  

  • Panurgova pisma

    @hebatga, Moj "Djokan"? Sredi si život. Ovakav bijesan odgovor od očigledno Obama fanatika mi dosta govori o njegovim istinskim obožavateljima. Jeremiah Wright koji gradi kuću od 1.6 milijuna dolara govori dosta o čovjeku "koji ima muda rech istinu u zemlji besprizorne lazi". Pravi primjer ugroženog crnca kakvim se pokušava pokazati. Postoji jedna šala o debelim pastirima i mršavim ovcama, ali to je teško za shvatiti fanaticima. A ostatak bijelog šuma koji si pustio neću komentirati, nauči tko su Gaddafi i Farrakhan, pa onda govori ubijanju ili pljačkaju.

    @DenisAvagdic, ako si dvadeset godina član neke crkve, bio bi red da se izjasniš slažeš li sa stajalištima njenih vođa. Ako dvadeset godina slušaš kako je AIDS tajni eksperiment bijelaca (kao da oni ne umiru od iste bolesti), ako dvadeset godina slušaš da je CIA podmetnula drogu crncima itd., najmanje što možeš reći je da se ne slažeš s tim tvrdnjama. Te ako dalje ne vidiš kakve to ima veze s Obamom, mogu reći da si blizak stavovima onoga komentatora gore "hebatga".

    avatar

    02.05.2008. (16:31)    -   -   -   -  

  • davdagic

    @Panurgova pisma, o čemu ti, pa kako se nije izjasnio o JW??? Ne jednom, već na desetcima tiskovnih konferencija tijekom travnja! Dakle, Obama je naravno izjavio da se ne slaže s tvrdnjama JW, pa se vraćamo na moj prvi komentar. Ajde promisli koliko bi glupo zvučalo da nekoga od hrvatskih političara prozivaju zbog izjava njegovog župnika!!?? JW živi svoj život, Obama ga očito cijeni, ali se ne slaže sa svim njegovim izjavama i tvrdnjama...

    avatar

    02.05.2008. (17:08)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    U nekoliko navrata pročitala sam po nešto o aktualnim američkim kandidatima za Bijelu kuću.
    Do prije izvjesnog vremena Baracka Obama mi se činio dosljedan u svojoj kampanji i navijala sam za njega. Nakom njegovih govora i stavova oko osamostaljenja Kosova pa nedavni ispadi njegovog bivšeg duhovnog vođe, pastora Jeremiah Wrighta koji osuđuje američke medije zbog nepoznavanja crnačke religijske tradicije kao i navodno njihovo njihovo senzacionalističko isticanje nekih spornih navoda iz njegovih propovijedi, MIRIŠE mi kuda bi možda krenula Amerika ako njega izaberu !
    Iskreno, vjerujem da i oni amerikanci, bjelci, koji su mislili glasati za Obamu, da će se poslije takvog pastorovog iznošenja stavova, opredjeliti za Hillary Clinton.

    avatar

    02.05.2008. (17:24)    -   -   -   -  

  • Panurgova pisma

    @DenisAvagdic, da se razumijemo, nemam ništa osobno protiv Obame, smatram ga od boljim od ostalih kandidata. Hilary je nakon laži o Tuzli za mene odavno izvan trke, usput je pokazala da nije jedina u obitelji Clinton koja patološki laže. Ali J.W. je luđak kojega ozbiljan čovjek teško može cijeniti, a kamoli Obama koji još nije rekao s kojim se tvrdnjama od navedenih ne slaže. To bi trebao reći ako misli biti na čelu najutjecajnije države na svijetu. Odnos politike i religije nije usporediv s ovim ovdje u Hrvatskoj kao što ti pokušavaš napraviti. I ne mislim da bi bilo apsurdno da političara prozivaju zbog blesavih uvjerenja. Ne može se koristiti religija da bi se opravdavalo svoju nazadnost.

    avatar

    02.05.2008. (19:17)    -   -   -   -  

  • gocat : enjoy life everyday

    Mislim da je potpuno isto tko će biti predsjednik, da ništa neće biti napravljeno suprotno od onog što oni iza scene planiraju godinama unaprijed. Sve je ovo kazalište za publiku koja nićim ne ometa sadržaj predstave. U svakom slučaju, moje mišljenje ide u smjeru da će Hussein biti Američki predsjednik.

    avatar

    02.05.2008. (21:37)    -   -   -   -  

  • hebatga

    @ Pangur
    Prvo se nauchi chitat i prochitaj moj prvi post pa chesh skopchat da je "Ovakav bijesan odgovor od očigledno Obama fanatika mi dosta govori o njegovim istinskim obožavateljima" totalna idiotarija.
    Shto se mene tiche Obama spada u iste jarane poput tebe, tj. one koji su spremni lizat guzicu "jachoj sili" i okolo prosipat deziformacije jer im se tada chini "da su blize oltaru" i da che neshto profitirati. A definitivni dokaz je njegovo nepojavljivanje na obljetnici ubistva MLK jer se sitni pizdun prepao da ga white trash ne zamrzi. Nasho se lizat guzu pizdunima kojima se u podsvjesti stalno nanovo pojavljuje misao kako crnci imaju veliku qurchinu kad se sjete da im zena nije svrshila u zadnjih 20 godina.
    Usput, ni jedan od ovih koji bi po tvome trebali biti neki "zlochici" nije nikad nikome nanio nikakvu shtetu nego se i Wright i Farrakhan poshteno bore za svoj narod na nachin koji im je jedini na raspolaganju a Gaddafi je svoga oslobodio i chuva od lupeshke bagre. I svakom libijskom djetetu u 6-om razredu poklanja kompjutor za razliku od "naprednih demokrata" kojima ih podosta gladuje po ulicama. Na kojima, nekim chudnim sluchajem, ima droge i oruzja "na bacanje". S chime vlasti naravno nemaju nishta iako postoje i dokumentirani podaci o namjernom prosipanju istih po crnachkim kvartovima.
    Usput, vjerojatno nisi chuo (jer ti ne odgovara) da je Libija bombardirana na temelju telex poruke koju je poslao izraelski agent (sam priznao na sudjenju u Njemachkoj). I valjda se je trebala "pokrit ushima" jer kad veliki bombardiraju tudju djecu onda je to u "prihvatljivim okvirima civilizacijskog ponashanja" a kad netko spichi njihovu onda je to "zlochin". Jer Amere "nitko ne sme da bije" dok imamo aviona i "heroje" koji che iz visoka prosipat bombe po sirotinji. A Gaddafi im pokazo da se iz visoka mogu prosuti i tijela pa odonda "tanko kakaju" i ne pada im vishe na pamet provocirat letajuchi pokraj njegove obale.

    avatar

    03.05.2008. (04:26)    -   -   -   -  

  • davdagic

    @promatram, ne kužim na što misliš kada govoriš o Obaminim izjavama glede Kosova? Naime, jedino priopćenje koje je izdao bilo je vrlo diplomatično. Pa ću parafrazirati. Pozdravio je neovisnost Kosova, ocijenio je taj slučaj jedinstvenim. Ohrabrio je Srbiju na putu prema euroatlantskim integracijama i zatražio je napore u osiguravanju mira na Kosovu.
    što se tiče JW, već sam u komentarima pisao o tome. JW nije sijamski blizanac Obame. Obama je jasno naglasio kako ne podržava "škakljive izjave" JW-a.
    @Panurgova pisma, Obama je jasno rekao s kojim izjavama JW-a se ne slaže, tu je stvarno bilo svega... Naravno da se ne može u potpunosti usporediti veza politike i religije u Americi ili bilo gdje drugdje, međutim, usporedba koju sam naveo u komentaru trebala je ilustrirati situaciju. Ne može se nikoga napadati radi izjava nekoga drugoga. I Obama i JW su punoljetne osobe koje samostalno odgovaraju za svoje izjave u javnosti. Obama se distancirao od izjava JW-a i tu je za mene stvar gotova. Ne znam što bi drugo trebao učiniti. On je jasno rekao da ga cijeni zbog rada koji je ostvario kroz godine, a da za "škakljive izjave" nije niti znao dok ih nije vidio kao i ostali u medijima.

    avatar

    03.05.2008. (13:59)    -   -   -   -  

  • Panurgova pisma

    @hebatga,
    "...jarane poput tebe, tj. one koji su spremni lizat guzicu "jachoj sili" i okolo prosipat deziformacije jer im se tada chini "da su blize oltaru" i da che neshto profitirati."

    Ma da samo znaš koliko profitiram, vjerujem da bi mi se pridružio u tajnoj američko-cionističkoj zavjeri. Priznaj da si ljubomoran kada vidiš koliko me plaćaju, a samo trebam govoriti protiv Gaddafija. Kako li si samo skužio da sam njihov? Sada će mi oduzeti barem deset posto plaće. A o Wrightu i Farrakhanu ću ponoviti: "Debeli pastiri i mršave ovce.". To je dovoljno bez da spominjem Farrakhanovu mržnju prema Malcolm X-u i pozivanje na atentat.

    @Ne vjerujem da išta može sada učiniti, ali činjenica je da je izgubio dio biračkoga tijela zbog ovoga. Također ne vjerujem da nije znao za Wrightove izjave jer je prije otprilke godinu dana rekao Wrightu da će se morati distancirati od njegovih izjava ako prođe dalje u izborima tj. znao je za njegove izjave, ali se morao u javnosti radi populističkog politikanstva prikazati kao "čovjek od vjere". Pitanje hoće li biti još takvoga ponašanja od njegove strane? Tvoja "ilustracija" našim hrvatskim primjerom nije dobra jer ovdje nema kriterija, zato i prolaze ljudi kao Mikšić na predsjedničkim izborima. Novinari toleriraju svakakve glupost umjesto da "gone" budale koje žele vlast pod svaku cijenu.

    avatar

    03.05.2008. (16:18)    -   -   -   -  

  • hebatga

    >Ma da samo znaš koliko profitiram<
    Ako sluchajno nisi primjetio svi izrabljivachi u povjesti (pa i ovi danas) kritichnu masu svoje podrshke izvlache od onih koji ne profitiraju nego nekim chudom, vjeruju da bi im se to moglo dogoditi. Suvremena americhka (i svjetska) tragedija je omoguchena zahvaljujuchi gomilama primitivnih idiota iz "red states" koji manje-vishe zive u uvjetima usporedivim onima na, recimo, Durmitoru.
    Usput, Wright i Farrakhan nisu bash neshto usporedivi a obojica su izravna posljedica gadljivog pristupa crnachkoj manjini i jedino shto ogromnoj vechini te manjine preostaje kao neka nada (ili utjeha) a, uz svu hebenu halabuku, ja ne mogu nachi nishta pogreshno u onome shto govori Wright. Dapache, izgleda mi da je jedini koji josh uvjek ima snage rechi istinu naciji koja je zahvaljujuchi svom primitivizmu duboko uvjerena da ima svako pravo svakom tko im izgleda nejachi (bilo doma ili vani) uchiniti svako zlo. Bilo to "herojski" pobit miljune Vijetnamaca ili Irachana, bilo ubacivati mljeveno staklo u hranu kubanske djece, bilo prosipati drogu po osnovnim shkolama u crnachkim chetvrtima koristechi sistem "smakni ga dok je mali". Ko Mujo Pretis lonac.
    E pa, ja sam od malena mrzio siledzije a duboko prezirao njihove guzolisce i tog pristupa se nemam namjeru odrechi. Ma tko i gdje bili. I gdje McCain pripada u prve a Obama u druge, dok se gospodja kandidat moze kvalificirati u obje skupine zavisno od potrebe za zadovoljanjem bolesnih ambicija.

    avatar

    03.05.2008. (18:42)    -   -   -   -  

  • hebatga

    Samo da dodam.
    Ne postoji "tajna americhko-cionistichka zavjera" nego postoji javni i detaljno definirani plan porobljavanja svijeta zvan Project for the New American Century gdje se iza onog "American" krije neshto drugo a chiji tvorci samo nastavljaju iskonsku tradiciju namjere da "izabrani" postanu apsolutni gospodari svijeta ochigledno ne razumjevajuchi da je svaki "final solution" u povjesti zavrshio tragedijom. U koju i nas guraju.

    avatar

    03.05.2008. (19:03)    -   -   -   -  

  • Sanja

    Ja se, unatoč kritikama i propustima, ipak odlučujem za Obamu. Vrijeme je za promjene u, sviđalo se to nama ili ne, najvećoj sili svijeta. Ili barem jednoj od najvećih.

    avatar

    04.05.2008. (10:34)    -   -   -   -  

  • Panurgova pisma

    @DenisAvdagic Evo, sada sam vidio da je prije par dana Obama konačno rekao (piše u Washington postu) da je prestao se smatrati Wrightovim čovjekom: "When he states and then amplifies such ridiculous propositions as the U.S. government somehow being involved in AIDS; when he suggests Minister Farrakhan somehow represents one of the greatest voices of the 20th and 21st centuries; when he equates the United States's wartime efforts with terrorism; there are no excuses. They offend me. They rightly offend all Americans."
    To nećeš dobiti od naših političara (toliko o tvojoj ilustraciji ;-) ). Istina, Obama je zakasnio kojih dobrih dvadeset godina i odlučio to napraviti tek kada mu je položaj postao ugrožen. Toliko o "promjeni" i "nadi".

    avatar

    06.05.2008. (02:14)    -   -   -   -  

  • davdagic

    @Panurg, hm, a zašto tako nešto ne bih očekivao i od naših političara!? Mislim da je takva reakcija jedina ispravna. Obama je jasno rekao što je i trebao kada je JW pretjerao...
    @Sanja, je, samo što mi nemamo pravo glasa. :-)

    avatar

    06.05.2008. (13:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...