Komentari

tvojimtragom.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Magdalena

    je....sve si lijepo rekla...i u svemu te podržavam...
    ...samo ...najbitnije je imati oči...imati uši...
    ....možeš imati najtoplije i najugodnije gnijezdo...
    ..a ne vidjeti to...i ne biti toga svjestan...
    ...milost nam je Njegova potrebna...da bi nas sačuvao od ovog svijeta...
    ...i svih zamki na ovom putu...
    ...i tako je lako ne vidjeti...i tako je lako spotaći se...ako se ne držimo Njegovih skuta...

    avatar

    28.04.2008. (19:10)    -   -   -   -  

  • tvojim tragom

    Mislim da nema toploga gnjezda bez Njegove milosti, da ne postojij mir do onoga koji nam On može dati. I večina nema toplo gnjezdo i neće moći biti ni toplo ni mirno bez njega. I ako bude na kratko, neće trajati cijeli život, a poanta je baš u cijlom životu. Jer bez Boga ništa nema smisao, ma koliko se zavaravali. Zato mislim da je sve velika varka, i samo je jedan put ispravan, a svi su toliko opterećeni i žure i jure, da nemaju ono "bitno" niti vremena za to. Niti se djeci renosi ono bitno, niti je namako prenio ono bitno. Sve žele sami riješiti, a onda je to krivo, ili barem teže i ne dovoljno dobro.

    avatar

    29.04.2008. (11:39)    -   -   -   -  

  • meani

    U ovom komentaru si sve rekla. Sve je moguće uz Božiju pomoć. I sagraditi topli dom, i izbjeć preljub i oprostiti...

    avatar

    05.05.2008. (18:26)    -   -   -   -  

  • dva srca vodinci

    lijep pozdrav.neka nam dragi Bog da snage za sve ono što ćemo morati ili što već doživljavamo u svojim brakovima.samo On može brak učiniti svetim.

    avatar

    14.05.2008. (19:39)    -   -   -   -  

  • Vasiona

    Mislim da nitko tko nije kusio "okus" prevare ne može o njoj niti sanjati niti pisati. A svatko tko je to doživio ima vrlo slično iskustvo. Zapravo je količina boli proporcionalna količini emocionalne angažiranosti u nekoj vezi. A bol prevarenog, kao i svaka bol iziskuje vrijeme za svoje iscjeljenje. Ostati u vezi nakon preljuba, je stvar odluke prevarenog. Bilo kakva je vaša odluka, ostati ili raskinuti, količina boli će ostati ista. Ako ostajemo, jedino beskrajna ljubav i strpljivost onoga koji je varao može u nekom vremenu donijeti zarastanje rana. No "okus" prevare ostaje i dalje, bez obzira što je došlo do oprosta. I neka dragi Bog pomogne i onome koji je varao i onome koji je bio prevaren.

    avatar

    31.10.2008. (11:22)    -   -   -   -  

  • misty

    Potpuno se slažem s Vasionom. I molim Boga da mi pomogne preživjeti prevaru. U dilemi sam što da radim. Htjela sam nastaviti brak, ali ne vjerujem mu da je kraj. Previše je bilo laži. Da odustanem?

    avatar

    29.06.2010. (18:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...